Contact and Spotlight Search-Въпрос!

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
JmeLche
Обратна връзка:

Contact and Spotlight Search-Въпрос!

Мнение от JmeLche »

Добър вечер,моля да ме извините ако има съществуваща тема!Търсих подобна и намерих за TOP-HITS но ме изкарва от акаунта,явно е някакъв проблем който не е при мен!
Имам 2/3 питания,никога не съм ползвал Айфон,подарък са ми от жена ми,2броя Айфон 6s!
Пояснявам проблема и на 2та->Когато изтрия контакт,изтрива номера,но не и името и то остава както в TOP-HITS на Spotlight Search също-така и в контактите на Spotlight Search като го въведеш за търсене!Как се оправя този проблем,някой знае ли,и ако знае ще съм благодарен ако отговори!Вчера върнах и 2та телефона в iCorner да ги видят,персонала iCorner мили те и те не знаеха как се отстранява този порблем,купих си апликацията iBlacklist,която Уж трие контактите без да остават TOP-HITS както и в сърча,но не върши работа!

Изображение
kawabiker

Re: Contact and Spotlight Search-Въпрос!

Мнение от kawabiker »

Spotlight Search >Contacts>Off и ги приключва от един път,пък контактите можеш да си ги търсиш и в Phone>Contacts
JmeLche
Обратна връзка:

Мнение от JmeLche »

kawabiker написа:Spotlight Search >Contacts>Off и ги приключва от един път,пък контактите можеш да си ги търсиш и в Phone>Contacts
Попитах да ли има разрешение на този проблем,при изтриването!Аз знам за Spotlight Search >Contacts>Off,Spotlight Search >Е удобна екстра за ползване!
Или програма която да трие изтрити те файлове/контакти от устройството?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

За жалост има една приказака която важи за случая - Не може кафе и кола, или кафе или кола >:)
Единствено може да има някой туик от Сидия, но трябва да имаш възможност за джейл !
Публикувай отговор