iPhone 6s - проблем с Appstore badge
iPhone 6s - проблем с Appstore badge
Добър вечер колеги! Нов съм във форума и незнам дали мястото на тази тема е тук, за това моля да бъда извинен предварително.
Та, наскоро се сдобих с апаратчето и съм изключително доволен от него. Днес ми излезе проблем - получих notification, че са се update-нали 2 приложения и забелязах, че имам като badge 2 на AppStore иконката. Отворих го с цъкнах на Update но не се маха badge..Пробвах и с 10 пъти кликане за рестарт на AppStore, но уви без ефект..
Ако някой може да помогне ще съм му много благадарен!
iPhone 6s / iOS 9.2.1
Та, наскоро се сдобих с апаратчето и съм изключително доволен от него. Днес ми излезе проблем - получих notification, че са се update-нали 2 приложения и забелязах, че имам като badge 2 на AppStore иконката. Отворих го с цъкнах на Update но не се маха badge..Пробвах и с 10 пъти кликане за рестарт на AppStore, но уви без ефект..
Ако някой може да помогне ще съм му много благадарен!
iPhone 6s / iOS 9.2.1
Re: iPhone 6s - проблем с Appstore badge
Рестартирай телефона.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Сега пробвах. Още стои..gorgior написа:Рестартирай телефона.
Е колко време се ъпдейтват? От 2 дена ми е така.kawabiker написа:Не са се ъпдейтнали просто
А ти натисна ли ъпдейт изобщо ?
-
Отвори стора и цъкни бързо десет пъти на която и да иконка от тези долу, примерно на explore, това ще поисти кеша на стора и ъпдейтите ще тръгнат.
Естествено..не съм толкова глупав колегаkawabiker написа:А ти натисна ли ъпдейт изобщо ?

Забелязах обаче, че всички други приложения над тях пише Updated.. , а най-отгоре пише Pending updates (там е Messenger), но срещу него има Open, а не update. И като влеза в самото описание на приложението никаде няма update ? Явно заради това стои 1 на апстора, но незнам как да ъпдейтна messenger-a като никаде не ми дава..
До колкото си спомням преди и при мен имаше нещо подобно - badge-овете на AppStore иконката се виждаха, а на никое от приложенията нямаше опция за update.
Мисля, че проблема се реши като вързах телефона към iTunes и синхронизирах. Не знам дали си пробвал, може и да помогне.
Мисля, че проблема се реши като вързах телефона към iTunes и синхронизирах. Не знам дали си пробвал, може и да помогне.

Излезе ми грешка (-54) и не иска да се синхронизира.. какво е това?Applicant написа:До колкото си спомням преди и при мен имаше нещо подобно - badge-овете на AppStore иконката се виждаха, а на никое от приложенията нямаше опция за update.
1. Спри автоматичните ъпдейти
2. Рестартирай устройството
3. Пусни автоматичните ъпдейти
При мен така се оправи
При мен така се оправи
Оправи се! Благодаря ти колега.spieluhr написа:1. Спри автоматичните ъпдейти