Iphone 6s и Itunes PC

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
angel9

Iphone 6s и Itunes PC

Мнение от angel9 »

Здравейте, търсих проблема си, обаче не го намерих, точно моя. Та проблема ми е следния: включвам си телефона към компютъра с USB кабел, компютъра го разпознава и ми дава, папката само със снимките. До тук добре. Обаче, като отворя Itunes и не ми намира телефона (за него не съществува). Та въпроса ми е има ли някакви по-специфични настройки където да греша. Да си кажа, преди това съм бил на андроид, PC-то ми е с Windows 10, и другата подробност е че, го няма в device manager. O:-)
Аватар
gorgior

Re: Iphone 6s и Itunes PC

Мнение от gorgior »

Даваш ли на телефона да "вярва" на този компютър?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
angel9

Мнение от angel9 »

мии освен, allow this deice to access photos and video, друго не ми дава. Това някъде от настройки ли се задава?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

На самия телефон, след като го закачиш към компютъра.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
angel9

Мнение от angel9 »

Това ми излиза на телефона като го включа към компютъра, и за си му цъкам Allow

Изображение

http://prikachi.com/images.php?images/638/8584638l.png
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

Няма как да му даде оторизация като не прави връзка с тунса ;) Залагам на лисващ драйвер. Тунса е най калпавата програма която е на компа ми. Проблема с драйверите се оправя трудно, трябва да се ресетнат сървис настройките на компа.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Първото което си писал е вярно, второто не. Няма нужда да бара сървисите. Друг път не закачвай у-во, преди да си му сложил фирмените драйвъри.
"Мисля-значи съществувам"
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

Не можеш хей така да сложиш драйвери, било то ръчно или хавтоматично! Проблема идва от збозване в хост файла и по какъвто и начин да пробваш дори да преинсталваш тунса стои на сърчинг за драйевери и в кр сметка не открива, дори и да му ги посочиш пак не ще. Триеш от хост файла всичко де що е епъл и воала.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Абе, оли, спри се малко бре?! Чак с удивителни пише... =)) Показах на един колега творенията ти тук и човекът се задави с кафето. Не знам как ти го роди празната глава това с хост файла, ама някой ще си н@сере компютъра с твоите акъли и ще стане веселба.

П.П. Между "не умееш/не знаеш" и "не става", има разлика, не мислиш ли?
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

Айде по полека с определенията а ???!!! Хич не ми пука админ ли си къв си, си мериш приказките, може и да си зад компа скрит като мишка но все пак това е обществено пространство и се посещава свободно! Нямам 5 стинки изгода от теб мисли се там за великия разбирач, имаш дебелашки манталитет това ясно. Аз не съм сервиз, нямам изгода от менията си тук, пиша когато сметна,че мога да съм полезен на някой. Поучете се малко тук в тоя форум и се опитвайте да помагате на хората в нужда,а не само да плюете и хулите, да се биете в гърдите,че много разбирате ама само срещу пари ще си мръднете пръста!!! Тъй,че да си имаме уважението,че не се знае кой стои зад кинескопа!
Това с хост файла е изпитан метод, ти ако имаш по рационално решение сподели го вместо да се подиграваш!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

че мога да съм полезен на някой
Г-н Генчо страшников, би ли обяснил на нас "дебелашките манталитети" какво общо има хост файл с грешен драйвър? Какво изобщо е общото между хост файла и който и да е драйвър? И с тия полу-заканителни приказки се пъни пред пъпчовците твой набор. Помагач...
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

Първо нямаш си и на идея кой набор съм,така,че не се напъвай да гадаеш, удивителен. По темата какво представлява хост файла и по какъв начин е свързан той с епъл устройства можеш да се запознаеш подробно като питаш чичко ти гугъл. Знам,че знаеш много добре за какво говорим! Ако имаш да казваш нещо съществено като решение на проблем с липсващи драйвери, моля... Ако ще се правиш на важен, чао.
angel9

Мнение от angel9 »

Добре, момчета. Вместо да се карате, кой може и знае повече, ако може да ми кажете стъпка, по стъпка, какво да правя с тия хост фаилове. В крайна сместка, може да стане номера, и в бъдеще не само на мен ще да е в помощ. ;) Аз ще ви дам резултат, какво е станало в крайна сметка :)
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

На кратко съм написал каквото ме питаш в по горният ми коментар...
П.С. Аз не съм на компа ти и гадая,че проблемът ти е от липсващи драйвери.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ангел има лс.

Ето, Генчо страшников да се образова. Леля уикипедиа му подсказва, щото чичко Гошо на тъпи въпроси дава тъпи отговори ;)
The hosts file is a computer file used by an operating system to map hostnames to IP addresses. The hosts file is a plain text file, and is conventionally named hosts. Originally, a file named HOSTS.TXT was manually maintained and made available via file sharing by Stanford Research Institute for the ARPANET membership, containing the hostnames and address of hosts as contributed for inclusion by member organizations. The Domain Name System, first described in 1983 and implemented in 1984,[1] automated the publication process and provided instantaneous and dynamic hostname resolution in the rapidly growing network. In modern operating systems, the hosts file remains an alternative name resolution mechanism, configurable often as part of facilities such as the Name Service Switch as either the primary method or as a fallback method.
П.С. Спрях да пиша в този форум заради тесни специалисти като горния лузър. Сервиз нямам и не, не съм надут. Само малко саркастичен понякога.
angel9

Мнение от angel9 »

Здравей те, искам да ви благодаря за помощта. В крайна сметка направих следното нещо- всичко направих по въпросното клипче https://www.youtube.com/watch?v=vkG9NfKR1DA с единствената разлика, че драйверите ми се намираха в обикновенния Program files, а не в Program Files(84) и от там е станала цялата обърквация. Вече всичко си работи :) и ви желая лек ден и не се карайте :)
Публикувай отговор