iOS 9

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
TheOriginal

Re: iOS 9

Мнение от TheOriginal »

kawabiker написа:Различни са процесорите.
След малка справка с интернет можеш да видиш, че са еднакви.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Оффф вие говорите за iPad 2 и Mini а не за мини 1 и 2 , така съм съгласен - и двете са с А5, както и 4S ...
Наистина няма причина на едното да работи, а на другото да тегне .
yordan4002

Мнение от yordan4002 »

Здравейте момчета,някой да знае дали скоро ще получим jailbreak на ios 9.1?
iPhone 6+
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

fuji написа:
Alxx написа:Противоречиво звучи - двойката и мини 1 са с еднакъв хардуер. Нещо в твоя телевизор скърца.
Две минита съм взел.Едното го ползвам аз другото ми е на работа служебно.И при двете ситуацията е една и съща.Двойката с 9.1 хвърка,няма ядове.Ще ги ресетна да видя какво ще стане.
Не ги ресетвай, ресторни ги.
"Мисля-значи съществувам"
fuji

Мнение от fuji »

Alxx написа:
fuji написа:
Alxx написа:Противоречиво звучи - двойката и мини 1 са с еднакъв хардуер. Нещо в твоя телевизор скърца.
Две минита съм взел.Едното го ползвам аз другото ми е на работа служебно.И при двете ситуацията е една и съща.Двойката с 9.1 хвърка,няма ядове.Ще ги ресетна да видя какво ще стане.
Не ги ресетвай, ресторни ги.
Ще пробвам.
Iphone SE Ipad Mini
4ubaka

Мнение от 4ubaka »

Здравей fuji, можеш ли да направиш едно видео за сравнение как работят таблетите?
Благодаря!
fuji

Мнение от fuji »

4ubaka написа:Здравей fuji, можеш ли да направиш едно видео за сравнение как работят таблетите?
Благодаря!
Следващия път.Ресетнах ги.Засега са добре.Ще видим.
Iphone SE Ipad Mini
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

Здравейте колеги, трябва ми малко помощ. Една приятелка има iphone 4s и си направила кода за влизане в телефона с 6 символа с ios 9 е, но лошото е че го е забравила, и сега не може да го отключи. Можете ли да ми кажете някакъв начин как да й го оправя??
?:-/ ?:-/
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

И как точно се "забравя" код, който ползва десетки пъти на ден?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

С рестор само и кажи на твоята приятелка ;)
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

Alxx написа:И как точно се "забравя" код, който ползва десетки пъти на ден?
Може би ако е в началото на ползването му? Прави го тази вечер и на следващата сутрин не може да си спомни какво е сътворила. Случва се!
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

Като цяло има ли значение как е забравен??? ?:-/ Ако можете да ми кажете как да го отключа кажете ми?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Нали се сещаш, че никой няма да ти каже публично как се преодолява защита на у-во, което няма как да докажеш, че не е крадено? Ако има нейн клауд в телефона, дайте му лост моуд от айклауд.ком и така му сменете паролата.
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Alxx написа:Нали се сещаш, че никой няма да ти каже публично как се преодолява защита на у-во, което няма как да докажеш, че не е крадено? Ако има нейн клауд в телефона, дайте му лост моуд от айклауд.ком и така му сменете паролата.
Не е възможно да се смени кодът за достъп.

П.П.Прави се един рестор и това е.
zay7sev

Въпрос за iPhone 5 и iOS 9.1

Мнение от zay7sev »

Здравейте.
От скоро съм собственик на iPhone 5 32GB и въпроса ми е заслужава ли си да го ъпгрейдна до 9.1 . Какви ще са плюсовете и минусите. В момента съм с iOS8.4.

Благодаря L-)
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Ех тоя форум как никой не го чете
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Еми нямат време хората, заети са и то много. Друго си е да попитат нас безработните, дето сме задължени да повтаряме едни и същи неща по 100000 пъти. Ама нали сме на заплата тук... А не дай Боже да не им отговориш както искат и се почва : Американски форум - еди що си, турски форум - тинтири минтири, цигански форум - не знам какво, български форум - обясняват ти колко си тъп. Обаче никой не го притеснява това, че е тъп, а това, че останалите не искат да се направят на по-тъпи от него и да му тръгнат по гайдата!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Rosko

Мнение от Rosko »

Хей, хей.... iOS 9.2 вече е на лице! Тегли народе на воля ... =))
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

gorgior написа:Еми нямат време хората, заети са и то много. Друго си е да попитат нас безработните, дето сме задължени да повтаряме едни и същи неща по 100000 пъти. Ама нали сме на заплата тук... А не дай Боже да не им отговориш както искат и се почва : Американски форум - еди що си, турски форум - тинтири минтири, цигански форум - не знам какво, български форум - обясняват ти колко си тъп. Обаче никой не го притеснява това, че е тъп, а това, че останалите не искат да се направят на по-тъпи от него и да му тръгнат по гайдата!
Търсачката на форума знаеш ли колко неща намира само като напишеш iPhone 5 ios 9.1 :D
Даже е по бързо отколкото да се регистрираш и да попиташ това :)))
Относно следващия коментар на Rosko, аз качих 9.2. Нямам лоши отзиви държи си се както предната.

Имам супер гаден бъг меджу джугото. Viber и Hangout са направили приложенията си да може да се отговаря от лок скрийна както аймесидж, като даже хенгаута не иска парола както фабричното. Вайбъра за сега иска парола още. Бъг-а е такъв че ако получа нотификация на някое от тях, и не отключа да отговоря, а слайдна на ляво за бърз отговор, като отговоря нали се заключва както си е нормално и се показва една клавиатура на средата на екрана прозрачна и така си стои... Направил съм и скрийншот не че има на кой да го дам да помисли... Оправя се само като отворя чат приложение че да се покаже клавиатура пак. излиза нормалната и тая се скрива ама ебаси тъпото....
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
kocenino

Мнение от kocenino »

Може ли някои да ми обедни,защо под ios9,9.1,9.2 не работят сертификатите.Трябва да се промени ли нещо при подписването им или е нещо друго.Ако jailbreak-на дали ще проработят или трябва да се пренаписват отново?Благодаря предварително.
kocenino

Мнение от kocenino »

kocenino написа:Може ли някои да ми обедни,защо под ios9,9.1,9.2 не работят сертификатите.Трябва да се промени ли нещо при подписването им или е нещо друго.Ако jailbreak-на дали ще проработят или трябва да се пренаписват отново?Благодаря предварително.
Дайте някакво мнение,моля ви.Не вярвам да няма някои колега,които да не е на ти с тези сертификати.Не съм на ти със сертификатите,а и се рових в интернет но не можах да намеря отговор.Благодаря
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Кажи за кои сертификати става въпрос?
kocenino

Мнение от kocenino »

gorgior написа:Кажи за кои сертификати става въпрос?
Нямам си идея какви са сертификатите(ако знаеш как да го видя сертификата,ще ми помогнеш много).Работя с фирма която е доставчик и дистрибутор на авточасти.Имат си сайт за онлайн поръчки,но за да провериш стока или поръчаш нещо трябва да имаш инсталиран сертификат.Говоря с хората от дадената фирма и им казвам,че този сертификат които имам не става и немога да си поръчвам.Пращат ми друг,и тои не става.Обеснявам им,че съм с новата Ios и не ми вървят сертификатите,но те явно хал хабер си нямат.Затова се принудих да пиша и питам тука.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е как не знаеш! Аз ли да знам?
Те като ти пратят сертификат, той трябва да се инсталира на телефона. Можеш да го видиш в Settings-->General-->Profiles. Ако го няма там значи не е пригоден към новата ОС.
kocenino

Мнение от kocenino »

gorgior написа:Е как не знаеш! Аз ли да знам?
Те като ти пратят сертификат, той трябва да се инсталира на телефона. Можеш да го видиш в Settings-->General-->Profiles. Ако го няма там значи не е пригоден към новата ОС.
Сертификата е инсталиран и се вижда в setting-->general-->profiles.
Сертификата ми е нужен за да мога да се логна с моите парола и име.Без този сертификат немога да се логна в сайта.Когато бях с 8.4.1 или по стара Ios нямах никакви проблеми.От както минах на IOS 9 не ми позволява да се логвам.Когато тръгна да се логвам горе на сафарито ми изписва "Възникна проблем с тази страница,така че се презарежда" и до там.Пиша отново паролата и името и пак същото.Изобщо не ме пуска да си влезна в профила.
Публикувай отговор