iPhone 6S

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Amateur2014

Re: iPhone 6S

Мнение от Amateur2014 »

chocho_, точно това ме интересуваше - дали се побира в джоб на дънки/джинси/панталони. Очевидно да! :)

speeder, марси и на теб. Полезни мнения.

По принцип си прав - след година ще излезе още по-нов, след още година още по-нов и така до края на света :) Но определено започвам да придобивам мнение, че при работеща Петица, която все още поддържа всичко, не сече, не лагва и пр., просто към момента не си заслужава да се пръскат 750 евро за нов телефон. Несъмнено е по-добър 6S, но не и чак толкова, че да ме накара да сменям. Може би ако бях с 4 или 4S си струва определено. Но мерси за мненията, определено полезни :)
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Между 5 и 6S разликата е огромна!!! L-)
Mr. Bean
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Адаш, тук основния критерий е дали ти влиза в джоба на панталоните. Всичко останало е маловажно. ;)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

Аз дори не съм се и съмнявал, че точно ти ще изръсиш поредната си глупост. Хората са го казали: "На всяка манджа мерудия". Къде сме писали (аз или някой друг), че размера е основен критерий философе? Че е един от критериите е така. Но все пак, къде съм написал аз или някой друг, че няма да вземем телефона понеже не се побира в джоба!? Или просто си се пробвал да бъдеш оригинален пред приятелчето ти от форума!? Така или иначе естеството на въпроса ми беше коренно различно. Че е по-добър от Петицата е по-добър - то оставаше телефон трето поколение след Петица да не е.

Заради твоите простотии в тази тема първо си се заял с някакъв човек за цената на смартфона. После са изписани три страници за някакви доставки, от което ти излизаш в грешка, но си "прекратил темата" много удобно. В други теми подобни неща и отново хората са ти показвали, че не си прав и ти пак "прекратяваш тема". Успокой се малко. Заради такива форумни клоуни като теб тук пишат по-малко хора, които имат нормални, да ги наречем, злободневни въпроси - които ходят под темите да си избиват комплексите от реалният живот и да разправят на другите колко са зле. Задават си въпросите, ти се включваш и 3-4 страници глупости.

Явно са прави!? Може би трябва да те оставим теб и специалистите да си дискутирате високо-технологичните теми, а ние, аматьорите, да не ви се пречкаме с малоумните си въпроси и критерии!? Но тогава такива като теб къде ще си избиват комплексите? Като гледам само каква дискусия ще се развихри ако това стане... Направо ново поколение смартфони ще измислите. Аз определно започвам да се замислям сериозно върху този вариант и е жалко, че съществуват такива като теб из българските форуми. Никъде другаде не съм виждал такъв форумен идиот, но все още има хора тук, които си отговарят нормално и обясняват нормално, без да се правят на велики. Ще използвам любимият ти израз: "В чуждестранни форуми като питаш и ти обясняват как да го направиш, а в българските форуми питаш и ти обясняват колко си тъп". Колкото и да си мислиш, че си оригинал като иронизираш това, то си е истина на 100% в твоят случай.

Съжалявам за лирическото отклонение, но простотията на Gorgior за пореден път нямаше как да бъде подмината.
ИванМатин

Мнение от ИванМатин »

Здравейте,
нов съм с Iphone, имал съм старите 4s и 5s, но те бяха много малки и ги разкарах на бързо. До сега съм бил само на Андроид (все още предпочитам) но реших да видя защо всички в този свят са луднали по тоз iPhone.
Тъ, за проба си купих iPhone 6s, най-вече ми харесва 3D touch-а, все още в ранна фаза но работи добре. Понякога се бъгва в Сафари, но не е нищо фатално.
Какво не ми харесва в телефона:
Ами на мен ми е малко скучен, екрана му е все още малък, няма HD резолюция. Понякоха замръзва и трябва да натиснеш Home бутона за да се оправи.
Ползвам Facebook и Google+, обаче и двете имат вградени браузъри вместо да ползват Сафари, което изключително ме дразни.
Камерата:
Камерата е много добре, много андроид телефони мечтаят да имат качеството на Slow-Mo и Time-Laps. За снимки това 4:3 ме дразни, понякога не мога да вкарам всичко в кадър. Видеотата са си на 16:9.
Харесва ми колко е бърз ID Touch, поняга часът не мога да видя.
Батерията, хахахаха, ах тези малки батерий на тези iPhone, държи ама трябва да не го пипам.
Звукът е ужас, с този един говорител, които повечето време е закрит от дланта ти, изкарва ЩО ГОДЕ звук. Нищо впечетляващо.
Софтуера е като затвор. Нищо не можеш да правиш без разрешението на Apple. Тъпотия. iTunes хахахахахахха недоразумение. За jailbreak и дума да не става.
Яд ме е, че не мога да си го персонализирам и да си го напрвя както аз искам, а не като всеки един останал iPhone по света. Язък за Wallpaper-a, скрит е зад икони.
Игрите НЕ секът защото резолюцията малка и са писани САМО за един хардуер. Което е добре за потребителя.

За сега ще карам с телефона, НЕ Е най-доброто, но е почти най-скъпото. И не виждам защо, само защото е Apple?
Бъгове или дефекти няма за сега.

Весели празници
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Amateur2014 написа:chocho_, точно това ме интересуваше - дали се побира в джоб на дънки/джинси/панталони. Очевидно да! :)

speeder, марси и на теб. Полезни мнения.

По принцип си прав - след година ще излезе още по-нов, след още година още по-нов и така до края на света :) Но определено започвам да придобивам мнение, че при работеща Петица, която все още поддържа всичко, не сече, не лагва и пр., просто към момента не си заслужава да се пръскат 750 евро за нов телефон. Несъмнено е по-добър 6S, но не и чак толкова, че да ме накара да сменям. Може би ако бях с 4 или 4S си струва определено. Но мерси за мненията, определено полезни :)

@Amateur2014 Ето къде си писал какво те интересува, както и заключителното ти мнение. А сега кажи какво си очаквал от новия iPhone 6S - да те телепортира в бъдещето и миналото, да го яхнеш и да лети или да ти промени пола? От къв зор се изписаха за N-ти път всички тези неща, писани и в темата за iPhone 6 и за iPhone 5S? Не че ще си купиш, ама да се преговориме, да не се забравят старите неща.

Не знам дали избивам комплекси, но ти определено си ТЪП! Ама много тъп! И във форума на най-тъпите да отидеш и те ще ти кажат, че си тъп! :))
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

Gorigor, приятелчееее, приятелче! Как пък все ти нещо си недоразбрал и на мнение, че другите са злетаци. Как пък все ти имаш проблеми с мненията и въпросите на другаде. Не знам и аз. Разбира се, че ме интересува дали влиза в джоба. Наред с другите неща, разбира се. Споменал съм какво ме интересува и в първият си пост - наред с другите неща и размера. Трябва да имаш доста развинтена фантазия, за да направиш заключение, че това било най-важното. Благодарение на теб не е писано много по въпроса понеже всички са били заети да ти отговарят на тъпоумните коментари.

А колкото до какво очаквам да прави съм си задал въпроса пре-ясно и хората са ме разбрали и споделили мнение. Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.

Но за пореден път се обаждаш без да имаш какво да кажеш и за пореден път се месиш в разговор между зрели хора. То не беше заради цените на апарата, за цените на доставка, за това, че всеки си казвал простотията, сега за поне пети път в тази тема опонираш на написани мнения. Как пък всички се разбират какво се питат и отговарят, а само нашият форумен философ все ходи да се обяснява на всички!? Все на него му пречи неща! Парадоксалното е, че заради тъпизма ти са изписани много повече излишни мнения, отколкото ти си мислиш, че са. В 3-4 мнения и се разбра всичко. Забележи, че си единственият такъв загубеняк, който скача на всеки потребител.

"Бай Мангал знае две и знае двеста", както го пееха Братя Мангасарян. Аз не знам дали съм тъп или ти си тъп - по начина ти на разсъждение се предполага, че си доста. Не само от тази тема, а от всичките. Как знам ли? Понеже ти си навсякъде и репликираш всички. Но знам, че определено имаш някакъв сериозен проблем. Първоначално ти се дразнех, но то вече чак ми става мъчно за теб. И в името да не се продължава излишното писане в темата, то това ми е последният коментар към теб.
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Amateur2014 написа:Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.
Мен щеше да ме интересува ако може да телепортира, ко
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

iTouch написа:
Amateur2014 написа:Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.
Сигурно тогава форумният полицай щеше да ти скочи защо не уточняваш какво питаш и как може да си толкова тъп - дали телепортира напред във времето или назад! А минем ли на въпросите за смяна на пола и за летенето... там вече специфичните въпроси варират чувствително повече от телепортирането, но каквото и да се попита, човек е по подразбиране тъп и неадекватен в очите на форумният философ Gorgior. СмЕх на кутийки!

Абе както и да е. Достатъчно за него! Всеки гледа живота през своята си призма :)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

=))
MartoBis

iPhone 6s

Мнение от MartoBis »

Колеги здравейте въпроса ми е следния ползвам iPhone 6s и понякога ми се случва като натисна бутона за събуждане и телефона не се събужда трябва да го натисна повторно и сензора от време на време като провеждам разговор след като го махна от ухото не светва дисплея може ли да ми дадете съвет нормално ли е това да се случва или трябва да го нося на сервиз
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Amateur2014 написа:
iTouch написа:
Сигурно тогава форумният полицай щеше да ти скочи защо не уточняваш какво питаш и как може да си толкова тъп - дали телепортира напред във времето или назад! А минем ли на въпросите за смяна на пола и за летенето... там вече специфичните въпроси варират чувствително повече от телепортирането, но каквото и да се попита, човек е по подразбиране тъп и неадекватен в очите на форумният философ Gorgior. СмЕх на кутийки!

Абе както и да е. Достатъчно за него! Всеки гледа живота през своята си призма :)

Защо така с лошо.. нищо му няма на gorgior.. Ти нещо си се напрегнал..
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
unaccustomed

Колко горе/долу ще върви отключен 6S втора ръка през март ?

Мнение от unaccustomed »

Привет! Както се подразбира от заглавието въпросът ми е колко ще върви горе/долу отключен 6S втора ръка през месец март, или по-точно края на март/началото на април, тъй като смятам да си го купя тогава. Също така бих бил благодарен да ми кажете какво да тествам при прегледа, защото ще карам с този телефон следващите 1-2 години. Благодаря предварително! :)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Не разбрахме само за коя дата точно те интересуват цените и за коя област? За 3-ти Март ще има промоция по случай Освобождението, за 8-ми цените леко ще се вдигнат поради повишено търсене за празника на жените, от 9-ти до 30-ти нормални цени. На 1-ви Април ще се раздават безплатно (максимум по три броя на човек до изчерпване на количествата), на 12-ти нова промоция за деня на космонавтиката. Това са прогнозни цени за Габрово, Радомир и с. Копаница. За Разград, Кърджали и Хасково третомартенската промоция отпада.
По втория ти въпрос: Добре ще е до момента на закупуването на телефона да тестваш търсачката на форума. Представа си нямаш на какви въпроси може да ти отговори. :))
victor11

Мнение от victor11 »

:))
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Адаш, скъса ме от смях!!! :)) :)) :))
Mr. Bean
MartoBis

Мнение от MartoBis »

По моя въпрос някой ще сподели ли мнението си
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Определено не е нормално това - носи го в сервиз!
MartoBis

Мнение от MartoBis »

Благодаря така и ще направя имам още един въпрос понеже това ми е първия айфон чувам че ако има проблем ти го заменят с нов не го поправят до колко е вярно това моя е закупен преди месец от теленор ако има значение
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Вече се случва и да не ги сменяват а да ги ремонтират. Един приятел имаше проблем с хоума на шестица. скърцаше. Прати го на Креатив там подмениха хоум бутона, след няколко дена се разскърца пак и отиде там изнервен и му го смениха чак тогава..
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Ако си го купил от Теленор го занеси при тях, че в последно време не ти зачитат втората година гаранция, ако го дадеш сам на Криейтив.
MartoBis

Мнение от MartoBis »

Да ясно благодаря много за отговорите
Lucius

Мнение от Lucius »

Нека да си изкажа болката и аз! Още с активирането на телефона звукът от говорителя издава много странен звук , бражди като избит говорител. Най- интересното е че понякое време се оправя и неизвестно от къде понякое време отново се проявява отвратително!
Пълна греда с тея айфони имам 6 , 6 плюс сега и 6s и трита са проблемни! Пълно разочерование!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Носи го за смяна!
Lucius

Мнение от Lucius »

Това и ще направя но след празниците.
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Публикувай отговор