iphone 6- touch ID проблем и ios update проблем

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dance4life

iphone 6- touch ID проблем и ios update проблем

Мнение от dance4life »

Здравейте!

Вчера сутринта се събудих и имаше следния проблем: touch ID-то не работеше, отключих с паролата.
След това се опитах да изключа и да включа пак тази опция, но не ми дава. Изписва директно "Error Failed Unable to Complete Touch ID Setup".

В момента съм с версия 9.1, поисках да ъпдейта на 9.2, но ми изписва "An error occurred while checking for a software update".

Рестартирах телефона няколко пъти, задържах home button-а и бутона за включване докато се рестартира, но нищо.
Телефона не е мокрен или изпускан, нито пък му е сменяно нещо. Закупен е от Теленор, гаранционен, но не ми се иска да съм без телефон точно по празниците.

Някаква идея?

Поздрави!
Аватар
Alxx
supporter

Re: iphone 6- touch ID проблем и ios update проблем

Мнение от Alxx »

Изчакай да минат и им го носи по гаранция. Тач айдито спре ли, на ъпдейт/рестор ще останеш на кабел и си до там.
"Мисля-значи съществувам"
dance4life

Мнение от dance4life »

Благодаря за информацията.
На 2 януари ще ги сюрпризирам, дано не ме мотаят 30 дни..
xflown

Мнение от xflown »

Колеги имам проблем! Закупих си онзи ден iPhone 6 от друг човек и не беше ъпдейтван. Ъпдейтнах го и на половината преди да зареди до край телефона изгасна и не иска да се включва носих го в сервиз и ми казаха нещо по платката при което ремонта щял да струва от 200 до 260лв. Някой наясно ли е какво се е случило с телефона има международна гаранция към Епъл до 13Март 2017г., защото е купуван от Англия. Има ли някакъв вариант да го пратя в техен сервиз ?

Това ми дава по IMEI на Apple:
Покритие на ремонт и сервиз: Активно
Ограничената гаранция на Apple покрива отговарящи на условията ремонт и сервиз на хардуер за вашия продукт.
Очаквана дата на изтичане на срока: 13 март 2017 г.
Може да разполагате с права по силата на закон за защита на потребителите – в ЕИП и Швейцария националните закони за защита на потребителите дават право на потребителите да получат безплатно от търговеца ремонт или подмяна на продукти, които не отговарят на условията за съответствие, в продължение на най-малко 2 години, считано от датата на доставка, и по-дълго по силата на местните закони на някои страни. Научете повече за закона за защита на потребителите.
Аватар
@lex79

Мнение от @lex79 »

Щом е в гаранция обърни се към Креатив Център. Те са официалния сервиз за България.
★ ММ & iOS ★
Публикувай отговор