Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Здравейте приятели от два дни имам проблем с моят iphone 6 plus към теленор ползвам карта на виваком от около година и преди два дни нещо стана с р-сима и почна да губи обхват извадих картата и повече не зареди днес си купих нов рсим сложих го откри менюто за настроики избрах какво е нужно рестартирах и след то от горе пише searching и след известно време no service картата ми е на виваком от най новите тъй като старата я затрих. Пробвах рестор и още какво ли не иначе при активацията на телефона с вивакомската карта става зарежда ми менюто на р-сима и си активирвам телефона без да ми е необходима теленорска карта. Реших да пробвам с карта на мой приятел която е рязана ръчно пак на виваком сложих я и всичко си тръгна без проблем, опасявам се че ако извадя нова карта ще е същата работа като те вече са нови едва ли имат от старият вариант,които е микро сим и я режеш в нано сим. Някой ако се е сблъсквал със същяит проблем би ли помогнал.
Правих го и пак не става търси известно време и после no service, Но незнам кое точно трябва да натисна след въвеждането на кода на оператора там излиза списък с няколко менюта за 3g,4g utmca
Здравейте,имам следния проблем,става въпрос за iphone 5,който е заключен към австрииски оператор и работи с рсим,ъпдеитнах го до 9.1 и не ми прочиташе картата(теленор),реших да си купя най новия рсим 10+ с които казват че работи на ос 9 и в крайна сметка стигнах до този надпис които прилагам на снимката,моля някой да помогне?
И R-SIM 20 да вземеш все тая NoService! Бягай в Теленор и търси Голяма Глобулска 2in1 ако все още ги продават! Ползвай си телефона с стария R-SIM и той си работи с Глобул 2in1 Проблема ти не е в R-SIM а в Нано сима, трябва пач а за момента няма такъв и предполагам няма и да има !
Аз съм с стара карта от големите и съм я отрязъл.To обхвата си ми излиза по принцип,но като плъзна да го отключа и ми излиза този надпис на който най отгоре пише No Valid Sim Card,та какво да направя да тръгне най накрая тоз телефон
Имам айфон 5 р.сим.В Англиа съм и не иска да работи с английски карти а като сложа българската тръгва.някой може ли да ми помогне.Благодаря предварително
Здравейте! Някой пробвал ли е да Upgrade-ни Iphone 6 с R-SIM 10 до IOS 9.2 и след ъогрейда всичко нормално ли си работеше? Извинявайте ако темата се повтаря,но съм нов и неориентиран още! :-D
Телефона е iPhone 6S, iOS 9.2
Заключен е към АТ&Т US
Подложката е X-SIM evo ultra версия 4.4
Сим картата е нано от мтел (не е рязана)
След активация всичко на пръв поглед работи. Има само следния малък проблем, телефона не може да получава обаждания както и съобщения, но забележете, че може да избира без проблем. Интернета също работи.
Абсолютно същата конфигурация работи безпроблемно с карта на виваком (също оригинална нано).
Мисля си, че е нещо от самата карта понеже и миналата година пак правеше проблеми (тогава на 5S + r-sim) и трябваше да се инсталира някъв пач който оправи нещата, само интернета беше трагичен.
Ако някой има идея как да я отиграя тази ситуация ще съм му много благодарен.
Понеже последния ъпдейт на iOS реши да ме пита всеки ден дали да си инсталирам следващия ъпдейт, ме принуждава да ви попитам отново: Мога ли да update-на до iOS 9.2 ? В момента съм с iOS 9.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.