iPhone 6S
Re: iPhone 6S
Супер! Много благодаря за отговора! 

- keeponrollin
От няколко дни и аз съм горд собственик на iPhone 6S Silver.
Да споделя впечатления:
- изключителни приятни на допир материали, нещо типично за Епъл..просто телефонът се усеща като бижу в ръката. За жалост обаче се познавам и е въпрос на време да го ожуля целия затова инвестирах 4лв за силиконов прозрачен гръб. Да, несравнимо е да пипаш кейс/протектор ако ще и оригинален да е, спрямо корпуса на телефона, но докато преди 6цата ги ползвах без кейс беще защото ръбестите бяха по-трудни за изплъзване ако мога така да се изразя...6 и 6s с тези заоблени тънки краища смятам че ще го изпускам нонстоп.
- наистина е невероятно бърз във всяко отношение. touch ID-то отключва на момента дори не може да видиш часовника, затова ако само искаш да си видиш часа/нотификациите трябва или да се натиска лок бутона, или хоума с друг нерегистриран пръст. Тези милисекунди за ежедневните операции, с които телефоните стават по-бързи, за хардкор юзърите са безценни и за мен лично това винаги е голям плюс
- камерата..какво да кажа...240FPS на 720 и 4К видео на 30фпс...за някои конкретни пазарни ниши/проекти айфоните ще се наредят до ГоПро и ДСЛР-ите, като разбира се сензорчето отстъпва значително, но пък е устройство което 1. е удобно (спрямо фотоапарат с обективи и пр.) 2. винаги е в теб 3. има дисплей на който виждаш какво се случва (спрямо ГоПро изключае най-новите) 4. имаш набор от всевъзможен софтуер. Аз лично снимам доста фото/видео с ДСЛР, но в немалко проекти ползвам И айфона като допълнителна камера. на 720п за някои неща вади неразличимо за обикновения зрител качество.
- 3д тъч-имам големи очаквания към тази функция, само да я разработят повече девелопъри за приложеняита си, което е въпрос на време. СУпер удобно и интуитивно е, тука положиха много стабилна основа от Епъл и очаквам тази функция да обере доста плодове в бъдеще.
Оверал съм супер доволен, вече за втори път решавам да взема S-поколение айфон и смятам така и да продължавам. Така или иначе между X и Xs разликите са "само" хардуерни, т.ч. между два еднакви дизайна логично е да избера този с по-добри, по-нови и пр. функции. Също така когато пуснат новия дизайн (4,5,6) и видят фийдбека за бъгове ги изчистват в S-версиите, т.ч. съветвам всеки който се колебае да инвестира в това устройство.
Да споделя впечатления:
- изключителни приятни на допир материали, нещо типично за Епъл..просто телефонът се усеща като бижу в ръката. За жалост обаче се познавам и е въпрос на време да го ожуля целия затова инвестирах 4лв за силиконов прозрачен гръб. Да, несравнимо е да пипаш кейс/протектор ако ще и оригинален да е, спрямо корпуса на телефона, но докато преди 6цата ги ползвах без кейс беще защото ръбестите бяха по-трудни за изплъзване ако мога така да се изразя...6 и 6s с тези заоблени тънки краища смятам че ще го изпускам нонстоп.
- наистина е невероятно бърз във всяко отношение. touch ID-то отключва на момента дори не може да видиш часовника, затова ако само искаш да си видиш часа/нотификациите трябва или да се натиска лок бутона, или хоума с друг нерегистриран пръст. Тези милисекунди за ежедневните операции, с които телефоните стават по-бързи, за хардкор юзърите са безценни и за мен лично това винаги е голям плюс
- камерата..какво да кажа...240FPS на 720 и 4К видео на 30фпс...за някои конкретни пазарни ниши/проекти айфоните ще се наредят до ГоПро и ДСЛР-ите, като разбира се сензорчето отстъпва значително, но пък е устройство което 1. е удобно (спрямо фотоапарат с обективи и пр.) 2. винаги е в теб 3. има дисплей на който виждаш какво се случва (спрямо ГоПро изключае най-новите) 4. имаш набор от всевъзможен софтуер. Аз лично снимам доста фото/видео с ДСЛР, но в немалко проекти ползвам И айфона като допълнителна камера. на 720п за някои неща вади неразличимо за обикновения зрител качество.
- 3д тъч-имам големи очаквания към тази функция, само да я разработят повече девелопъри за приложеняита си, което е въпрос на време. СУпер удобно и интуитивно е, тука положиха много стабилна основа от Епъл и очаквам тази функция да обере доста плодове в бъдеще.
Оверал съм супер доволен, вече за втори път решавам да взема S-поколение айфон и смятам така и да продължавам. Така или иначе между X и Xs разликите са "само" хардуерни, т.ч. между два еднакви дизайна логично е да избера този с по-добри, по-нови и пр. функции. Също така когато пуснат новия дизайн (4,5,6) и видят фийдбека за бъгове ги изчистват в S-версиите, т.ч. съветвам всеки който се колебае да инвестира в това устройство.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
keeponrollin, страхотен пост, браво!
Някой собственик на 6S, попаднал ли е на някакъв дефект?
Всеки Айфон всяка година излиза с дефекти и се чудя дали започнаха да се показват на този?
Още от 4 - с проблемния хоум бутон, 4S - с проблемната антена, 5 - и лок бутона и лекото разлепване на дисплея от горната лява част, 5S - по-изчистен но пак с лок бутон, 6 - с "луничката" на предната камера или скърцането при натиск...
Един колега на работа купи такъв с няколко изгорели пиксела. Дали е масов проблем или така се е случило? И дали има и друг гаф на първите бройки?
Всеки Айфон всяка година излиза с дефекти и се чудя дали започнаха да се показват на този?
Още от 4 - с проблемния хоум бутон, 4S - с проблемната антена, 5 - и лок бутона и лекото разлепване на дисплея от горната лява част, 5S - по-изчистен но пак с лок бутон, 6 - с "луничката" на предната камера или скърцането при натиск...
Един колега на работа купи такъв с няколко изгорели пиксела. Дали е масов проблем или така се е случило? И дали има и друг гаф на първите бройки?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
здравейте, на някой случвало ли му се е телефона да звъни и след минута да продължава, но да не показва кой звъни? Звъни, черен екран, отключваш пак не показва, влизаш в нотификейшън пак не показва. Опрационна с-ма 9.0 при 5s и 6s.
-
Здравейте ,вчера се сдобих с Iphone 6S и мога да кажа че е уникален с този процесор А9 направо лети,все още не съм забелязвал дефекти, е все пак го имам от 1 ден,но ако открия нещо ще го споделям с вас.
Лека вечер.
Лека вечер.

Сега докато го ъпдейтна до 9.2 и се зареждаше, процентите и индикатора замръзнаха на 47% и показа 100% чак след като го изкл/вкл.
4S, 6S
На мен ми се случи преди малко. В момента на позвъняване натиснах power бутона и се получи описаната от теб ситуация. Оправи се с двукратно натискане на home бутона и избиране на телефонното приложение.nike75 написа:здравейте, на някой случвало ли му се е телефона да звъни и след минута да продължава, но да не показва кой звъни? Звъни, черен екран, отключваш пак не показва, влизаш в нотификейшън пак не показва. Опрационна с-ма 9.0 при 5s и 6s.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Голям смях, изчезна ми достъпа до камерата. Иконите за камерата ги няма никъде, а във Вайбър ако искам да направи снимка ми изписва "няма достъп до камерата".
ПП. Ресет оправя нещата.
ПП. Ресет оправя нещата.
4S, 6S
Трябва ли за всяка глупост, която правите да ни информирате?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ако нещо си се изпотил от мен, да ти кажа, че за квото преценя - за това ще информирам.
Като почнеш да ми купуваш телефоните или ти дойда на гости, може да ми мрънкаш.
4S, 6S
-
Не мога да ги разбера повечето нови собственици на iphone, те го имат от един ден, а вече и горди с него и на другият ден започват с въпросите това как беше онова как беше. Тъй че момчета преди да почнете да пишете разровете се във търсачката има много полезна и ценна информация, не казвам че и аз съм съвършен тъй като съм с айфон от една година .
iPhone 6+
-
Ами не знам аз съм горд собственик на iPhone от 2010 насам не знам как определи израза,че съм с iPhone 6S от един ден.Бая съм писал и бая съм чел така че обърни внимание на себе си преди да съдиш тоя и ония.
Нямам никакво намерение да ти купувам каквото и да било, а още по-малко да те каня на гости!nemo написа:Ако нещо си се изпотил от мен, да ти кажа, че за квото преценя - за това ще информирам.
А ако случайно забележиш, че от червеното кранче на чешмите тече топла вода - не бързай да ни го съобщаваш, защото вече го знаем!
@wisdombg123 Не разбрах ти па за кво се нервиш след като никой не те е засегнал? И ако си прочетеш предишния пост ще разбереш " как определи израза,че съм с iPhone 6S от един ден."
Налага се да повторя, надявам се за последен път - аз си решавам какво и кога да съобщавам.gorgior написа: А ако случайно забележиш, че от червеното кранче на чешмите тече топла вода - не бързай да ни го съобщаваш, защото вече го знаем!
Не се филмирайте и Весели празници!
4S, 6S
По филмиран от теб не виждам. Не е зле да се запознаеш с правилата за ползване на форума и най-вече това:
И не се заблуждавай, че ти решаваш какво що! Не и тук.
Така няма да ти се налага да ни съобщаваш за следващия голям смях: -телефона ти изгаснал, но след като си го закачил на зарядно се е оправил!1.10 Да се старае да не създава нови теми и мнения без да е проверил с помощта на функциите за търсене във форума дали вече не съществуват такива, пуснати в близкия месец или по-скоро. Актуални отминали теми е желателно да се "съживяват", а не да се "дублират". Често повтарящи се теми с едни и същи въпроси ще бъдат затваряни с оставяне на линк към последната такава тема. Мнения, "съживяващи" теми без актуалност, ще бъдат отстранявани.

И не се заблуждавай, че ти решаваш какво що! Не и тук.
Участието ми в този форум е крайно ограничено, форуми дал Бог. Теми не съм пускал, изказаните мнения са в стил 90% от стила на останалите.
А на теб, мен, 90% от постовете са ти заяждания и спам. Та не давай това, което нямаш, на другите.
А на теб, мен, 90% от постовете са ти заяждания и спам. Та не давай това, което нямаш, на другите.
4S, 6S
Там е проблема, че мненията ви са 90% еднакви, но никой от вас не чете какво са написали другите, а бърза да съобщи че е открил топлата вода. А и си далеч от нивото ми за да определяш какво имам и дали да го давам. Смятам въпроса за приключен!
Получило се е недоразумение. Или не съм разбран правилно. Целта ми беше да предупредя останалите потребители да внимават с новите 6S, защото аз забелязах проблема едва когато ми се наложи да направя снимка. Е, не я направих и изпуснах момента завинаги, което ме изкара от обувките.
Весели празници!
Весели празници!
4S, 6S
-
Тук от 7 страници някои потребители са си мерили пиш*ите и отново един потребител (няма да споменявам ник) се вживява като форумна полиция.
Към момента само обмислям да сменям Петицата с 6S. Още съм сравнително далеч от крайното решение. От малкото нормални и добре написани мнения (т.е., точно две) разбирам, че софтуерно всичко е точно, камера, 3D Touch, Интернета лети и пр. За това - благодаря на keeponrollin и sdimov, написали го. Но преди време нали много хора се оплакваха от някакви чудесии като огъване на телефон, а дори се появи информация, че iPhone 6 бил скубел!!!! Не претендирам за достоверност, просто споделям какво бях чел относно Шестицата. Та въпросът ми е, някой от собствениците на iPhone 6S има ли някакви подобни проблеми - разлепени дисплеи, огънати телефони, скубане, дърпане, щипане!?
За мен лично функциите като Live Photo, 3D Touch и отключване с отпечатък изобщо не ме интересуват. Та в този ред на мисли също ме интересува именно бързина на реагиране, Интернет и (колкото и субективно да е) удобен ли е размера на телефона сравнени с тези на iPhone 5? Нямал съм възможност да боравя с 6S, така че нямам абсолютно никакви впечатления. Или нека по този начин да задам въпроса: толкова ли е голяма разликата, че да си заслужава да захвърлиш Петицата и да си вземеш 6S?
Мерси предварително.
Към момента само обмислям да сменям Петицата с 6S. Още съм сравнително далеч от крайното решение. От малкото нормални и добре написани мнения (т.е., точно две) разбирам, че софтуерно всичко е точно, камера, 3D Touch, Интернета лети и пр. За това - благодаря на keeponrollin и sdimov, написали го. Но преди време нали много хора се оплакваха от някакви чудесии като огъване на телефон, а дори се появи информация, че iPhone 6 бил скубел!!!! Не претендирам за достоверност, просто споделям какво бях чел относно Шестицата. Та въпросът ми е, някой от собствениците на iPhone 6S има ли някакви подобни проблеми - разлепени дисплеи, огънати телефони, скубане, дърпане, щипане!?
За мен лично функциите като Live Photo, 3D Touch и отключване с отпечатък изобщо не ме интересуват. Та в този ред на мисли също ме интересува именно бързина на реагиране, Интернет и (колкото и субективно да е) удобен ли е размера на телефона сравнени с тези на iPhone 5? Нямал съм възможност да боравя с 6S, така че нямам абсолютно никакви впечатления. Или нека по този начин да задам въпроса: толкова ли е голяма разликата, че да си заслужава да захвърлиш Петицата и да си вземеш 6S?
Мерси предварително.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Аз имам 6-ца повече от 1 година вече и не съм забелязал никакво скубене и т.н. Относно огъването то ставаше върпос за 6+, а и все пак ако си 130 кг., сложиш го в задния джоб и му седнеш хубаво отгоре сигурно ще се огъне
Аз минах от 4S на 6 и разликата е огромна, много по-бърз, с дисплея се свиква бързо, а пръстовия отпечатък е супер удобен и ще ти хареса, Wifi-то ми хваща повече чертички на едно и също място. Това е за 6, а миналата седмица взех не приятелката 6S и той направо лети дори сравнено с 6. 3D touch-a е супер готина функция, а отключването с пръстов отпечатък е за части от секундата - изобщо не можеш да видиш лок скрийна
Според мен си заслужава, от 5 на 6S ще усетиш огромна разлика, но всичко опира до едни 1000 лв. и дали си готов да се разделиш с тях

Според мен си заслужава, от 5 на 6S ще усетиш огромна разлика, но всичко опира до едни 1000 лв. и дали си готов да се разделиш с тях

iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
-
Мерси за изчерпателният отговор. Не опира въпроса до наличността на парите, а до това дали има смисъл да се купува при перфектно работеща Петица. Но както си го описал, определено подобренията са значително и за крайният потребител, който не разбира грам от телефони и не разбира какво означават някакви тестове за бързина.
А какво ще кажеш за размера на телефона? Не е ли прекалено голям за боравене с една ръка?
А какво ще кажеш за размера на телефона? Не е ли прекалено голям за боравене с една ръка?
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
За мен беше важното да може да влиза в джоба да дънките и с този размер е ОК. Сега като видя 4S-ката се чудя как съм карал с него. Удобното на по-големия размер е, че можеш да пишеш без да въртиш телефона хоризонтално. Уцелвам буквите дори и с моите дебели пръсти. За браузването е ясно, че по-добре на голям екран. Иначе най-горния ред икони няма как да ги достигнеш с една ръка, но Apple са го измислили:
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
Аз също минах от 5 на 6S. Каквото и да си говорим 6S е звяр, без нито един, познат на мен, недостатък. Единствено размерът е малко странен/не-много удобен в началото, но това усещане бързо отминава.
Съветът ми е, ако можеш не харчи пари за 6S щом и 5 ти върши работа! Все пак след по-малко от година ще излезе още по-добър.
Но пък, ако искаш да се изкефиш още сега и да се влюбиш във всичко, което 6S представлява, тогава не се чуди!
Съветът ми е, ако можеш не харчи пари за 6S щом и 5 ти върши работа! Все пак след по-малко от година ще излезе още по-добър.

iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB