Проблем с дебитна карта в AppStore
Re: Проблем с дебитна карта в AppStore
Това е сумата, която е задържана за регистрацията. Не знам кога я връщат....
Здравейте, аз имам същият проблем. Трябва да платя явно 5 паунда, за да могат приложенията ми (дори безплатните) да се ъпдейтват. Обаче сега искам съвет и малко информация какво да правя. Искам да хакна ipod-a (5g) и има ли смисъл да ги плащам тези пари, ако с хакнат мога да тегля дадени приложения? Или мога ли да ползвам друг акаунт, вместо този, с койт дължа пари. Идеята ми е, че така не ми се ъпдейтват приложенията - безплатните и също н е мога да качвам хакнатите, платени игри и прочие... Та ако може да ме посъветвате какво да направя, не съм за 5-те паунда, но ще реша да платя пак за някое приложение и тъпия епъл пак ще направят проблем с картата и не ми се занимава с тези проблеми.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Имам следния проблем колеги тръгвам да си правя рег. в App store. С карта,картата ми е виза електрон на пърава инвестициона банка, и сметката е в $ възможно ли е това да е проблем правя всичко и накрая ми изписва ето това..
Your session has timed out.
Please try again.
Code:5107
Your session has timed out.
Please try again.
Code:5107
Здравейте,пусах отделна тема,но ми я заключиха.Ето какво бях писала там :
Здравейте,имам проблем ,когато искам да ъпдейтна приложения или да изтегля не ми дава тоест не ми приема картата с която съм си била до сега.Аз имам 2 карти и 2-те ги отхвърля,това ми е ясно защо става,но искам да попитам дали мога да махна метода с картите и да не ми изисква изобщо такава опция,до скоро нямах въведени данни за карта но исках да си закупя едно приложение и се прецаках да я въведа.Акаунта ми е от 2011 и тогава не беше задължително да попълваш Payment method,но сега мисля че е.Та мога ли да махна тази опция и да си ми е както преди?
Здравейте,имам проблем ,когато искам да ъпдейтна приложения или да изтегля не ми дава тоест не ми приема картата с която съм си била до сега.Аз имам 2 карти и 2-те ги отхвърля,това ми е ясно защо става,но искам да попитам дали мога да махна метода с картите и да не ми изисква изобщо такава опция,до скоро нямах въведени данни за карта но исках да си закупя едно приложение и се прецаках да я въведа.Акаунта ми е от 2011 и тогава не беше задължително да попълваш Payment method,но сега мисля че е.Та мога ли да махна тази опция и да си ми е както преди?
Здравейте, искам да Ви попитам как може да си променя картата която е регистрирана, защото старата ми изтече и я преиздадоха за да може да пазарувам. Благодаря Ви предварително!
При мен стана така-когато тръгнах да свалям/купувам ми изписа че тази карта вече не е валидна и да си вкарам нова корта и готово.petkov88 написа:Здравейте, искам да Ви попитам как може да си променя картата която е регистрирана, защото старата ми изтече и я преиздадоха за да може да пазарувам. Благодаря Ви предварително!