Неработещ жак на айфон
Неработещ жак на айфон
Здравейте колеги. Взех втора ръка един айфон 5s, с надеждата, че има гаранция към м-тел, остават му близо 5 месеца. Съвсем забравих, обаче, да пробвам жака и какво се оказа - сложа ли слушалки лявата пращи а дясната свири, като ниските й също пращят, увелича ли на до 4 червени деления звука се оправя, като намаля си остава ок, но след секунди пак сме в изходно положение... Загледах телефона и на бяло ми се вижда че по краищата на целия екран, като рамка на картина, около 2-3 милиметра има по-жълтеникаво-зелена ивица, но се забелязва адски трудно. Питането ми е следното, дали телефона може да е мокрен и ако не дали гаранционно м-тел ще са съгласни да ми съдействат? Говорих с тях на *88 и момичето ми се стори доста отзивчиво, но все пак, дайте съвет, ударете едно рамо на будалата 

iPhone 4S 16GB mtel..
Re: Неработещ жак на айфон
Ако е мокрен забрави за гаранция, а дали е мокрен питай този от когото си го купил.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Пределно ясно ми е, че ако е мокрен гаранцията отпада. Човека го питах, той ествествено твърди, че е пазен адски много... Питането ми беше дали тези неща, които описвам ви приличат на приблеми в следствие от мокрене. Иначе телефонът си работи перфектно, батерията държи, камерите снимат, няма разлепен дисплей или видимо въртяни болтчета.gorgior написа:Ако е мокрен забрави за гаранция, а дали е мокрен питай този от когото си го купил.
iPhone 4S 16GB mtel..
Мокрен телефон се познава веднага. Все си мисля , че слушалките на са ти наред . Няма как звука да се променя от жака на телефона- или работи или не работи . В самия жак има "сензор" за мокрене . Ако е розов или червен значи е имало водица, ако е бял не . Не си спомням дали 5S няма сензор и на входа на сим държача , погледни ще разбереш .
Къде точно в жака е? А и едва ли е точно, защото минах с влажен тампон и клечка, за да обера прахта и излезе доста гнус отвътре и пак... Пробвах с 3 чифта слушалки и едни колони, същото е.kawabiker написа:Мокрен телефон се познава веднага. Все си мисля , че слушалките на са ти наред . Няма как звука да се променя от жака на телефона- или работи или не работи . В самия жак има "сензор" за мокрене . Ако е розов или червен значи е имало водица, ако е бял не . Не си спомням дали 5S няма сензор и на входа на сим държача , погледни ще разбереш .
iPhone 4S 16GB mtel..
Няма къде да е освен централно с/у отвора му. Това с влажния тампон е жестока грешка и да не е бил розов вече е напълно възможно да е , защото е бая чувствителен , но ти в случая мислиш за бая мокрене- демек гледай за много червено , ако е леко розово може и ти да си го оправилл .
Щом си тествал с други слушалки и пак го прави и казваш е имало боклуци, може нещо да е затегнало вътре на контакторите. Надуй бузите вътре с една сламка, тръскай, с прахосмукачката пробвай да зачистиш и сподели.
Щом си тествал с други слушалки и пак го прави и казваш е имало боклуци, може нещо да е затегнало вътре на контакторите. Надуй бузите вътре с една сламка, тръскай, с прахосмукачката пробвай да зачистиш и сподели.
Доста го чистих вчера, а и така със сламката конденз плюс слюнка е ясен ефекта, ако наистина има таакъв лакмус или каквото се води... Сега го гледам на слънце, ако се има в предвид дъното на жака, въобще ама въобще не може да става дума за розово или лилаво, на черно също не прилича. Сигурни ли сте, че въобще съществува такова нещо?kawabiker написа:Няма къде да е освен централно с/у отвора му. Това с влажния тампон е жестока грешка и да не е бил розов вече е напълно възможно да е , защото е бая чувствителен , но ти в случая мислиш за бая мокрене- демек гледай за много червено , ако е леко розово може и ти да си го оправилл .
iPhone 4S 16GB mtel..
Добре де , може и да съм те излъгал за жака малко
но за сим държача не съм https://support.apple.com/en-us/HT204104

Беличко е! Мерси страшно много! Значи да паля с двеста към мтел?kawabiker написа:Добре де , може и да съм те излъгал за жака малконо за сим държача не съм https://support.apple.com/en-us/HT204104
iPhone 4S 16GB mtel..