iPhone 6S
- ivan.nedyalkov
Re: iPhone 6S
В Събота 10.10 получих моя iPhone 6S от Мtel и потвърждавам, че е ОТКЛЮЧЕН. Пробвах със сим на Vivacom. Това е 3ти IPhone който купувам от тях 4S и 5C и този е на най-добрата цена.
iPhone 6S 16GB
MacBook Pro 13 Mid 2012 8GB RAM 256GB SSD
Apple TV 2th generation
AirPort Extreme 5th generation
MacBook Pro 13 Mid 2012 8GB RAM 256GB SSD
Apple TV 2th generation
AirPort Extreme 5th generation
iPhone 6S днес влязох в мтел имаго свободно и го купих 16 г не е заключен работи с виваком понеже аз го позвам със тях.
Каква е цената?
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Десет души потвърдиха, че от Мтел са ФО телефоните. Колко страници трябва да напълним с едно и също за стане ясно?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
Боже, боже!Gazpacho написа:Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
И такива имало

Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Приятел,като няма какво да споделиш или да помогнеш по въпроса,по-добре недей да пишеш.Заради такива като тебе форума е на този хал,но както и да е стига ти толкова внимание.Та за моя въпрос примерно в америка има 2 модела като единия е с новия ЛТЕ банд 30 (А1634/1633) а другият модел няма този банд(А1688/А1687).Също така в Индия се внасят стоки с много по-лошо качество заради ниския контрол на страната.Плюс това ми е любопитно откаде Мтел внасят телефоните си,тъй като не фигурират в листата Апком.Lucius написа:Боже, боже!Gazpacho написа:Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
И такива имало
А защо трябва да фигурират в листата на Апком? И смяташ ли, че за Мтел се пращат апарати с ниско качество на хардуера, софтуера и т.н.? Вместо да се сърдиш на човека по-горе погледни какви глупости пишеш!
Не мисля че Мтел е квартален гараж.
А дали заради мен форумът е на този хал не си ти човека който ще каже приятел!
А дали заради мен форумът е на този хал не си ти човека който ще каже приятел!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Не се сърдя на никой,просто нямаше нужда от тролски коментари.Миналата година мтел предлагаха шестицата на скандални цени и сега при тях са най-ниски цените и са ФО на всичкото отгоре,а докато при теленор са на по-високи цени и са заключени.Трето това,което съм написал по-горе не са глупости,а факти.Апком е официалният дистрибутор на айфон за България.Дългогодишен клиент съм на мтел и всичките ми телефони са купувани от тях и винаги са държали най-високи цени на апаратите,както и тарифите им.
6с си го взех от Мтел миналата седмица, мисля че е от Гърция, но може и да се лъжа във всички листчета в кутията първият език е гръцки.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
Някой с подобен проблем или същия: когато изпращам съобщение на вайбър звукът от изпращането е малко странен със едно препукване все едно има проблем с говорителя. Иначе със звука нямам други проблеми слушам музика клипове всичко само при пращането и само във вайбър.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Теленор имат договор с епъл и фигурират на сайта на епъл.Проблема е откъде мтел вземат телефоните и ги предлагат на толкова ниски цени и защо при тях са ФО,а не заключени както при теленор?Затова зададох въпроса си относно качеството.gorgior написа:@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
@vladi1 Във форума на макруморс има доста хора,които се оплакват от подобен проблем при ползването на вайбър,скайп и др. Според тях е нещо от самия софтуер.
Пич, да коментираш качеството, защото цената е добра не е правилно. Качеството дали е за Америка, Европа и т.н. е едно и също. Причината цените да са хубави е търсенето и количеството продадени телефони, защото Апъл имат зверски изисквания по отношение на операторите - точно определени реклами купени от тях, определен час, в който да се пускат тези реклами (прайм тайм) и т.н., за което оператора плаща и като продеш 10 000 апарата е една сметката, като продадеш 100 000 апарата е друга сметката. А това, че е отключен телефона е едиствено добра стратегия от страна на М-тел - пари печелят от услугата, а не от апарата.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
T-MOBILE deutschland.Това ми изкара на проверката един 6s от мтел.Gazpacho написа:Теленор имат договор с епъл и фигурират на сайта на епъл.Проблема е откъде мтел вземат телефоните и ги предлагат на толкова ниски цени и защо при тях са ФО,а не заключени както при теленор?Затова зададох въпроса си относно качеството.gorgior написа:@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
@vladi1 Във форума на макруморс има доста хора,които се оплакват от подобен проблем при ползването на вайбър,скайп и др. Според тях е нещо от самия софтуер.
Нито Мтел,нито теленор са продали толкова бройки.Относно рекламите само за айфон 4 съм виждал реклама по национална телевизия.Просто получават телефоните от някой посредник,а не директно от епъл.А друга разлика освен заключен към определен оператор и ФО,няма нали?
@Krastanov Как го провери това?
@Krastanov Как го провери това?
Просто пуснах проверка, а иначе той дойде просто за прехвърляне на инфото от старият.
П.П.За справка ще кажа че аз го активирах.Телефончето беше запечатано и си имаше стикер от мтел.И аз малко се учудих като видях от къде е, но все тая.
П.П.За справка ще кажа че аз го активирах.Телефончето беше запечатано и си имаше стикер от мтел.И аз малко се учудих като видях от къде е, но все тая.
И аз го отдавам на софтуера и силно се надявам да е така. След 9.1 си остана.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
А серийният номер на телефона с C3 ли започва и коя седмица е сглобен?Krastanov написа:Просто пуснах проверка, а иначе той дойде просто за прехвърляне на инфото от старият.
Е, той все пак беше при мен за кратко време(седяха и си го чакаха докато стане), S/N изобщо не съм го и поглеждал.Мисля че началника разполага с неразпечатвани от мтел и утре мога да погледна S/N на и ще кажа.
Ти не работиш в мтел така ли? Няма да е лошо да погледнеш и да споделиш.Има значение от коя фабрика са.
Извинявам се че се намесвам, ама аз като неразбиращ искам да попитам, колко фабрики има Епъл по света и как по сериен номер се разбира коя е точно фабриката и какво значение има изобщо тази информация , а и също какви медикаменти взима супата 

Поредният фейл трол. Провери в гугъл и пак ела.kawabiker написа:Извинявам се че се намесвам, ама аз като неразбиращ искам да попитам, колко фабрики има Епъл по света и как по сериен номер се разбира коя е точно фабриката и какво значение има изобщо тази информация , а и също какви медикаменти взима супата
За медикаментите ли или 
Я ми дефинирай фейл трол mr . big looser
И след като ми го дефинираш и малко преди да си мушнеш патето в гащите , провери в Гугъл за нещо с име foxxcon и пак ела да задаваш тъпоумни въпроси

Я ми дефинирай фейл трол mr . big looser

И след като ми го дефинираш и малко преди да си мушнеш патето в гащите , провери в Гугъл за нещо с име foxxcon и пак ела да задаваш тъпоумни въпроси