Българска Facebook група за потребителите на iOS

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Petyoyo

Българска Facebook група за потребителите на iOS

Мнение от Petyoyo »

Здравейте,

Скоро търсих и не можах да открия група във Facebook на притежателите на iOS устройства. Според мен е добра идея, защото в нея могат да се коментират актуални новини и по-лесно и удобно да се помага на хората които имат затруднения. Това е и причината да направя първата такава група тук:
https://www.facebook.com/groups/703206646476513/

Веднага искам да направя няколко уточнения:
* Нямам амбициите да модерирам групата или да се изявявам като админ. Желанието ми е да има такава група, а не да съм админ на такава група.
* Всеки който можелае ще получи администраторски права.
* Приемам съвети от всеки.Групата е нова и няма амбицията да е супер полезна на този етап
* Нямам намерение да отакзвам хората да използват форума (Chill, admins)

Всеки е добре дошъл в групата и се надявам да успеем да направим солидно community.
Знам че ще има хейтъри и разбирачи, но май и те са хора, нека пишат. B-)
Аватар
Alxx
supporter

Re: Българска Facebook група за потребителите на iOS

Мнение от Alxx »

Знам три такива, в две членувам. Много оттук са и там.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Според мен е добра идея, защото в нея могат да се коментират актуални новини и по-лесно и удобно да се помага на хората които имат затруднения.
А тук и в останалите форуми за Епъл дискусии и взаимопомощ, кой ти пречи да го правиш? С какво тази група ще е полезна?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Няма ли някой ден да го затрият тоя фейсбук , че населението да се нормализира малко от малко ...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Да се нормализира ли...? Ако това нещо го спрат за месец, сума народ ще си тегли куршума. Бая хора си живеят там и само там! Един съсед имам на който не съм чувал гласа от 6-7 години. Минава като призрак. Но като отвори ФБ то са 15 пъти "Добро утро", до към 4.30ч. сутрин лека нощ пожелава ( сигурно кара персонално по списъка с приятели), едни приветливи картинки с пожелания, абе иде ми да си стоя само на неговата страница.... :))
Petyoyo

Мнение от Petyoyo »

Целта на групата не е да закрие форума и никой да не го използва.

В групата можете бързо и лесно да споделите нещо интересно, а не да пишете цяла тема, всеки път когато искате да споделите и да стискате палци че админи дебнат да ти изтрият темата с причина "Защото, защо не" и да не можеш да споделиш линк, защото правиш реклама на igeeksblog.com примерно.
Освен това е много по-лесна възможост за взаимопомощ. Няма да има нужда да влизате в 100 раздела и да пропускате по нещо.
Facebook групата е чудесно място за създаване на community от което лесно могат да се отстранят остроумниците.

Другата цел е да изкореним поведението което забелязвам в отговорите Ви и тук. Държите се надменно и едва ли не ако не влезете в групата то нея няма да я има. Всъщност и да не успее група няма проблем, поне ще знам че съм пробвал.

Иначе всеки има право да живее в 1998 година с носталгични и сантиментални спомени за форумите и да отрича всичко ново, защото това го прави готин сред другите двама аверчета дето се тръскат на всяка тема с цел да покажат колко са old school. L-)
За да избегнем това, вижте линка в първият пост!
Q:)
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Кат не ти харесва нещо- не го гледай, не го посещавай, респективно не влизай във форума . Но не мисля че трябва да си правиш тук евтината реклама с вода от 23 кладенеца , като няколко други( да не ги изброявам поименно ) като теб които вече правиха същите постановки.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Скъпи приятелю, не знам дали през 1998г. изобщо си бил роден, но тогава форуми нямаше. Фейсбук е по-стар от този форум, въпреки че ти сигурно си разбрал за съществуването му преди година - две!
Евтиния PR, който се опитваш да ни пробуташ сигурно ти е за домашно и си го учил в някой стар учебник от баба ти Лили Каракашева. Толкова е изтъркан, че даже не е и смешен.
Успех с групата, ако изобщо ти се навие някой!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Facebook групата е чудесно място за създаване на community от което лесно могат да се отстранят остроумниците.
От форумите е още по-лесно, ама ти вече знаеш от опит, нали?
Petyoyo

Мнение от Petyoyo »

Имам опит с форума и нещата не са се променили от години. Тримата члена на семейство Флинстоун са на всяка тема с иронични коментари. Сега пък ми обясняват колко хубаво нещо е форума и как няма по-лесно от него, защото ако го няма, няма да имат какво да правят. :O)

Факт е че над 15 човека влязоха в групата от този форум. Дори и да не се получи група, то за мен е важен факта, че 15 човека влизат в групата, а 3 хленчат. Това може само да ме радва. 8-X
Последно промяна от Petyoyo на 13 Окт 2015, 10:56, променено общо 1 път.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

И мен много би ме зарадвало, ако поне още 50-60 човека от форума се присъединят към групата ти и не се върнат изобщо. Мога и списък да ти направя да си ги поканиш. Ама де тоя късмет...

П.П. прегледах страницата Ви. Ма тя много активна бе. Ама те "групарите" не спират да пишат там бе. Само едно не ми стана ясно: Как над 15 души от форума се присъединиха, след като вие сте общо 15, а и не помня някога във форума да е имало милиционер пенсионер? Той сигурно е най-активен в групата! :))
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Гога, спри се малко. С акнето спор не се води ;)
Публикувай отговор