Звук при леко почукване по гърба на iPhone 6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
madmike

Звук при леко почукване по гърба на iPhone 6

Мнение от madmike »

Привет отново =;
Може въпросът ми да се стори абсурден за повечето от Вас, но сметнах за мое лично успокоение да го задам, дори и с риска да изляза абсолютен дебил. =)) Отскоро се чудя дали е нормално, при леко почукване на задния панел (главно от двете страни на горната част), да се чува странен звук, подобен на кънтене, все едно там е кухо или нещо подобно. Звукът е наистина странен, като вибрации и кънтене. Притеснявам се, защото не знам дали е нормално и ще се радвам ако някой друг, с телефон като моя (iPhone 6) сподели дали и при него се чува подобен звук при почукване в горната част на задния панел. Телефонът е ref. като ми бе предоставен от Creative пред вече около месец.
simba4

Re: Звук при леко почукване по гърба на iPhone 6

Мнение от simba4 »

От камерата е и е нормално!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
Kouillex

Re: Звук при леко почукване по гърба на iPhone 6

Мнение от Kouillex »

Ха, имам същия ''проблем'' ако може да се нарече така де,обаче телфона е ифон5 направи ми впечатление като го оставян на масата,че се чува някакво звънтене (все едно нещо се мести) същото е и като го почукаш с пръст обаче само в горната част малко над ябълката.:) Пробвах го с телефона на един приятел не се чува, но явно не е само при мене:)
Публикувай отговор