Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте,колеги
Искам да Ви попитам,имам гаранционен Iphone 6 plus купуван от Германия и вчера забелязах,че телефона до power бутона е леко огънат(толкова,че с под лупа трябва да се гледа) ... Ако отида в криейтив центъра дали ще го сменят или ще трябва скандал ?
Ще ти го сменят, ама вземи и един микроскоп да им покажеш огънатото, че ако е на смяна някой , който недовижда може да не стане работата. А иначе телефона така от самосебси ли се огъна?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Здравей,колега
Идея си нямам как е станало и то не го забелязах аз,а приятел мой ... То е много малко огънато , и така да го гледаш не се вижда много ,но е там ..
Замениха ми 6ца преди няколко дни, дават ти рециклиран телефон който пристига със проблем или със изгоряли пиксели или проблем със някое от копчетата не бих си заменил никога телефона отново.
iPhone 3GS iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD iPhone 6 SPACE GREY iPhone 6S iPhone 7 PLUS RED
alexsoon написа:Замениха ми 6ца преди няколко дни, дават ти рециклиран телефон който пристига със проблем или със изгоряли пиксели или проблем със някое от копчетата не бих си заменил никога телефона отново.
Ми моя пък е сменян два пъти и последния няма никакви проблеми и след 3-4 месеца ще стане на година.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
alexsoon написа:Замениха ми 6ца преди няколко дни, дават ти рециклиран телефон който пристига със проблем или със изгоряли пиксели или проблем със някое от копчетата не бих си заменил никога телефона отново.
Ми моя пък е сменян два пъти и последния няма никакви проблеми и след 3-4 месеца ще стане на година.
Да възможно е сега ще го нося пак да го заменят просто не ми се чакаше още ,но хлопащия бутон ме дразни доста.
iPhone 3GS iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD iPhone 6 SPACE GREY iPhone 6S iPhone 7 PLUS RED