iOS 9
-
Re: iOS 9
телефона ми е 16 гб, забравих да кажа.
един приятел с петица каза че след ъпдейта са му се освободили около 1.5 гб
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
-
при мен определено, няма промяна.... с паметта
Как така лагват тия телефони
На 5, на 6 върви леко, приятно безгрижно...

На 5, на 6 върви леко, приятно безгрижно...
при ОТА ъпдейт или през айтюнс с рестор. Може би от там идва разликата при различните потребители
Не знам но е факт ! А като си помисля че това най-много ме дразнеше при андроидите.
Каква стана тя ?
Каква стана тя ?
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
-
Аз през компютъра ъпдейтнах, проблеми с лаг нямам само дето очаквах да имам повече свободна памет , нещо за което много се говореше.
Ми говореше се и го има. Сигурен ли си че помниш колко свободна си имал преди? да не ти е качил айтюнс повече неща? аз като излезе нова ОС, качвам с рестор да изтрие всичко и го сетвам като нов а не връщам бекъпи
- Ivan_vylka
Гоеореше се не че ще има повече памет след ъпдейта, а че самия ъпдейт изисква по-малко срободна памет. За пример - при ъпдейт от iOS 7 към iOS 8 се изискваше над 4GB сеободна панет, за да тръгне ъпдейта. А сега за от iOS 8 към iOS 9 се изисква 1,3 GB свободна памет.
iPhone 11
-
и аз процедирам така... все си мисля че и преди имаше толко памет свободна
аз все още не успявам да обновя.. не се кънектва към сървъра..
Хах, искате да кажете, че има постоянен лаг след ъпдейта, защо така?
ко не
На iPad mini си върви доста добре засега. Няма лаг.
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
- Ivan_vylka
А я кажете, понеже аз съм вече от няколко дни с iOS 9.1 beta, при официалната iOS 9 има ли го това като стартираш приложение за момент излиза черен екран и след това влиза в приложението. Това става само на свалени приложения, на вградените го няма.
iPhone 11
-
Пробвай през iTunes. През телефона имах проблеми, но през компютъра нямах.iTouch написа:аз все още не успявам да обновя.. не се кънектва към сървъра..
Иначе със свободната памет при мен няма разлика. Все същото си е.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
- karapetkow
Току що направих ъпдейта и съм много приятно изненадан от резултата. Нямам никакъв лаг. И доста неща са изпипани до съвършенство. Едно голямо браво!
iPhone 5s 16GB
iOS : 7.1.2 -> 8.1.3 -> 9.0.2
Memory : 16GB
iOS : 7.1.2 -> 8.1.3 -> 9.0.2
Memory : 16GB
Привет момчета, някой да помага... Винаги до сега съм си правил ъпдейтите директно от телефона и не съм имал проблеми.
Днес също ъпдейтнах, всичко е ок с едно изключение - бутона за телефона не ми работи - последни разговорир фаворити - стои като замръзнал.
Рестартирах няколко пъти - няма промяна !
След това ресторнах - пак същото, а ако вляза през иконата на Contacts - нямам проблеми но през иконата Phone - нищо. Също така ако вляза през сетингс - телефон - не отваря и направо замръзва...
Моля някой да даде съвет, ако има някакво значение, телефона е 5S
Днес също ъпдейтнах, всичко е ок с едно изключение - бутона за телефона не ми работи - последни разговорир фаворити - стои като замръзнал.
Рестартирах няколко пъти - няма промяна !
След това ресторнах - пак същото, а ако вляза през иконата на Contacts - нямам проблеми но през иконата Phone - нищо. Също така ако вляза през сетингс - телефон - не отваря и направо замръзва...
Моля някой да даде съвет, ако има някакво значение, телефона е 5S
Последно промяна от Pepopepo на 17 Сеп 2015, 00:19, променено общо 1 път.
Добре, някой има ли идея защо дава такива бъгове? Като на потребителя над моя коментар?
Ъпдейтнах три устройства.iPad Air и iPhone 5s.айфоните станаха адски бавни при всеки един процес.Ужасно е.До вчера се хвалех,че телефонът ми не е забил нито веднъж и е перфектен все още и днес след ъпдейта вече е като 4s.Много съм разочарована.Viber и Safari са ми под всякаква критика.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
При мен след ъпдейта се освободиха около 1.3гб (айфон 6+).
За момента всичко си върви идеално дори ми се струва, че мортал комбата
който ми даваше проблеми от всякакво естество (изхвърляне,забиване, лаг и т.н)
върви по гладко и до момента безпроблемно. За батерията е рано да се каже, но имам чувството, че
се топи по бързо (възможно е да се заблуждавам).
За момента всичко си върви идеално дори ми се струва, че мортал комбата
който ми даваше проблеми от всякакво естество (изхвърляне,забиване, лаг и т.н)
върви по гладко и до момента безпроблемно. За батерията е рано да се каже, но имам чувството, че
се топи по бързо (възможно е да се заблуждавам).
-
Тази сутрин ъпдейтнах и аз през ОТА.Нямам гореописаните проблеми на някои потребители. И при мен се освоби място, може би около 1,5GB, за което съм и най доволен. Другото, което ми харесва е разликата във визуализирането на малки и големи букви в клавиатурата.
Iphone 6 plus 16GB