Gevey - turbo SIM за iPhone
-
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Да дава ми да избера език, после регион, после wifi мрежа и накрая ми изписва невалиден сим, въпреки, че е сложен r-sim чипа.
-
Такъв екран изобщо не ми излиза.
Рестартирай телефона и ще ти излезне !
Здравейте, Колеги!
Мога ли да update-на до iOS 9 ? В момента съм с iOS 8.4.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Мога ли да update-на до iOS 9 ? В момента съм с iOS 8.4.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
iPhone 5 iOS 9.2.1
-
А кой код на оператор се въвежда, този към който е заключен телефона или този на който е сим картата, която се слага?
-
Заключен iPhone 6 към Telenor (съвети за отключване?)
Здравейте,
Пиша от името на приятел, който си е закупил заключен iPhone 6 от Telenor, които не предлагат отключване. Телефонът даже не е активиран и е с фабричната версия на софтуера (iOS 8). Проблема е че няма да бъде използван в България, а в UK. Въпроса ми е какъв е най-добрият начин да бъде отключен за използване с британски оператор. От личен опит знам че има карти, които се поставят под SIM картата, за да работят, но не съм използвал отдавна и не съм запознат с различните им характеристики и прочие. Оператора, на който искаме да бъде използвам телефона е Giffgaff, но ако е наложително, за да работи отключването може да бъде и някой друг. Благодаря предварително!
Пиша от името на приятел, който си е закупил заключен iPhone 6 от Telenor, които не предлагат отключване. Телефонът даже не е активиран и е с фабричната версия на софтуера (iOS 8). Проблема е че няма да бъде използван в България, а в UK. Въпроса ми е какъв е най-добрият начин да бъде отключен за използване с британски оператор. От личен опит знам че има карти, които се поставят под SIM картата, за да работят, но не съм използвал отдавна и не съм запознат с различните им характеристики и прочие. Оператора, на който искаме да бъде използвам телефона е Giffgaff, но ако е наложително, за да работи отключването може да бъде и някой друг. Благодаря предварително!
iPhone 3G 8GB
Gifgaf имат подходящи сим карти мисля които да работят с чип, така че става работата. Мога да дам повече инфо на ЛС .
Здравейте, Колеги (отново)!
iPhone 5 iOS 9.2.1
Никой не е тествал явно, така че на теб се пада честа този път да пробваш ...
Вече въпросът е за iOS 9.0.1 ... Имам ли начин за връщане на предишна версия, в случай че не работи?
Iphone 4s 9.0.1
Добър ден може ли някой да ми помогне ,тъй като имам iphone 4s закл.към vodafone p16.0 но работи със rsim и е със соф.8,мога ли да го ъпдеитна със новия софт. без да се закл.Благодаря предварително.

Re: Заключен iPhone 6 към Telenor (съвети за отключване?)
Giffgaff са единствените в UK които със сигурност не работеха със по-старите версии на чиповете за отклучване.За по-новите вече не знам.Levski1914 написа:Здравейте,
Само че Краси, ти казваш от опит с 5S , който е точно обратното на 5/6/6+
Ами не точно - последно пробвах на 6- тица с р-сим 10 и не става
Поздрави.
Поздрави.
Даам.Споделих това,което съм пробвал.Естествено-не мога да твърдя,че не става с нито един чип.
Като се видиме живи и здрави- ще направиме един тест
Като се видиме живи и здрави- ще направиме един тест

Р сим и отключване от м*тел
Здравейте , изпадна ми iPhone 5 заключен към мтел и аз искам да го ползвам към vivacom може ли да ми предложите читав чип който няма да имам проблеми с мрежата и 3Г? При update към iOs 9 ще работи ли или е невъзможно?
А при 4s/64Gb с iOS 8.4.1 ще стане ли (разкодиране от Мтел към останалите български оператори)?
-
SIM ? Iphone 5s !
Здравейте, имам Iphone 5s заключен към EE Англия iOS 8.3. Ще мога ли да го отключа със р-сим или нещо подобно ?
- Ivan_vylka
-
Re: SIM ? Iphone 5s !
Защото пробвах със рсим 10 не стана какъв точно трябва да е за 8.3 ?
Re: SIM ? Iphone 5s !
Е заради такива приказки , после хората страдат и реват като сарански мечки !!!Ivan_vylka написа:Да, без проблеми с r-sim или x-sim ще се отключи.
iPhone 5C/5S не могат да се отключат с rsim x-sim или какъвто и да било чип . Всеки който каже че може или е най най неразбиращия или иска да ви излъже и да ви пробута я телефон я чип и да ви ПРЕЦАКА