Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone

Ееее един не направи опит какво пише 3-4 поста по- нагоре.
Па питайте поне тия дет Ви ги продават тия рсимове, какво и как или си отделяте време и си четете !!!
Па питайте поне тия дет Ви ги продават тия рсимове, какво и как или си отделяте време и си четете !!!
-
Аз съм направил опит! Недей да си изказваш тъпото мнение и да показваш колко си глупав!!! Питах, защото картата тръгна работи един ден и почна да пише No service, което ми стана странно.....
Глупав е , човека с ник malmsteen87
работил е един ден когато цъфнат налъмите , пише No Service от минута първа !
И за да не съм голословен- 5 поста над твоя се чете ето това :

И за да не съм голословен- 5 поста над твоя се чете ето това :
gogi71 написа:Нищо не си разбрал:veni3250 написа:Хора, разбрах, че на 8.4 не може да се подкара R - Sim-a и трябва някаква по различна настройка. Има ли тук някой, който да може да помогне ?
Отиди до БОБ вземи една голяма карта и е срежи до нано сим,махни ПИН КОДА на картата и ПАС КОДА на телефона !
Постави срязаната карта на БОБ заедно с R - Sim-a,въведи IMSI 2840500>Send>Accept>Retsrat и се радвай на отключен iPhone 6 с 3G !
Турбинките за iPhone 4s/5/6/6+ не работят с 128кб карти на М-ТЕЛ,БОБ,ТЕЛЕНОР-демек Нано Сим !
-
Kawabiker!!! Iphone беше на 7.1.1 и с бобската карта ми даваше no service! Updateнах го до 8.4 и работи цял ден, като на мрежа ми показваше МТЕЛ, а не БоБ! След рестарт на телефона ми показа No Service! Имам и снимков материал да го докажа! Ако наистина ще се оправи с голяма карта, срязана до Нано сим още днес ще я сменя! Просто ми стана много странно как след ъпдейт заработи и след това спря!

-
Всичко вече е 6!!! Благодаря за съдействието!!!!
Здравейте, от Apple ме карат отново да си задавам същия въпрос... :/
Мога ли да update-на до iOS 8.4.1 ? В момента съм с iOS 8.4 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Мога ли да update-на до iOS 8.4.1 ? В момента съм с iOS 8.4 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
iPhone 5 iOS 9.2.1
Можете.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
R-sim и ъпдейт на iOs.
Здравейте,скоро мисля да си взема iPhone 5 втора ръка,заключен към vodafone uk и тук се ползва дъс р-сим..Притеснявам се само за едно,когсто излезе iOs9 ще имам ли проблем със чипа?
Re: R-sim и ъпдейт на iOs.
Принципно не би трябвало да имаш проблем, но на 100% кой може да ти отговори при положение, че iOS 9 не е излязла официално. Това не е форум за ясновидци.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
iPhone 6
Някой може ли да ми каже как работи IPhone 6 с турбо сим?
Заключен е към Теленор!Ще работи със сим на Виваком.
Заключен е към Теленор!Ще работи със сим на Виваком.
-
R sim
Здравейте, закупих Р сим за iphone 4s с ios 8.4.1. , за един приятел.Не знам какво е правил, но каза , че всичко вървяло по инструкциите, после телефона изписал да изчака, той обаче го рестартирал.Сега телефона изписва, че сим картата е невалидна въпреки поставеният Р сим. Моля за помощ.
Към кой оператор е заключен iPhone 4S ?
-
Нз, само знам че е донесен от Канада.
Е то трябва да се вкара някакво IMSI май на Канадския оператор
Оператора се разбира по IMEI 

-
Ок, това ще го разбера значи.А как да върна така нещата, че да ми иска да вкарам този IMSI код на оператора.Сега като стартирам телефона иска да се активира, все едно че няма поставен р сим.
Премахни Пин кода на твоята карта и я постави заедно с R-SIM и ще ти излезне менюто !
Здравейте.Имам 5s закупен от теленор.Има ли r-sim или gevey с който да го подкарам с вивател.С 8.4.0.съм.
-
Проблем, как да разбера имей на 4s, като на задния панел не е изписан?А до менюто не мога да стигна?
На екрана нищо ли не изписва? Или като го закачиш към айтунс.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Давати да ви избереш език ли ?milen.orcev написа:Проблем, как да разбера имей на 4s, като на задния панел не е изписан?А до менюто не мога да стигна?
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти: