ЗДравейте, благодаря за отговора. С ай фоун съм от няколко месеца, но все още има някой тайни и за мен с този телефон. Най-вече ме дразни факта, че за да го ползвам най-пълноценно все трябва да чета и се уча, а за това се иск време най-вече. Аз съм адвокат и имам да чета много други неща, не само това. Във връзка с ползването на телефона, качването на пачове, програми дето да не забиват и т.н. ми е необходима компетентната намеса на някой специалист от вас, който би желал да ми помогне. Ако някой от вас е съгласен да ми оправя нещата и да ме направлява срещу някакво нормално заплащане, моля да ми пише на мейла
advokat_hristov@abv.bg. Ще си разменим телефоните и ще се уговорим за нещата. Желанието ми е да ми се прави нещо като сервизна подръжка и да направим този телефон истински бизнес телефон с програми, които все още не мога да си намеря и кача и т.н., като имам проблем да го решаваме бързо, защото сега съм само с този телефон и като се прецака ме оставя без комуникация определен период докато го оправя. Очаквам отговора на някой, който желае.