iOS 9
Re: iOS 9
Здравейте!Забелязах едно несъответствие и затова повдигам въпроса.Две от вградените приложения,при отметка,за забрана на работа в background режим,ми отчита работа в същия.Става въпрос за Music и Stocks.С 8,4 беше достатъчно да забраня работа в background и Stocks не отчиташе активност,но при 9 махнах всички индекси и чак тогава се реши проблема.С Music нещата са по-зле.Какво ли не направих и въпреки всичко,ми отчита по 7-8,до 16 % разход в background.Не съм се логнал в приложението и нямам никаква музика в телефона.Дали при IOS 9 се отчита по-прецизно разхода на батерията или е просто бъг? Или пък,заради обратната връзка,работи при всички случаи,в background?
Не съм и твърдял друго,но ми е любопитно дали и други имат същия проблем.
За тези дето се изкушават да ъпдейтнат старите устройства на ios9, не го правете. Изчакайте да излезе, изчакайте мнения
и ако е наред тогава. Тая чорба дето още я сърбам с iPad Mini 1st gen и ios8 няма да я повторя. Направо го затри. Единственото
е че батерията ми дъжи дълго все още по седмица на лека употреба и 2-3 дена играене по 2-3 часа. НА филми 6, 6 и малко изкара.
Но всички други функции му се скапаха. Като пиша клавиатурата реагира с 3-4 сек закъснение, страниците се рефрешват по 10тина
секунди. Лагва .... пълна скръб стана, дори комикси немога да чета нормално вече.
и ако е наред тогава. Тая чорба дето още я сърбам с iPad Mini 1st gen и ios8 няма да я повторя. Направо го затри. Единственото
е че батерията ми дъжи дълго все още по седмица на лека употреба и 2-3 дена играене по 2-3 часа. НА филми 6, 6 и малко изкара.
Но всички други функции му се скапаха. Като пиша клавиатурата реагира с 3-4 сек закъснение, страниците се рефрешват по 10тина
секунди. Лагва .... пълна скръб стана, дори комикси немога да чета нормално вече.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Преди броени минути ми излезна ъпдейт iOS 9 beta 4 ... Някой с коментари за този ъпдейт и бъговете ?
Apple iPhone 5 16GB Black Edition
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
- DEMON BOY 13
- Обратна връзка:
Ако сега си кача iOS9 Public Beta но нещо не ми хареса, след това като се върна обратно на 8.4 мога ли да си възвърна всичките снимки и контакти, които са ми в iCloud директно през телефона или няма да стане.
Другият ми въпрос е, необходимо ли е да си правя рестор на телефона преди да ъп-на към public Beta-та или мога директно сега да си я инсталирам ?
Другият ми въпрос е, необходимо ли е да си правя рестор на телефона преди да ъп-на към public Beta-та или мога директно сега да си я инсталирам ?
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
-
Проблем с IPhone 5S
Здравейте имам проблем с моя IPhone 5S преди 2 дни направих ъпдейт на IOS 9 Beta 2 и ми изчезна долното и горното меню след като се плъзне.Когато плъзна отгоре не ми излиза и отдолу като плъзна също какъв е проблема може ли да ми кажете!
Проблема е в бета2.И в чужди сайтове четох за този проблем.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аз съм с бета 2 и всичко е ОК се издърпването на нотификациите и контрол центъра.Проблемите ми от бета 1 изчезнаха,но сега не мога да си сменям звуковите известия,а единствено тона за звънене.
Това са новите тапети в iOS9

Ако Ви харесват можете да си ги изтеглите от тук:
https://drive.google.com/file/d/0B1zCgW ... view?pli=1

Ако Ви харесват можете да си ги изтеглите от тук:

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
И аз сега слагам Бета 3. 1-вата беше доста зле, за 2-рата четах, че и тя имала проблеми, а тая доста я хвалят. Тея тапети изглеждат много добре.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Здравейте, иска ми се да видя бетата но имам един въпрос.
Ползвам Х-сим на заключена към Теленор 6-ца, ако ъпдейтна ще имам ли проблеми ?
Ползвам Х-сим на заключена към Теленор 6-ца, ако ъпдейтна ще имам ли проблеми ?
ЕЕЕ много са готини! Благодаря че ги споделяш!gorgior написа:Това са новите тапети в iOS9![]()
Ако Ви харесват можете да си ги изтеглите от тук:![]()
-
Iphone 6 4k Видео
Здравейте на всички, преди няколко дена си закупих Iphone 6 и се чудя дали мога да правя 4k видео.Гледал съм много програми, но повечето са платени.Четох, че има възможностите за 4k. Някави идеи дали след ъпдейта на iOS9 ще има функцията за 4к видео. Поздрави!
Re: Iphone 6 4k Видео
Не! Нямат намерения за подобна функция.
Iphone 5S, ios 8.3,
Трябва ли да ъпдейтна първо до ios 8.4(която ми седи свалена отдавна, но не виждам смисъл да инсталирам), за да ми се появи и съответно свали ios 9 beta и съответно ios 9 final version?
Трябва ли да ъпдейтна първо до ios 8.4(която ми седи свалена отдавна, но не виждам смисъл да инсталирам), за да ми се появи и съответно свали ios 9 beta и съответно ios 9 final version?
Когато излезе финалната версия, тя ще ти се появи като ъпдейт независимо с какъв фърмуер си. За да ти се появи ъпдейт за публичната бета - трябва да си записан в програмата за бета тестери, а за тази за разработчици трябва да имаш акаунт.
Интересно: не виждаш смисъл да инсталираш официален ъпдейт 8.4, а виждаш смисъл в инсталирането на бета версия?!!!
Интересно: не виждаш смисъл да инсталираш официален ъпдейт 8.4, а виждаш смисъл в инсталирането на бета версия?!!!

- TheOriginal
Да ви кажа честно, по - добре си стойте на 8.4 и чакайте официална. Регистриран телефон с бета 5 точи като смок батерията и има някой много досадни забивания.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Не, просто се интересувах дали имам достъп до бетите, от интерес ..
Иначе, чакам 9.0 official ..
защото не виждам смисъл от 8.4, а бетите на 9.0 са пълни с бъгове явно, а и не ми се занимава ..
По последна информация, кога излиза 9.0 full? С излизането на новия iphone или преди това?
Иначе, чакам 9.0 official ..
защото не виждам смисъл от 8.4, а бетите на 9.0 са пълни с бъгове явно, а и не ми се занимава ..
По последна информация, кога излиза 9.0 full? С излизането на новия iphone или преди това?
gorgior написа:Интересно: не виждаш смисъл да инсталираш официален ъпдейт 8.4, а виждаш смисъл в инсталирането на бета версия?!!!
Преди това, но с точна дата не мога да се ангажирам. Смисъла на 8.4 е да имаш музикалната услуга на Епъл.
Както стана ясно в iOS 9 се очаква да има функция за блокиране на рекламите по сайтовете. Хубаво ама от тази функция няма да могат да се възползват всички устройства. Както поясни Рене Ричи от iMore, под изискванията на Apple подпадат модели с процесор A7 и по-висок.
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 2
iPad mini 3
iPod touch 6
Всички тези модели се обединяват от едно нещо -64 битов процесор.iPhone 4, iPad mini и iPad 3 и iPad 4 се базират на 32-разрядна система, а за създаването на разширението е необходимо да се използва изключително 64-разрядна архитектура.
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 2
iPad mini 3
iPod touch 6
Всички тези модели се обединяват от едно нещо -64 битов процесор.iPhone 4, iPad mini и iPad 3 и iPad 4 се базират на 32-разрядна система, а за създаването на разширението е необходимо да се използва изключително 64-разрядна архитектура.
Интересно. Хайде да излиза пълният ъпдейт, докато не съм продал Айфона .. :дд
-
Здравейте,
някой знае ли със сигурност при качена бета версия на iOS 9 в момента, след официалната версия утре или вдругиден на iOS 9, трябва ли да се слиза до 8.4 и след това да се ъпдейтва до 9.0 или ще може директно към официалната версия да се преминава. Не ползвам дев акаунт.
Питам, защото имах проблем преди време от преминаване на бета 8 към официалната версия и няколко дни бях без телефон
някой знае ли със сигурност при качена бета версия на iOS 9 в момента, след официалната версия утре или вдругиден на iOS 9, трябва ли да се слиза до 8.4 и след това да се ъпдейтва до 9.0 или ще може директно към официалната версия да се преминава. Не ползвам дев акаунт.
Питам, защото имах проблем преди време от преминаване на бета 8 към официалната версия и няколко дни бях без телефон

За жалост и от Епъл незнаят ...
Имаше един момент в който през тюнса със ъпдейт стваше от бета на алфа , ама досега мисля, че е било само един път.
Имаше един момент в който през тюнса със ъпдейт стваше от бета на алфа , ама досега мисля, че е било само един път.
Блокирането важи ли и за реклами в приложенията?gorgior написа:Както стана ясно в iOS 9 се очаква да има функция за блокиране на рекламите по сайтовете. Хубаво ама от тази функция няма да могат да се възползват всички устройства. Както поясни Рене Ричи от iMore, под изискванията на Apple подпадат модели с процесор A7 и по-висок.
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 2
iPad mini 3
iPod touch 6
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB