Въпрос относно Backup и apple ID
Въпрос относно Backup и apple ID
Здравейте! Ще съм много благодарна, ако получа малко информация, тъй като не съм сигурна как трябва да постъпя. Имах Iphone 4, след което и iphone 6. На 4тата все още си седи информацията ми от профила, въпреки че се отписах и направих reset. На iphone 6 се вписах в профила ми, всичко от профила ми се показа, но има някакъв проблем с backup-a на iphone6, защото нямам достатъчно място в icloud. Състоянието в момента е: backup-a на 4 е 3.4GB, който съм избрала при вписването на 6цата, а за backup на 6цата е 1.5 GB и няма достатъчно място. Въпросът ми е: ако изтрия този backup на 4ката, за да се освободи място в icloud, ще ми изчезне ли информацията в момента от 6цата или не? И как да направя iphone 4 да е като нов - да няма абсолютно нищо от стария ми профил? Съжалявам, ако задавам глупав въпрос, но малко не съм наясно с тези неща и преди да се посъветвам не искам да правя нищо, да не стане беля. Благодаря!
Re: Въпрос относно Backup и apple ID
Спокойно можеш да изтриеш бек ъп-а на 4-ката. Информацията от 6-ицата ще си остане. Аз лично не ползвам облака за бек ъп, а компютъра си.
За да стане четворката като нова трябва да направиш Рестор през компютъра, след което задаваш телефона като нов(set us new). За целта трябва да имаш инсталиран iTunes на компютъра.
Това е!
За да стане четворката като нова трябва да направиш Рестор през компютъра, след което задаваш телефона като нов(set us new). За целта трябва да имаш инсталиран iTunes на компютъра.
Това е!

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Благодаря за бързия отговор! Значи като изтрия бекъп-а на 4-ката, 6-цата спокойно ще може да си направи бекъп? А може ли и на айтюнса да й направя бекъп? Да има бекъп и на двете места? И още един последен въпрос: нов 5s при включване не можеше да се избере последния бекъп, защото версията трябва да е 8.4, а той все още не беше ъпдейтнат, при което избрахме бекъп от февруари, след което направихме ъпдейта и въпроса сега е как да задам последния бекъп от юли, а не от февруари? Пак ли чрез компютър? И на един компютър може ли да има 2 устройства?
Принципно отговора на всичките ти въпроси е "ДА може".
Относно 5s-a не съм сигурен, че те разбирам какво точно питаш. Когато му направиш рестор, той след това те пита кой бек ъп да върне и му задаваш желания от теб. При ъпдейт от телефона май не питаше нищо. Ряко правя ъпдейти през телефона и съм забравил как беше, но можеш да го закачиш към компютъра си и от там да му зададеш рестор от бек ъп и да посочиш от коя дата да е.
Относно 5s-a не съм сигурен, че те разбирам какво точно питаш. Когато му направиш рестор, той след това те пита кой бек ъп да върне и му задаваш желания от теб. При ъпдейт от телефона май не питаше нищо. Ряко правя ъпдейти през телефона и съм забравил как беше, но можеш да го закачиш към компютъра си и от там да му зададеш рестор от бек ъп и да посочиш от коя дата да е.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Да, малко объркано съм го написала за 5s-a. Ще го обясня малко по-добре. Чисто нов телефон при включването му и задаване на бекъп, показа, че има белъп от февруари и юли тази година. Исках да избера последния, но самата дата беше в по-светло сив текст и в скоби имаше (8.3 requered или нещо от сорта) , а бекъпа от февруари можеше да се избере, каквото направих и аз. Обясних си сама, че сигурно телефона фабрично още няма желаната версия и затова не позволява да се избере последния бекъп, затова избрах по-стария бекъп, след това ъпдейтнах версията и сега дефакто искам да се върна на стъпката за избор на бекъп, за да избера най-новия. Дано съм обяснила по-точно и май отново решнието ще е айтюнса? 
п.с. Благодаря за разбирането и отговорите!

п.с. Благодаря за разбирането и отговорите!
Ако бекъпът е в облака, можеш да го приложиш само след рестор или "ирейз ол контент" от телефона. От тюнса ако е бекъпът, можеш по всяко време.
"Мисля-значи съществувам"
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се! Хубав ден Ви пожелавам!