Струва ли си MacBook Air A1466 работи ли добре с Windows?
Струва ли си MacBook Air A1466 работи ли добре с Windows?
Избрах си да закупя MacBook Air A1466 ( 256GB SSD, i5 процесор). Мисля,че като възможности ме устройва-не търся някакво претенциозно устройство, просто ми трябва за общо ползване.
Затова питам-струва ли си, как работи, как се държи, и може ли да се инсталира Windows VIsta на него? (или 7, но предпочитам Vista).
Затова питам-струва ли си, как работи, как се държи, и може ли да се инсталира Windows VIsta на него? (или 7, но предпочитам Vista).
iPhone 4 16GB
-
Re: Струва ли си MacBook Air A1466 работи ли добре с Windows?
Кой изобщо ти каза,че може да се инсталира Windows на Mac,ако ти трябва Windows купувай друга марка,на тази Windows не може да се инсталира
iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
MacBook Air 13' Early 2015
с тва си оправяш нещатаpuma9251 написа:Избрах си да закупя MacBook Air A1466 ( 256GB SSD, i5 процесор). Мисля,че като възможности ме устройва-не търся някакво претенциозно устройство, просто ми трябва за общо ползване.

https://thepiratebay.mn/torrent/1210930 ... ac_Os_X%5D
Поздрави

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
Това не е ли за виртуална машина?
Аз искам да мога да инсталирам Vista като основна OS и така да си го ползвам.
iPhone 4 16GB
ЗАБРАВИ....puma9251 написа:Това не е ли за виртуална машина?

InsanelyMac Legend
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
Много капацитети...
Имам питане: за чий хуй ще даваш пари за макинтош, а ще застреляш най-хубавото в него - неговата ОС? Че и с най-скапаната боза - виста?
Иначе, има такова животно бууткамп, което ти позволява да имаш нейтив мак+боза. Коя ще ползваш за основна - твоя си работа. Настройваш буут-ването от кой дял да е и свиркаш.
П.П. Колега "Хак", ти в инсейнли къде си легенда, в спам-а или в коша?
Имам питане: за чий хуй ще даваш пари за макинтош, а ще застреляш най-хубавото в него - неговата ОС? Че и с най-скапаната боза - виста?
Иначе, има такова животно бууткамп, което ти позволява да имаш нейтив мак+боза. Коя ще ползваш за основна - твоя си работа. Настройваш буут-ването от кой дял да е и свиркаш.
"Мисля-значи съществувам"
Провери самAlxx написа:Много капацитети...

Поредното заяждане

Май тука си имате собствени правила,неписани

InsanelyMac Legend
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
Кое е заяждане бре, муци? Пишеш пълни глупости, а моя пост наричаш заяждане?! Ти, 13 поне имаш ли?
И друго: хакинтошването на пц те прави мак капацитет, така ли?
Момеее,на 45 съм,и просто неа кой да ме бутне с Ейпълския софтуер и хардуер(Хакинтоша ми е занимавка само)просто интересAlxx написа:Кое е заяждане бре, муци? Пишеш пълни глупости, а моя пост наричаш заяждане?! Ти, 13 поне имаш ли?

Последно промяна от Hack666 на 10 Юли 2015, 23:33, променено общо 1 път.
InsanelyMac Legend
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
Веднъж и пумата да пита нещо свестно и вие му изписахте хиляди глупости. Пума щом те кефи лаптопа пич, взимай го, заслужава си. Аз съм с Macbook pro и имам и Уиндолс на него. Ако имаш проблем с инсталирането, аз ти обещавам помощ. Виста не съм му слагал щото ми се струва дървена, но седмица и осем едно цепят мрака пич. Хвърляй се смело.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Евала ти прайм Гога(по селски)gorgior написа:Веднъж и пумата да пита нещо свестно и вие му изписахте хиляди глупости. Пума щом те кефи лаптопа пич, взимай го, заслужава си. Аз съм с Macbook pro и имам и Уиндолс на него. Ако имаш проблем с инсталирането, аз ти обещавам помощ. Виста не съм му слагал щото ми се струва дървена, но седмица и осем едно цепят мрака пич. Хвърляй се смело.

InsanelyMac Legend
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
Е, т'ва мацо не ти прай чест. Чаткаш?Hack666 написа:ЗАБРАВИ....puma9251 написа:Това не е ли за виртуална машина?
П.П. На 41 още малко. Дай сега да го обърнем на адрес 4000 и да завъртим свалка?
Щом може да работи с Vista, добре-точно нея си искам, не искам 7. По-бърз е, по-лек е, но Vista си ми допада повече.
ITunes и синхронизациите с iPhone/iPod предполагам ще работят коректно с този Air и с VIsta?
ITunes и синхронизациите с iPhone/iPod предполагам ще работят коректно с този Air и с VIsta?
iPhone 4 16GB
Споко. Работи с с всякаква боза. Но както каза Алекс по-горе - щом няма да ползваш МакОС няма много смисъл да се набутваш за МакБуук и може да минеш много по-тънко с някаква ПЦ щайга. Но както искаш. И на Еър-а Бозата си работи идеално. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Държа да си е Apple, просто не искам да свиквам с нова OS... 

iPhone 4 16GB
Повярвай ми, и аз бях в твоето положение - свикни! Ще ти е дискомфортно няколко дни докато се адаптираш, но после ще забравиш що е циклене, забиване, рестартиране и лаг, кейген-и и всички тъпи windows врътки и претенции.. Повече няма да искаш да погледнеш windows и android. Не ти пречи да пробваш, а пък като не ти хареса (което няма как да стане) си сложи виста.
iPhone 6+
Комбинацията OSX Yosemite и боза 8.1 ми идва бонбон. Мога да похваля 8.1 с лекота и производителност(която във глистата липсва отвсякъде), а OSX ще ти легне максимум за няколко дни. Написаното в горния пост е истина, аз имам и боза, само заради работата.
Не знам какво означава претенциозно у-во, но това на което си се спрял е с малко рам памет а и диска ще ти се види малък ако си решил да инсталираш и уиндоус(което поне за мен е безумие)puma9251 написа:Избрах си да закупя MacBook Air A1466 ( 256GB SSD, i5 процесор). Мисля,че като възможности ме устройва-не търся някакво претенциозно устройство, просто ми трябва за общо ползване.
П.П.Както и да е, като си решил действай смело.
256GB как ще са ми малко, аз и сега не ползвам повече от 100, даже си е много това. Аз точно това гледам да си е SSD.
А RAM-4GB не е толкова лош вариант. Колкото повече-повече,но и цената е в повече. Затова съм се спрял на този. А и Vista не е толкова ужасна-на компютър с 2 ядра Pentium и 2GB ми работи стабилно за ежедневни приложения (интернет, гледане на видео, музика, офис приложения и темподобни). Игри не играя, не ме интересуват.
А RAM-4GB не е толкова лош вариант. Колкото повече-повече,но и цената е в повече. Затова съм се спрял на този. А и Vista не е толкова ужасна-на компютър с 2 ядра Pentium и 2GB ми работи стабилно за ежедневни приложения (интернет, гледане на видео, музика, офис приложения и темподобни). Игри не играя, не ме интересуват.
iPhone 4 16GB
Не е нужно да задълбаваме, но си помислете добре дали да закупите тази машина все пак.
Не мисля,че е лош избор...
Под непретенциозно у-во разбирам офис, музика, гледане на клипове, интернет и такива базисни неща-всичко, което ти предлагат и лаптопи по 500-600 лв. , но след iPod-а и двата iPhone-а съм решил,че друга марка, освен Apple не искам. Категорично и в никакъв случай. Затова си го избрах, като бюджетен вариант (бюджетен за Apple, на тази цена има Asus с i7 i 2GB видео). Но съм го решил-като ще давам пари, няма да е за друга марка-нито за плейър, нито за телефон, нито за каквото и да е, което го има от Apple.
Под непретенциозно у-во разбирам офис, музика, гледане на клипове, интернет и такива базисни неща-всичко, което ти предлагат и лаптопи по 500-600 лв. , но след iPod-а и двата iPhone-а съм решил,че друга марка, освен Apple не искам. Категорично и в никакъв случай. Затова си го избрах, като бюджетен вариант (бюджетен за Apple, на тази цена има Asus с i7 i 2GB видео). Но съм го решил-като ще давам пари, няма да е за друга марка-нито за плейър, нито за телефон, нито за каквото и да е, което го има от Apple.
iPhone 4 16GB
Аз съм с i7 quad core, 8GB RAM, nVidia 1gb и си виках уау, взимам най-назобения лаптоп (преди 4 години) ще кърти отвсякъде... ми едно МакБук-че с i3 ми скри шапката.. Просто операционната система е много по-лека, по-бърза, безпроблемна и уникално удобна. Пак казвам - вземи си го, но задължително пробвай няколко дни да работиш под Mac OS и пак пиши... 

iPhone 6+
Вистата освен, че е ужасТна - не става 

Значи пак трябва със 7? Ще се примиря с това, какво да се прави...
(какво е това бутане на 7 не мога да разбера, аз от Vista лошо не съм видял, а не съм я ползвал на един компютър и ми харесва)
(какво е това бутане на 7 не мога да разбера, аз от Vista лошо не съм видял, а не съм я ползвал на един компютър и ми харесва)
iPhone 4 16GB
По-старите версии ма БуутКамп поддържат и по-стари ОС. Но няма гаранция - те пък по принцип не поддържат и имат проблеми с по-новите Мак-компютри... трябва да се пробва в конкретния случай. Може и да стане с по-нов Мак, с по-стар БуутКамп и по-стара боза (като Глиста), но може и да не стане и да се наложи да минеш поне на 7. Но задължително пробвай МакОС. Почти гаранция е, че ще ти хареса. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB