Проблем с дисплея / 6, 16 GB

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ikarapendov

Проблем с дисплея / 6, 16 GB

Мнение от ikarapendov »

Изображение

Точно до копчетата за намаляне и усилване на звука, забелязах, че когато го натисна леко с пръст дисплея потъва и има сравнително малко по-голяма фуга между дусплея и алуминиевия корпус. Случвало ли се е на някого?
Аватар
TheOriginal

Re: Проблем с дисплея / 6, 16 GB

Мнение от TheOriginal »

3-ти телефон сменям и само на 3тия ми е така. Не мисля, че е дефект освен ако не се увеличава с времето.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
ikarapendov

Мнение от ikarapendov »

Имах 4s, на него няма как да е така, самия модел е напрвен по-здрав. Погледнах 6-цата на един приятел и на него има лек луфт. Не ми е проблем никакъв да е така, просто се съветвам с други iPhone притежатели за да съм по спокоен. Пък и не вярвам дори и да има луфт, да падне целия дисплей след време. Вярвам, че е закрепен.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Споко ;) Ако почне силно да щрака при натиск, значи е пукнал пластмасовата рамка отдолу и при желание тичаш за смяна. Иначе си е ок.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор