Здравейте, имам едно запитване, след като попаднах на scam програма, която привидно е безплатна а всъщност те subscribe към нея без да те пита, аз се уплаших доста. Малък съм и нямам нито дебитни или кредитни карти и за менюто за разплащане съм дал "none", дори вече смених "account"-а си с друг. Та исках да попитам възможно ли е потребителят да бъде задължен да заплати някакви пари от сметката му за телефон, за което се съмнявам, но още ме държи стресът, защото доста хора от целия свят, които са си въвели данни за разплащане са си патили от същата програма. Или по-скоро тя е била на принципа, който има кредитна карта и не знае, че е "subscribe" мамим, а който няма здраве да е? Благодаря Ви много и очаквам вашия отгвор, да си призная още съм доста стреснат, дори след като изтрих програма в стария ми "account", а имаше в менюто за "subscribe" нищо, че я бях отказал и я бях изтрил в периода, преди изтичане на "trial"-a
Поздрави
Въпрос относно плащане
Re: Въпрос относно плащане
Brain buddy stop smoking, просто може ли отговор дали могат да ми дърпат пари от сметката на телефона?
Re: Въпрос относно плащане
Не могат да ти дърпат нищо.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!