Въпрос относно плащане

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
ivan232

Въпрос относно плащане

Мнение от ivan232 »

Здравейте, имам едно запитване, след като попаднах на scam програма, която привидно е безплатна а всъщност те subscribe към нея без да те пита, аз се уплаших доста. Малък съм и нямам нито дебитни или кредитни карти и за менюто за разплащане съм дал "none", дори вече смених "account"-а си с друг. Та исках да попитам възможно ли е потребителят да бъде задължен да заплати някакви пари от сметката му за телефон, за което се съмнявам, но още ме държи стресът, защото доста хора от целия свят, които са си въвели данни за разплащане са си патили от същата програма. Или по-скоро тя е била на принципа, който има кредитна карта и не знае, че е "subscribe" мамим, а който няма здраве да е? Благодаря Ви много и очаквам вашия отгвор, да си призная още съм доста стреснат, дори след като изтрих програма в стария ми "account", а имаше в менюто за "subscribe" нищо, че я бях отказал и я бях изтрил в периода, преди изтичане на "trial"-a

Поздрави
Аватар
Alxx
supporter

Re: Въпрос относно плащане

Мнение от Alxx »

Сподели програмата?
"Мисля-значи съществувам"
ivan232

Мнение от ivan232 »

Brain buddy stop smoking, просто може ли отговор дали могат да ми дърпат пари от сметката на телефона?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Не могат да ти дърпат нищо.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор