Iphone6 втора ръка
-
Iphone6 втора ръка
Здравейте! Мисля да си купя iphone6 втора ръка, но не знам на какво да наблегна при покупката, за да не ме излъжат. Бихте ли ми дали някакви препоръки?
Re: Iphone6 втора ръка
Документи за покупката задължително. Кутия, зарядно, слушалки, гледате външния вид. Проверявате дали не е активиран icloud , findmyiphone, сравнявате имей-я от фактурата>кутията>устройството и се пазарите 

iPhone 6+
-
Благгодаря за съветите. Според вас на каква цена е добре да го взема в момента?
- заключен към Теленор 16гб - нов върви 900лв. , втора ръка зависи кога е купен, какви следи от употреба има, но не повече от 800лв.
- отключен 16гб - нов 1000-1050лв. , втора ръка 850-900лв. нй-много и пак зависи много в какво състояние и на колко време е.
- отключен 16гб - нов 1000-1050лв. , втора ръка 850-900лв. нй-много и пак зависи много в какво състояние и на колко време е.
iPhone 6+
Колега, къде са тия цени на отключен нов ок. 1000лв? Те почват от 1200 и то от контрабандните интернет магазинчета ,дето продават без касов бон/фактура то ЕСТ Без ДДС. Пък и съветваш да се искат документи за покупката...С платежни документи цените почват от 1400. Дай линк да видим къде са тези твоите цени!
-
Един приятел миналата седмица купил 6-ца за 700 лв. уж читав, уж не знам си какво, ама не от България и за това на тази цена и нашия набързо си помислил, че е сключил сделката на века. Преди да го видя, знаех, че нещо му има, оказа се реплика. Сега го продаваме за 100 лв. и се надяваме някой балък да се върже. Внимавайте, че се напълни с боклуци, особено в олх-то.
iPhone 6 - Gold - 16 GB - iSO 8.3 - ФО
Колега с търсене става, тук във форума имаше на 1050лв. , но веднага се купуват. Търсете.. иначе сега ги гледам по 1100-1150лв. ФО запечатани.propov написа:Колега, къде са тия цени на отключен нов ок. 1000лв? Те почват от 1200 и то от контрабандните интернет магазинчета ,дето продават без касов бон/фактура то ЕСТ Без ДДС. Пък и съветваш да се искат документи за покупката...С платежни документи цените почват от 1400. Дай линк да видим къде са тези твоите цени!
iPhone 6+
Не е толкова сложно. Винаги, преди да закупя телефон, питам за тези неща: информация за неговите спецификации (GB, цвят, модел и т.н.), първи собственик ли е продавача, откъде е закупен, има ли гаранция, ще го отключи ли след като изтече гаранцията (ако е заключен), на каква отстъпка е склонен (разбира се в границите на разумното), работи ли с куриери и с възможност за преглед преди покупка, има ли външни забележки, снимки от всеки ъгъл на телефона. Когато избереш подходящия за теб телефон и ти го изпратят - тестваш всичко! Първо преглеждаш външният вид за забележки, екрана за жълти петна или нещо необичайно, тестваш всеки един физически бутон (бутон за включване и изключване, home бутон, бутони за звука, бутон за преминаване в тих режим), тестваш тъча (минаваш бавно с пръст по целия дисплей и гледаш дали реагира нормално), тестваш камерата (предна, задна, светкавица), вибрация, звук, жироскоп (служи за ориентация на екрана, може да тестваш, като направиш една снимка и завъртиш телефона наляво или надясно), тестваш микрофон и слушалка(провеждаш един разговор, когато слагаш сим картата, може да обърнеш телефона по дисплей и да погледнеш в отвора, там е датчика за намокряне - трябва да е бял, а не червен). Относно операционната система препоръчвам да отидеш в магазин, като Технополис или Техномаркет и разцъкай телефона, за да знаеш как изглежда и върви. Не знам как може хора да се вържат на реплика. Няма компонент (камера, дисплей, тъч, яркост, цветове, изработка и т.н.) в тях, който дори на 10 процента да се доближава в тези в оригиналния телефон. Нещата, които написах изглеждат много, но всъщност се тестват за 5 минути. Успех 

Тук грешиш, друже. За снимките и екрана има отделен акселерометър. Жироскопът може да се тества с нивелира(от фабричните приложения), който е скрит в Compas.app.жироскоп (служи за ориентация на екрана, може да тестваш, като направиш една снимка и завъртиш телефона наляво или надясно)
"Мисля-значи съществувам"
Приемам забележката.Alxx написа:Тук грешиш, друже. За снимките и екрана има отделен акселерометър. Жироскопът може да се тества с нивелира(от фабричните приложения), който е скрит в Compas.app.жироскоп (служи за ориентация на екрана, може да тестваш, като направиш една снимка и завъртиш телефона наляво или надясно)

Имам питане относно iPhone 6 1-ва или 2-ра ръка: все още ли мобилните оператори кодират специално айфоните като М-тел и Теленор (глобул) ?
iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
Да.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
На М-тел всички iPhone 6/ 6 plus са отключени.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук