Как да купя платено приложение?
Как да купя платено приложение?
Здравейте , искам да си купя една игра от App Store за новия ми iPAD AIR 2 , имам само една дебитна карта от Visa - а като въведа данните си все ми изписва грешен код! При плащането има още една опция "None" значи без карта май? Какво ще стане ако избера тази опция? Как ще платя? 

Поклон пред най-великият : СТИВ ДЖОБС!
Re: Как да купя платено приложение?
В тази карта имаш ли пари ? При регистрация на карта се блокираше някава малка сума 1-2 евро. Ако избереш опцията none ще можеш да теглиш само безплатни приложения. На мен около 30 процента от приложенията ми са платени.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Да имах пари но ми го отказа! А когато влезна в опцията None , която излиза при избора на карти ми иска данните и после приложените започва и след това веднага спира да се инсталира!!! Няма ли друг начин да си купя това приложение без дебитна или кредитна карта , или пък примерно да го платя с дебитна карта на друга фирма освен посочените в менюто? Един приятел ми каза за PayPal - и с него ли може да се плаща?
Не може с PayPal. Трябва ти дебитна/кредитна карта от поддържан доставчик (Visa, MasterCard и т.н.) (и да е от поддържана банка, че май с картите на някои от БГ банките - не става). Като картата трябва да е от банка от същата държава, в която е адресът на регистрацията ти, т.е. откъдето ти е iTunes акаунта.
Друг вариант е да имаш redeem код за отстъпка на определено приложение... или за вкарване на пари директно в iTunes акаунта ти - но аз съм виждал само Американски подобни карти/кодове (нещо като предплатена карта с определно количество пари - въвеждаш кода и ти се появяват кинтите в iTunes, и после с тях можеш да купуваш от Apple)... нямам идея дали в България има такъв вариант с такива карти с redeem кодове/пари - не съм виждал.
Друг вариант е да имаш redeem код за отстъпка на определено приложение... или за вкарване на пари директно в iTunes акаунта ти - но аз съм виждал само Американски подобни карти/кодове (нещо като предплатена карта с определно количество пари - въвеждаш кода и ти се появяват кинтите в iTunes, и после с тях можеш да купуваш от Apple)... нямам идея дали в България има такъв вариант с такива карти с redeem кодове/пари - не съм виждал.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Разбирам , ще се опитам с друга карта на Visa тогава! Благодаря ви за отговорите! 

Стора и картата трябва да са на една държава - бг стор - бг карта. Работи със всички Виза и Мастър кард - дебитни и кредитни.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Е не са баш всички. Както е писал колегата по-горе - банката издател също има значение.
И вземете махнете тази малоумна анкета! Предполага се, че форума е за интересите на потребители над 5 годишна възраст.
И вземете махнете тази малоумна анкета! Предполага се, че форума е за интересите на потребители над 5 годишна възраст.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!