Днес си изпуснах телефона и за мое (не)щастие се пукна само в долната лява част. Не е голяма пукнатина и не влияе върху работата на телефона, но ме дразни, защото до сега никога не съм си чупил телефон по какъвто и да е начин.
Та въпроса ми е това ще може ли да бъде оправено гаранционно от Creative Center?
И изобщо да си правя ли труда да ходя при тях или ще ме отсвирят?
Снимки: https://www.dropbox.com/sh/2ekb98ame8ma ... qhsAa?dl=0
Пукнат екран на iPhone 6
Re: Пукнат екран на iPhone 6
След като повредата е причинена по вина на потребителя едва ли ще мине без заплащане.
В света няма такава гаранция да си строшиш нещо сам и да ти го оправят, ако не си си платиш някакъв вид застраховка евентуално ...
-
На друго място прочетох, че Креатив искат 750лв, за да ти заменят телефона с нов при подобен случай. Инфото е от потребител, не знам до колко е достоверно, но и не виждам защо да лъже.
-
670лв поискаха преди месец на колега за замяна на iPhone 6 в креатив , стъклото му беше паяжина.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Ясно. Благодаря!
Значи все пак съм късметлия, че не се е пръснал целия. Дано само да не започне да се разпада от там и да се рони

Значи все пак съм късметлия, че не се е пръснал целия. Дано само да не започне да се разпада от там и да се рони