Блокиран iPad2 mini jailbreak

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Soze

Блокиран iPad2 mini jailbreak

Мнение от Soze »

Колеги след дълги битови истории iPad-a ми се върна в моите ръце блокиран с някакви 24 192 688 минути за изчакване за вкарване на кода.
Не искам да минавам на v.8.3 и си знам кода и ще го вкарам от първия опит.
Има ли някакъв начин ме интересува да му съкратя времето ?
Поздрави!
п.п. iTools му вижда цялата файлова система.
v.8.1
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Soze

Re: Блокиран iPad2 mini jailbreak

Мнение от Soze »

Нещо не се получава или аз не го правя както трябва. Единствено което стана не знам как е че намали времето на 371 033 минути ! Но как и да го смятам са 270 дни.
Значи дали съм разбрал правилно от преводача на гугле и това кое видях на видеото.
Правя му хард ресет с хоум и power бутоните. След като се появи ябълката пускам power бутона и продължавам да държа още 4 секунди хоум бутона и след като зареди ОС ще ми даде възможност да слайдна със стрелката на дясно и ще ми се появи екрана за кода !
При мене обаче ако го правя така не се получава и се появява след като зареди директно екрана че е блокиран.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Това е по принцип, обаче има тънка уловка, която пропускаш: започваш процедурата точно в момента, в който се появи съобщението за блокирано у-во.
Soze

Мнение от Soze »

Благодаря за отделеното време но с над 10 опита един след друг не ми даде никаква възможност да слайдна.
Появява се директно че е блокиран и на секундата почвам да го рестартирам с хард ресет ни не става. И така над 10 пъти един след друг едно и също. Да не би моя случай да е по различен понеже не беше с 1-5-15 минути ами направо с милиони.
Аз даже не мога да си обясня колко ли време са чакали за последния грешен опит за да го блокират с толкова дълго време !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Горното предотвратява увеличаването на времето за изчакване, не го премахва, но в твоя случай няма много полза. Минаваш на 8.2, това е решението май.
Soze

Мнение от Soze »

Минаваш на 8.2, това е решението май
8.2 подписва ли се в момента ?
На мен най вече ми е да сложа файловете за телевизията JB изобщо не ми трябва.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Да подписва се, все още !
Публикувай отговор