То не е виц, ами простото интересен разговор с една приятелка от последните дни.
Понеже вече съм с iPhone 4 и тя вика да го разгледа. Гледа го 3-4 минути, казва, че е хубав, а вика "смартфон по хубаво". Което ме озадачи прекалено. Викам "как така смартфоните са по-хубави, iPhone какво е според теб?". Отговора беше потресаващ: "ми то не е точно смартфон, нали това е смартфон?" и вади едно ZTЕ с Android. Обеснявам и,че всички със операционни системи, било Windows Phone,iOS,Android,Blackberry OS и т.н. са смартфони, тя взима да се заяжда-"не,iPhone е друго, то не е смартфон". Че си е друго,друго е, но е смартфон

. Викам на теб кой ти ги каза тия глупости? "Ми един човек" казва. Викам "тоя човек го прати да се гърми някъде". "Ама е баща ми" вика. "Добре,извинявай за баща ти, ама това дето ти е казал са пълни глупости". И тя: "Абе човека работи продавач във Виваком, ти какво разбираш от телефони?" . Спрях спора-не само защото е с жена, но и защото за пореден път се убедих колко са ни качествени кадрите в мобилните оператори.
Та така iPhone не е смартфон...