iPhone 6 от Telenor

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
kawabiker

Re: iPhone 6 от Telenor

Мнение от kawabiker »

С ево не , с Ултра ево да , пиши на ЛС да те уредиме ;)
Buhtichka

Мнение от Buhtichka »

Здравейте, гледам че отдавна не е писано в темата, но ме интересува как стои въпросът с гарнцията на iPhone от теленор? Някой имал ли е проблеми с телефона си, как са процедирали и как са го решили?
Никога не съм имала вземане даване с Глобул и респективно Теленор. След дълго чудене реших, че искам да си взема iPhone най-вероятно от тях. Отидох в офиса им в Мол Варна, питах ги дали имат налични и как стои въпросът с отключването. Като споменах отключване веднага ми казаха, че те отключени телефони не продавали. Телефоните могат да се отключат само след изтичане на срока на договора. Викам аз имам предвид цената в брой, без план, която е упомената на сайта им. Не, тази цена била сложена само за сравнение, да видиш колко ще ти струва иначе ако не си с план o_O Те продавали само телефони с план. Теглих им една и си тръгнах. После реших все пак да пусна едно запитване до Теленор дали е така наистина и ми отговориха, че телефонът се продава на тази цена свободно и може да се пусне заявление за отключване :-/ Та утре ще отида пак да се разправям с тях.
Аз наистина много гледам и умувам в момента от къде да го взема, като определяща е цената и гаранцията. В емаг е най-евтин сякаш, но гаранцията ме притеснява, нямам им доверие да им го пращам ако нещо му стане. Насочих се към Теленор понеже нали дойдоха с големите обещания, голяма фирма все пак, имат офиси на много места и би ми било удобно. Но този некомпетентен служител определено ме притесни.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Моя съвет - бягай далече от родните оператори! L-)
Mr. Bean
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Аз имах проблем с шестица от Теленор - взех го и открих изгорял/заседнал пиксел - една по-светла точка на дисплея. Питах в магазин, защото принципно преподписах по телефона и ми го донесе куриер, в магазина ми се направиха на интересни - пуснах оплакване от формата в сайта и на другия ден ми се обади една жена, уговорихме се и още на същия ден апаратът ми беше заменен в Бизнес центъра в Младост с чисто нов, запечатан и неактивиран. Та толкова за обслужването - по магазините са дебили, в централата има нормални хора с европейско мислене, отворени към клиентите. Колкото до Емаг, намират се в Румъния, не бих си взела телефон от тях и да разчитам на гаранция, а и има много оплаквания от техни продукти и обслужване в нета. Не знам защо колегата съветва да се избягват операторите, за мен това е най-сигурния сервиз, въпреки номерцата, които въртят, имаш две години гаранция и законови начини да се бориш при отказ (лично мнение естествено).
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Точно така! От оператора си е 2 години гаранция. Първата може и към тях, а може и директно към Креътив(което уеднаквява гаранционните условия с на мистър Бийн ФО телефоните, с тази разлика, че имаш още 1 година гаранция) . Втората си е само към Теленор.
Иначе към колежката: Цената на апарата без договор е 1360лв (примерно 6-ца 16гб), а с договор е 1040лв (с план резерв 15лв/месец - 1000минути към всички+4000мб - вече го няма, но ще го пуснат пак). Защо не си минете на теленор и таксите ще ви дойдат безплатни за 2 години?
iPhone 6+
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

donpeev написа:Точно така! От оператора си е 2 години гаранция. Първата може и към тях, а може и директно към Креътив(което уеднаквява гаранционните условия с на мистър Бийн ФО телефоните, с тази разлика, че имаш още 1 година гаранция) . Втората си е само към Теленор.
Иначе към колежката: Цената на апарата без договор е 1360лв (примерно 6-ца 16гб), а с договор е 1040лв (с план резерв 15лв/месец - 1000минути към всички+4000мб - вече го няма, но ще го пуснат пак). Защо не си минете на теленор и таксите ще ви дойдат безплатни за 2 години?
Ужассс! L-)
Mr. Bean
Buhtichka

Мнение от Buhtichka »

Офертите на Теленор са изгодни наистина, но аз нямам желание да плащам неустойки на Мтел, а и по принцип нямам причина да ги сменям, доволна съм си.
Благодаря за мненията, ще мисля още малко.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Еми купете си от olx, или тук от форума, дори mr. Been продава чисто нови телефони по 1050лв ,пак са си с 1г. гаранция и т.н. , а има и в олх такива ФО от теленор и мтел по 1000-1100лв. Ще е най-голямата глупост 6 месеца след излизането на телефона да дадеш 1400лв. за него, при положение, че пазара предлага много по-ниски цени.
iPhone 6+
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

donpeev написа:Еми купете си от olx, или тук от форума, дори mr. Been продава чисто нови телефони по 1050лв ,пак са си с 1г. гаранция и т.н. , а има и в олх такива ФО от теленор и мтел по 1000-1100лв. Ще е най-голямата глупост 6 месеца след излизането на телефона да дадеш 1400лв. за него, при положение, че пазара предлага много по-ниски цени.
Mr.Bean се пише, а не mr.Been! И не само той продава, но явно си го харесал! :)) Всеки си има глава на раменете! L-)
Mr. Bean
Buhtichka

Мнение от Buhtichka »

Аз доста време го мисля и прецених, че това е най-удачния вариант за мен, ще го взема с фактура. Много трудно бих се доверила на някой от ОЛХ като знам какви боклуци се продават там основно.
Както и да е, отидохме днес в Теленор и попаднахме на един познат, който ни свърши работата, ще имам телефон. Явно не им дават бонуси за тези продажби без договор и просто нямат стимул да ги предлагат :-/
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Еми да, те гонят подписани договори. Продадените апарати не ги интересуват...Честито тогава!
iPhone 6+
Публикувай отговор