iOS 8
Re: iOS 8
Здравейте колеги,
След като покачих 6-цата ми на 8.2, забелязах следния проблем- понякога имам стрешен срив в 3g-то и буквално нищо не ми отваря (001-0.20kbs) . Звънях на Мтел и те ми казаха,че никой друг абонат не се е оплаквал от проблеми с нета в този ден, което ме наведе на мисълта,че може да е в телефона ми. Няколко пъти рестартирах апаратa,когато се появи проблема и случайно или не...връзката се стабилизираше. Някой от вас да има подобен проблем и дали може да е нещо хардуерно, за което да се притеснявам?
След като покачих 6-цата ми на 8.2, забелязах следния проблем- понякога имам стрешен срив в 3g-то и буквално нищо не ми отваря (001-0.20kbs) . Звънях на Мтел и те ми казаха,че никой друг абонат не се е оплаквал от проблеми с нета в този ден, което ме наведе на мисълта,че може да е в телефона ми. Няколко пъти рестартирах апаратa,когато се появи проблема и случайно или не...връзката се стабилизираше. Някой от вас да има подобен проблем и дали може да е нещо хардуерно, за което да се притеснявам?
На мен с 5s ми се е случвало 1-2 пъти. Не мога да кажа, че става често.
И аз съм на Мтел.
Пробвал съм да включа от 3G на 2G и обратно, но не се оправя. След рестарт всичко е ОК (не ми се е налагало да рестартирам няколко пъти).
Не знам дали е проблема в айФона или Мтел, но мисля че се случва докато съм в движение, т.е. при смяна на GSM клетките.
И аз съм на Мтел.
Пробвал съм да включа от 3G на 2G и обратно, но не се оправя. След рестарт всичко е ОК (не ми се е налагало да рестартирам няколко пъти).
Не знам дали е проблема в айФона или Мтел, но мисля че се случва докато съм в движение, т.е. при смяна на GSM клетките.
-
Здравейте колеги,
имам абсолютно същия проблем и аз ,но не съм сигурен дали е от 8.2 или от преди това,а и като отбележа,че също съм на Мтел и ползвам 6ца ще трябва да видим мнение на поне няколко души ползващи услугите на друг оператор за да направим поне прогнозни заключения от къде може да е проблема.
имам абсолютно същия проблем и аз ,но не съм сигурен дали е от 8.2 или от преди това,а и като отбележа,че също съм на Мтел и ползвам 6ца ще трябва да видим мнение на поне няколко души ползващи услугите на друг оператор за да направим поне прогнозни заключения от къде може да е проблема.
Не съм имал такъв проблем на Виваком и Теленор (МТел нямам), с iOS 8.2 (и с предните версии НЕ съм имал проблем) на iPhone 6 Plus и iPhone 4S. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Не съм се изразил правилно. Под няколко пъти,имах в предвид,че някоко пъти ми се е случвал този проблем,но веднага след рестарта всичко е ОК. За 3 седмици ми се е случвало 2-3 път,не е много, но се мадявам че проблема не е в апаратаlambreto написа:На мен с 5s ми се е случвало 1-2 пъти. Не мога да кажа, че става често.
И аз съм на Мтел.

Абсолютно същия проблем с 6+ имам на Ментел...... опитвал съм какво ли не /ресет на мрежовите настройки, рестарт на телефона, ресет на телефона без връщане на бекъп/ и винаги оправията е временна......
Иначе показва, че има сигнал и 3g-то си седи горе...... Докато съм на работа това ми се случва нон-стоп, като седя на едно място. Има-няма и вземе та изчезен нета и след 1-2 мин се появи и така до следващия тъп, което е след 10 мин. примерно....

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
-
Аз също пробвах всякакъв вид рестор,качих 8.2 през iTunes ,но проблема си остана ...да сравнително рядко ми се появява,но си е проблем и май клони към "Ментел".Дано повече колеги споделят мнение за да отсеем причините защото ако се окаже ,че е от оператора едва ли ще имаме скорошно решение на проблема.
- freelanders
Не е от Мтел. У нас сме 3 айфона. Само моя забива така. Но и аз го цъкам най-много.
В офиса също става така. Колегите нямат проблеми.
Не е и от версията на iOS–а. Още със 7цата ми го правеше.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
И при мен 3g-то ми е на макс,когато се появява проблема, само че ми се случва много рядко. По време на проблма, пинга ми стига и до 100, според speedest-a.buddhabar написа:Абсолютно същия проблем с 6+ имам на Ментел...... опитвал съм какво ли не /ресет на мрежовите настройки, рестарт на телефона, ресет на телефона без връщане на бекъп/ и винаги оправията е временна......Иначе показва, че има сигнал и 3g-то си седи горе...... Докато съм на работа това ми се случва нон-стоп, като седя на едно място. Има-няма и вземе та изчезен нета и след 1-2 мин се появи и така до следващия тъп, което е след 10 мин. примерно....
Щом казваш,че ти го е правило и със 7-та....значи не си с iPhone 6-ца, а всичко останали сме с 6-ци. Мисълта ми е,че...ако не е от Мтел,а е хардуерен проблем, едва ли щеше да се проявява на всякакви устройства. Поне аз смятам такаfreelanders написа:Не е от Мтел. У нас сме 3 айфона. Само моя забива така. Но и аз го цъкам най-много.

- freelanders
Аз си обнових телефона и таблета, но за да усетя реална разлика си трябва малко време да се поработи на устройствата. При таблета виждам разлика, че вече не ми показва BG GLOBUL а Telenor BGeckrimo написа:Update-вам на 8.3 дано не ни разочароват....

Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
- svetoslav ivanov
-
и батерия и всичко е мн по добре засега доволно
Няма 24 часа от както излезе ъпдейта. Как разбрахте, че батерията държи повече?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Отрязали са тотално достъпа до инсталираните приложения през файлови мениджъри, като iTools, iFunbox и т.н.
Тъкмо щях и аз да пиша. Опитах да върна бекъп на две игри на една приятелка с iTpols и греда. Един час си играх и нищо не става.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Вече 2-3 път успявам да забия 5S-ката така, че трябва да го рестартирам с 2-та бутона, но със сигурност не е от телефона и аз съм на Ментел, забива ми когато съм го оставил близко до някое устройство за 3Г, примерно ментел хомебокс, 3г рутер. Съмнява ме, също, че може на близко да има ГСМ заглушител и по някакъв начин влияе върху модема на телефона.freelanders написа:Не е от Мтел. У нас сме 3 айфона. Само моя забива така. Но и аз го цъкам най-много.
Никога не се съмнявайте в телефона, винаги са виновни Ментел, с техните скапани клетки.
А днес заби до един 3Г рутер на Ментел и то абсолютно съм сигурен, че нещо му влияе рутера върху телефона , защото няколко пъти го резетвах заради тъп проблем със сим картата на рутер, а телефона го бях оставил на окло 15 см от рутера.
В часовете по физика си изпуснал урока за интерференция на радиовълните?
"Мисля-значи съществувам"
Какви ще са вариантите за твоето приложение за телевизия за тези къде са без джел ?victor11 написа:Отрязали са тотално достъпа до инсталираните приложения през файлови мениджъри, като iTools, iFunbox и т.н.
Или да кротуваме за сега и без ъпдейти.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Ако така вървят нещата, може да се наложи да остане само за устройства с джейлбрейк.
Оправили са това с лага при затваряне с 2-но натискане Пауър бутона
Беше супер зле все едно е андроид.

iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB