Untethered jailbreak 7.1/7.1.1/7.1.2 за всички устройства!
Re: Untethered jailbreak 7.1/7.1.1/7.1.2 за всички устройства!
Да всичко е направено така и пак ми дава на pangu някаква стрелка и като я натисна нищо не става както се вижда на снимката по горе.
Искам да ви попитам понеже съм с турбо сим и софта ми е 7.1.2 този джайл ще ми отключи ли телефона към бг оператори?
Нищо не ми се получи на мен(:Пангуто си отваря някакъв сайт,където иска да му дънлоудна няк'ва нова 8.нещо си версия.Като направя и тази простотия вече ме информира,че айтунса ми е за ъпгрейдване(а г о изтеглих и него вчера заедно с пангуто(:Все по-отегчен съм от тази тутурутка((:

Не. Отключване само с турбина или с пари.betysue написа:Искам да ви попитам понеже съм с турбо сим и софта ми е 7.1.2 този джайл ще ми отключи ли телефона към бг оператори?
"Мисля-значи съществувам"
ЗДравейте ,
опитвам се да джейлбрейкна един Iphone 4 , но когато стартирам Пангу-то , ми казва , че версията на Айтунс ми е твърде стара , да пробвам с 11.2 или по-нова , а версията реално е 12 .2
Оса е "Прозорец" 8.1 64 битов
опитвам се да джейлбрейкна един Iphone 4 , но когато стартирам Пангу-то , ми казва , че версията на Айтунс ми е твърде стара , да пробвам с 11.2 или по-нова , а версията реално е 12 .2
Оса е "Прозорец" 8.1 64 битов
С коя версия на пангу- то си?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Такааа
Няма проблеми вече , бях с поледната версия на Пангу-то .
Пробвах с версията (Пангу 8 - 1.2.1) от темата , ама тя нещо неработеше, препращаше ме на сайта на Пангу , оттам си смъкнах версията Пангу 1.2.1.
След това стартирах и почти всичко мина гладко , само дето в темата е пропуснато да се спомене , че след стартирането на Пангу на компютъра , трябва да се стартира и от Айфона

Няма проблеми вече , бях с поледната версия на Пангу-то .
Пробвах с версията (Пангу 8 - 1.2.1) от темата , ама тя нещо неработеше, препращаше ме на сайта на Пангу , оттам си смъкнах версията Пангу 1.2.1.
След това стартирах и почти всичко мина гладко , само дето в темата е пропуснато да се спомене , че след стартирането на Пангу на компютъра , трябва да се стартира и от Айфона

Къде е "пропуснато", щото пропуски в ръководството няма?
само дето в темата е пропуснато да се спомене , че след стартирането на Пангу на компютъра , трябва да се стартира и от Айфона
То и компютъра не пише , че трябва да е стартиран май

А тази част как точно успя да я направиш, на нестартирано ус-во ????!!!???
2.Ще ви се появи прозорец, на който пише, че трябва да върнете дата и часа назад.
Явно и тук всички са дисертанти.
То май фсички форуми в България вече са така .
Ами никъде в ръководството не пише , че трябва да се стартира няккакво приложение на телефона, аз от къде мога да знам какво трябва да се направи , ако съм правил някога такова нещо изобщо няма да ровя в интернет.
Ама радвайте се , аз съм тъп и не разбирам от телефони , сега чувствате ли се големи ?
Живи и здрави .
Весели дни.
Ами никъде в ръководството не пише , че трябва да се стартира няккакво приложение на телефона, аз от къде мога да знам какво трябва да се направи , ако съм правил някога такова нещо изобщо няма да ровя в интернет.
Ама радвайте се , аз съм тъп и не разбирам от телефони , сега чувствате ли се големи ?
Живи и здрави .
Весели дни.
Е така са у БГ форумите..ти си тъп и не разбираш от телефони...ЯсноCANCEL написа:Явно и тук всички са дисертанти.
Живи и здрави .
Весели дни.

фсички се пише така-ВСИЧКИ
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
- TheOriginal
По - ясно от това на къде?4.Иконката на Pangu ще се появи на вашето устройство,кликнете на нея и изберете Continue .
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Cancel, ще дойдеш тънкообиден, без да те е обиждал някой лично. А, че си кьорав и малограмотен - друг въпрос е, нали?
-
Здравейте съфорумци ,
Днес реших да се завърна към iOS и си взех iphone 4 заключен към Глобул .
Разбира се , когато поставих картата на Виваком , излезе надписа "no service" . Версията е 7.1.2 .
Когато се опитам да пусна Pangu ми изписва " please make sure have proper internet connection" независимо дали телефона вързан към лаптопа или не.
Ползвам последната версия на "туньо"
ОС прозорец 10 64 бит.
Моля за съдействие , може ли да се направи нещо за да го ползвам с Виваком?
Днес реших да се завърна към iOS и си взех iphone 4 заключен към Глобул .
Разбира се , когато поставих картата на Виваком , излезе надписа "no service" . Версията е 7.1.2 .
Когато се опитам да пусна Pangu ми изписва " please make sure have proper internet connection" независимо дали телефона вързан към лаптопа или не.
Ползвам последната версия на "туньо"
ОС прозорец 10 64 бит.
Моля за съдействие , може ли да се направи нещо за да го ползвам с Виваком?
Не, а и пангу не е за тая цел.
-
Извинявайте за тъпия въпрос но ако и си jailbreak-на момента устройството Iphone 4 update 7.1.2 (04.12.09) иначе телефона е отключен по Imei съм го проверявал излизаме че е unlocked!След това ще имам ли проблеми със сим картата към теленор
Ъ?
И аз се извинявам, ама къде е тъпия въпрос? Тъпотия виждам, но не и въпрос!
И аз се извинявам, ама къде е тъпия въпрос? Тъпотия виждам, но не и въпрос!

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
-
Искам да питам след jailbreak има ли вероятност телефона ми да стана неизползваем....да се заключи към оператор не разбирам и е ми се рискува с проба грешка...
Ако е истина че е отключен, нищо няма да му стане ...
-
А какво е предимството да ползваш jailbreak каде са положителните неща?
Значи имам две устройства iphone 4 7.1.2 единия го ползвам от 5 години платих си и ми го отключиха а другия така си седи с at&t сим карта пробвах на него с Jailbreak от темата всичко мина гладко но не мога да разбера нищо от приложението на Cydia не можах да го отключа понеже modem firmware e 04.12.09....
Свалям някой приложение от Cydia но не виждам къде отивам няма ги на работния блок.....А когато имам оригиналната сим карта как мога до го отключа?
Значи имам две устройства iphone 4 7.1.2 единия го ползвам от 5 години платих си и ми го отключиха а другия така си седи с at&t сим карта пробвах на него с Jailbreak от темата всичко мина гладко но не мога да разбера нищо от приложението на Cydia не можах да го отключа понеже modem firmware e 04.12.09....
Свалям някой приложение от Cydia но не виждам къде отивам няма ги на работния блок.....А когато имам оригиналната сим карта как мога до го отключа?
Колеги Jailbreak стана супер обаче тел е заключен към някой английски оператор ББ е 14.12.09 дайте идея с какво да отключа мрежите. Благодаря предварително !
Здравейте колеги,
имам iphone 4s с ios 7.1.2 и в момента се опитвам да го джейлбрейк-на, но не успявам.
След като отворя файла на pangu, ми излиза това:
photo share
и където и да кликна ме препраща към сайта им, за да изтегля най-новата версия 9.х.х...
Това значи ли, че не мога вече да го джейлбрейк-на с настоящата версия на IOS-a ?
Поздрави
имам iphone 4s с ios 7.1.2 и в момента се опитвам да го джейлбрейк-на, но не успявам.
След като отворя файла на pangu, ми излиза това:

и където и да кликна ме препраща към сайта им, за да изтегля най-новата версия 9.х.х...
Това значи ли, че не мога вече да го джейлбрейк-на с настоящата версия на IOS-a ?
Поздрави