П.С.
Сервитьорът е заключен в едно мазе и изтезаван денонощно!
Буквата се маха само ако си спреш EDGE/GPRS то самата картаMakaveli написа:Здравейте, нов съм във форума и от това което виждам има доста полезна информация за това как по-лесно да работим с телефона.Въпроса ми е след инсталиране на пакета ми излезе буквата "Е" след логото на Мтел.Има ли някакъв начин да го махна защото edge ми е спрян от BossPrefs.
P.S Благодаря предварително и се извинявам ако някъде е обяснено и не съм го видял !
Мога ли да попитам това как става ?Adamov написа:Буквата се маха само ако си спреш EDGE/GPRS то самата картаMakaveli написа:Здравейте, нов съм във форума и от това което виждам има доста полезна информация за това как по-лесно да работим с телефона.Въпроса ми е след инсталиране на пакета ми излезе буквата "Е" след логото на Мтел.Има ли някакъв начин да го махна защото edge ми е спрян от BossPrefs.
P.S Благодаря предварително и се извинявам ако някъде е обяснено и не съм го видял !
thunderl написа:И аз благодаря изключително много за положения труд, но при мен има някои проблеми, за които предполагам, Vlad, ще искаш да знаеш:
1. Клавиатурата съдържа руското ьi, няма ли как да се премахне?
2. Кирилизираната лента за търсене в контактите не е напълно кирилизирана...показва ми нещо от рода A,*,B,*,*,Е,*,..........Z. Където звездичките представляват големи точки (както като се въвежда парола) - съответно лентата не работи за буквите които са "точки" и търси с прескачане. Освен това не знам от къде се взема Z. Рестартирах, нямам нито един контакт на латиница - не се оправя.
3. И при мен го има проблема с постоянния autocorrection. - Имам bossprefs, но не съм му добавял никакви екстри. Сложих CToggle, спрях го, рестартирах - отново се появява редовно. Има ли някакво решение?
И един допълнителен въпрос: Тъй като съм свикнал да ползвам телефона на английски, но да имам кирилизирана лента в контактите + фонетична клавиатура, искам да попитам - ще има ли такъв вариант - само лента, логота и клавиатура - без локализация?