Проблем с използването на IPad 1
-
Проблем с използването на IPad 1
Здравейте съфорумници! Искам да попитам за един проблем, който е много досаден и не мога да го разреша - имам IPad 1, купен от чужбина, та... много често при отваряне на каквато и да е програма, а той няма много такива накатерени, или каквото и да е приложение започва да "изключва" или - отварям, да речем, фейсбук той зарежда началната страница и когато искам да напиша съобщение, кликвайки в полето за писане на текст приложението се затваря, пак пробвам и пак на същото место се затваря.. същото е с игрите, той не е много натоварен, но се опасявам, че няма антивирусна, а не може и да има понеже всичките в App Store-а са не като за неговата версия. След разказа много надълго и нашироко има ли някой, който да може да ми помогне, каже и обясни защо така става и как може да се оправи?
Re: Проблем с използването на IPad 1
Аз имам същия проблем понякога, но това е нормално предвид възрастта на устройството. Просто не му достига памет за по-тежките приложениея. Пробвай factory restore.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
-
Дам, и с това се съобразявам, но само това ли е варианта за този проблем, той примерно веднъж забива, и да речем след някакво определено време върви, после в някакъв момент пак запецва.. ако е само възрастта му ОК, ама да не е нещо по-сериозно? Ще пробвамтази настройка, която си ми казал и много ти благодаря за помощта!!!
Фейсбук приложенитето е доста тежичко за устройствата като цяло. Защо не пробваш с уеб версията на сайта през браузър?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
-
Здравейте! Благодаря ти за отговора и помощта! Аз пробвам обаче е бая тежичък и трудно върви, не по-леко от мобилната версия! Това както и да е, по разбираеми причини явно не е просто за оправяне, но имам нов проблем : оная сутрин са събуждам и гледам изчезнал ми е shortcut-a на фейса, всъщност мобилната версия, който е на началния екран, отварям настройките и гледам няма го фейса въобще като приложение/програма... Влезнах в Магазин и го потърсих и се оказа, че наистина по някакъв начин е изчезнал въобще от таблета... Исках да го инсталирам обаче иска iOS да е 7 или отгоре, а таблета е с 5.1.1.. Проблемът е че аз не съм го махала от таблета и въобще нз как така се е (само)деинсталирал? Макар, че ми се струва една голяма мистерия има ли възможност автоматично да се е премахнал тъй като нямам достатъчно висока версия на iOS-а? И другия въпрос, който е - има ли начин да си го върна?iTouch написа:Фейсбук приложенитето е доста тежичко за устройствата като цяло. Защо не пробваш с уеб версията на сайта през браузър?

Аз нямам представа в това...
...за един по-съвършен свят...
-

Потърси си кракната стара версия фб. Мисля, че имам една в офиса, но не знам бачка ли. Пиши скайп на лс да ти я пратя евентуално. Иначе през браусъра е 100% по - добре, но няма известявания.
"Мисля-значи съществувам"