Предстои ми покупка на Iphone, колеги?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
SouthWinD

Предстои ми покупка на Iphone, колеги?

Мнение от SouthWinD »

Здравейте, може би ще се изсмеете на въпроса ми, но съм силно раздвоен, кой от двата модела 5S или 6 да си взема? Кой е по-добрия избор? Като телефона ще се ползва главно за интернет, някоя друга игричка, снимки от време на време(качествени снимки) и ползване на iOS, като досега съм бил потребител на Android. (искам да сменя Android с iOS). Благодаря предварително за вашата помощ :) :)
Аватар
donpeev

Re: Предстои ми покупка на Iphone, колеги?

Мнение от donpeev »

Мисля, че сам си си отговорил.. :)
iPhone 6+
SouthWinD

Мнение от SouthWinD »

Имаш предвид, че по-добрия избор е 6цата ли?
beaver

Мнение от beaver »

Ако трябваше аз да избирам ,то моят избор щеше да е определено 6. А и от написаните изисквания от теб ,определено на 6та е доста по-приятно броузването и играенето на игри. Единствено в полза на 5s е цената,но разликата не е голяма
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Аватар
silva88

Мнение от silva88 »

Цената може не е толкова ужасяваща, ако разполагаш с малко време, за да поизчакаш някоя промоция. Например един приятел ти купи 6 с почти 100 лв по-ниска цена от другите магазини. http://shtepsel.bg/ беше пуснал уникална промоция, но буквално за 2 дни, точно тогава той се ровеше из сайтовете и я хвана. Иначе и s5 не е зле, на мен си ми харесва, аз не разполагам с бюджет за 6та, за това бих s5 взела. :)
Публикувай отговор