Unlock iPhone5/5C/5S/4S със помощта на X-SIM !
Re: Unlock iPhone5/5C/5S/4S със помощта на X-SIM !
За 5S/5C ли става въпрос ?
За 5с.gogi71 написа:За 5S/5C ли става въпрос ?
Имам нужда от помощ и се надявам някои да помогне.
Имам iPhone 5c, iOS 7.1.1, заключен към Sprint. Разполагам и с карта на Sprint.
Опитвам се да го отключа с R-sim Air 2, но не се получава. Като сложа Глобулската карта с R-sim Air 2 не се активира менюто за отключване. Като сложа картата на Sprint с R-sim Air 2 се активира менюто за отключване. Мога да му задам настройките както е посочено в началото на темата, но без да го рестартирам накрая. След което сменям картата на Спринт с тази на Глобул и активирам ръчно менюто за отключване с R-sim от настройките на телефона.
После следвам стъпките описани в темата, но не се получава. Иска да активирам телефона и ми засича картата като невалидна.
Ще съм много благодарен ако някои помогне.
Имам iPhone 5c, iOS 7.1.1, заключен към Sprint. Разполагам и с карта на Sprint.
Опитвам се да го отключа с R-sim Air 2, но не се получава. Като сложа Глобулската карта с R-sim Air 2 не се активира менюто за отключване. Като сложа картата на Sprint с R-sim Air 2 се активира менюто за отключване. Мога да му задам настройките както е посочено в началото на темата, но без да го рестартирам накрая. След което сменям картата на Спринт с тази на Глобул и активирам ръчно менюто за отключване с R-sim от настройките на телефона.
После следвам стъпките описани в темата, но не се получава. Иска да активирам телефона и ми засича картата като невалидна.
Ще съм много благодарен ако някои помогне.

Не ти е поста за тази тема, а и не ти е рсима подходящия за целта, също така трябва и да ти е джейлнат телефона и още няколко неща ти трябват...
-
Здравейте! Закупих си iPhone 5s от Норвегия.В момента работя тук и няма как да си взема нано сим карта на Глобул. Възможно ли е да акивирам телефона си без сим карта.Телефона е ОТКЛЮЧЕН към всички оператори. Но не мога да намеря предплатена норвежка карта която да е НАНО.
Добър вечер значи днес си закупих IPhone 4s обаче имам някакъв проблем с x-sim картата неще да ми зареди обхват и общо взето немогам да го използвам благодаря за вниманието !

Ъпдейтнах iphone 4s до 8.1.1 с rsim е и в момента изписва No service бях чел, че може с някакъв пач да се оправи някой може ли да ми даде линк към пач който оправя това?
Благодаря!
Благодаря!

Здравейте, искам да попитам възможно ли е да отключа iPhone 4S (следвайки инструкциите от първата страница) с ios 7.0.3 заключен към Verizon US? Не разполагам с карта на verizon, като ме интересува ще мога ли след отключването да ползвам интернет през мобилният оператор (в случая се отнася за мтел), както и да изпращам и получавам смс? Каква версия на X-sim ще ми трябва?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

iPhone 6 Plus 16GB Space gray
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
Ще може да , само че тази версия на x-sim вече я няма за жалост, има други варианти , но за повече инфо на ЛС !
Здравейте!
Нужна ми е малко помощ...Става въпрос за iPhone 5s, купен е от САЩ, с Т- Mobile. От магазина, от който е закупен, са обяснили, че не е кодиран и че единственото нещо, което трябва да се направи, за да работи worldwide, е да се направи Factory reset. Това и направихме, но когато сложихме нано картата от Telenor, изписва SIM Not Valid. Къде ли не ходихме, навсякъде различни неща ни казват- нов софтуер или разкодиране. Как да процедираме...?
Бихте ли обяснили каква е тази X- SIM...
Нужна ми е малко помощ...Става въпрос за iPhone 5s, купен е от САЩ, с Т- Mobile. От магазина, от който е закупен, са обяснили, че не е кодиран и че единственото нещо, което трябва да се направи, за да работи worldwide, е да се направи Factory reset. Това и направихме, но когато сложихме нано картата от Telenor, изписва SIM Not Valid. Къде ли не ходихме, навсякъде различни неща ни казват- нов софтуер или разкодиране. Как да процедираме...?
Бихте ли обяснили каква е тази X- SIM...
-
Здравейте!
Да попитам iphone5s купен от теленор може ли да се отключи с X sim,тъй като ми казаха,че е фабрично заключен. И ако може,ще дава ли дефекти?
Да попитам iphone5s купен от теленор може ли да се отключи с X sim,тъй като ми казаха,че е фабрично заключен. И ако може,ще дава ли дефекти?
Може но само с мтел и боб и без 3г ще се ползва, може и фабрично , но цената е колкото 5 х-сима
-
Здравейте отново!
Искам да попитам,ако нямам карта на оператора към който е заключен Iphone 5s,и не мога да го включа да видя IMSI...има ли друг вариант,за да го разбера?
И как мога да си поръчам X sim?
Искам да попитам,ако нямам карта на оператора към който е заключен Iphone 5s,и не мога да го включа да видя IMSI...има ли друг вариант,за да го разбера?
И как мога да си поръчам X sim?
Здравейте,много съм нов в тая среда а ми се налага да отключа Iphone 5s от Атт USA.За 2 дена прочетох една камара форуми и начини на отключване.Ако някой може да помогне?
Ако е на версия 8.Х става само фабрично отключване.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Здравейте. Наблюдавам форума от няколко дена ровя из темите а не разбирам от тези телефони и бих искала да попитам имам iphone 4 които ще го подаря на приятелями, но е заключен. Ако някои може да ми помогне с информация дали може да се отключи ? Благодаря предварително IMEI 012536000634203
Страшен ник 
Може срещу 250 лева .

Може срещу 250 лева .
Ако отговора Ви е замен много е бърз благодаря.
За ник-а неможах да измисля друг по лесен.
За ник-а неможах да измисля друг по лесен.
Здравеите изглежда и аз имам нужда от помощ.Купих си 5s фабрично отклучен от чехия и след 3 месеца ползване сеших да го ресетна и сега голяма греда,не мога да го активирам от 3 дни на сам.Някои да знае как мога да го активирам
С толкова много инфо ще стане ей така щрак 
Ако наистина е отключен , слагаш сим карта без пин код и активираш , ако не става най добре дай имеи да се види за какво иде реч !?
П.С.
И темата добре си уцелил

Ако наистина е отключен , слагаш сим карта без пин код и активираш , ако не става най добре дай имеи да се види за какво иде реч !?
П.С.
И темата добре си уцелил

-
Здравейте, моля за съвет или информация.
Имам чисто нов iphone 4s, който е от франция, кодиран към ориндж. Телефонът не е бил използван и не му е слагана сим карта. Сега като сложа българска и ми иска wi fi мрежа, след което ми казва, че не може с тази сим карта и до там.
Как мога да го разкодирам, мога ли с тази екс сим карта или не?
Къде ще ми бъде най-евтино да го разкодирам и на каква цена, ако не мога сам да го направя?
Ако се разкодира, има ли възможност да се бъгне след време, в резултат от разкодирането?
Благодаря предварително:)
Имам чисто нов iphone 4s, който е от франция, кодиран към ориндж. Телефонът не е бил използван и не му е слагана сим карта. Сега като сложа българска и ми иска wi fi мрежа, след което ми казва, че не може с тази сим карта и до там.
Как мога да го разкодирам, мога ли с тази екс сим карта или не?
Къде ще ми бъде най-евтино да го разкодирам и на каква цена, ако не мога сам да го направя?
Ако се разкодира, има ли възможност да се бъгне след време, в резултат от разкодирането?
Благодаря предварително:)
Здравейте ,ако може някой да помогне ще съм благодарен .Имам iphone 5S заключен към Глобул искам да го ползвам със карта на Cosmote gr и за целта си купих x-sim evo 0.3mm но след като сложа картата телефона се ресторва и иска активация и пише че е невалинда сим картата ,като е без карта си работи но като я сложа не излиза менюто със операторите а направо се рестартира телефона ,някой може ли да помогне моля???
Само отключване от оператора ще помогне.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти: