За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
anthony написа:Адамов мушка от зарана,
шундата пърди съдрана,
ала смее се злодеят очилат,
и ръга зверски със кочана грозноват.
Когато шундата съсем замря
и няма вече капчица пръдня,
Адамов, туй ужасно същество,
погледна алчно към дебелото черво.
А то, горкото, сви се от уплаха,
не смей да пръдне, щот ще се наака.
На 24 септември 2008 Apple представиха продукт от нов клас, уникален и с невероятен дизайн - iПръц. Въпреки първоначалния превод "Аз пръднах", iПръц е абревиатура за innovative Пръдня редуциращи (Боже, дума с ъ) със звук ъъъъ цървули.
Продуктът предтсавлява обикновени цървули с висококачествени JBL микро тонколнки, които издават нискочестотен звук ъъъ по време на пръдня. Така не сте публично низвергнати заради неприятните звуци, които издавате. Сензорът за пръдня се поставя в ректума, но възторжени Apple фенки споделят, че действа и във влагалището. Като аксесоар се продават и навуща, поемащи аромата.
iПръц струва само $299 с договор към АП&П (Аз пръднах&Аз), засега се продава само в Щатите, но можете да го очаквате в 70 страни докрая на годината
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Явно и аз съм на зоб щом тази рима изби от мен като пот.
Пръцкам си сам в ноща, ех че самота.
Де да имаше при мен една шунда̀,
да ми пръцка под голямата луна.
Щеше да е много гот да пръцкаме в галоп.
Но уви отсъства тя,
за това ще цепя мрака само с моята пръдня.
Някой тук се позасегна май,
но заслужава той да знай,
че да пръцкаш е рахат
стига да не е заради някой космат,
мушнат в неговия долап.
Стига толкова пръдня, че ще се задуша от тази остра миризма.