Счупени слушалки Beats

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
iTouch

Счупени слушалки Beats

Мнение от iTouch »

Здравейте! Пиша тази тема тук защото все пак Beats са продукт на Apple вече, а нямаме раздел за продукта. Имам Beats by Dre Studio с гаранция към техномаркет и сега забелязвам че пластмасата над единия спийкър е започнала да се чупи. Изненадах се защото ги пазя и като разгледах в интернет се оказва че не е единствения случай
http://i.ebayimg.com/00/s/MjI1WDIyNQ==/ ... G?set_id=2

Въпроса ми е някой има ли идея дали подлежи в България на подмяна това? В други страни чета че ги сменяват. Писах на Creative Center но не ми отговарят. Момчето в Tехномаркета ми измрънка нещо та ме изнерви и се чудя дали да им ги пращам към сервиза или мога да се подсигуря по някакъв начин. Благодаря ако някой има мнение
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
Alxx
supporter

Re: Счупени слушалки Beats

Мнение от Alxx »

Имам Beats by Dre Studio с гаранция към техномаркет
Оплакванията - там. Според ЗЗП, търговската ти гаранция е тяхна отговорност. Ако пак ти се "мръщи", пътят ти е към КЗП с подаване на жалба за отказ от обслужване.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Приеха стоката за сервиз без никъкви проблеми. Остава да видим дали ще я сервизират или ще ме обвинят че проблема е по моя вина. Както вече споменах този модел си има такъв дефект. В нета има много такива отзиви, като в другите страни ги подменят. Но сме България и няма да се очудя ако обвинят мен
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Ако за някой представлява интерес, да знаете че бяха подменени с нови
Публикувай отговор