Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Здравейте! Желая да върна едни снимки от whatsapp на които беше направен backup,но са изтрити и след това е направен отново backup. Може ли да ми кажете дали въобще е възможно да се възвърнат?
Здравейте, имам един въпрос с iphone 6 съм и имам проблем със WhatsApp, т.е показват ми се в контактите хора явно от Facebook и като цъкна на тях да ги премахна от контактите ми в WhatsApp ми дава да ги инвайтна за да си го свалят и да се присъединят аз не искам това как да ги разкарам от контактите си от самото приложение. Махнал съм да не е свързано с FB контактите ми и пак не става. Ще съм благодарен на малко помощ. Поздрави !
"Колеги" искам да си направя ъпдейт от 8.1 на 8.4 (iPhone5C, без JB) през DFU. Интересуваме има ли 100% начин след това whatsapp да тръгне без да иска код за активация понеже нямам под ръка картата а много хора ми знаят стария номер и не искам да го сменям. В момента си върви без проблем на телефона. Преди, веднъж само кога iOS6 беше актуална с бекъп през iTunes даже ми е тръгвал на друго устройство (само веднъж, единичен случай) но от тогава винаги ми иска код за активация даже и да е на същото устройство след ъпдейт.
Поздрави.
Направи си бек ъп с iTolls на WhatsApp и после го инсталирай.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!