Здравейте, надявам се да не дублирам темата. Дават ми iPhone 6 на изгодна цена, но по какво мога да го различа дали не е реплика? Някой от вас тук има ли мнение по въпроса? В момента съм с iPhone 5s, но не съм ъпдейтвала телефона от както съм си го взела, защото този iOS ми е много удобен, тоест в момента съм с версия 7 нещо си... Благодаря предварително.
Исках и да попитам в сайтовете за проверка на имеи номер, ако се въведе имеи на реплика излиза ли нещо въобще?
Как се разпознава iPhone6 оригинален от реплика?
Re: Как се разпознава iPhone6 оригинален от реплика?
За колко ти го предлагат? Ако е за под 500лв бягай!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Ами щом ползваш до сега 5S - занчи трябва да знаеш как да направиш най-простия тест - дали има работещ Touch ID.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Аз всъщност не ползвам тази опция, но не се бях сетила за това, благодаря много!
Аз съм проверявал имей,от айфон 6 менте, и ми излезе имея на айфон 5, регистриран към китайски оператор през 2012г. Явно жълтурите слагат на ментетата дубликати на имеи от по-стари айфони.Diyad написа: Исках и да попитам в сайтовете за проверка на имеи номер, ако се въведе имеи на реплика излиза ли нещо въобще?
Относно разликата- щом и сега ползваш айфон,първото нещо,което ще ти направи впечатление,ако не е истински-това ,че няма да е с ретина дисплей.Поне на мене това нещо веднага ми прави впечатление.
Благодаря много за информацията