Здравейте. От доста време на семейството ни се иска да си вземем таблет. Поради ограничения бюджет си взехме въпросния таблет втора ръка от продавалника. Като цяло таблета работи добре и няма никакви проблеми. Но срещнах големи трудности и моля за помощ. Досега сме ползвали устройства само с Андроид и за първи път се сблъскваме с IOS.
1. Не мога да инсталирам Фейсбук(иска версия 7 или по нова)
2. Когато тръгна да ъпдейтна версията ми изписва 5.1.1 your software is up to date.
Може ли да ми обясните като на идиот какво да правя.
Също пробвах и Google chrom да инсталирам пак ми иска 7 или по нона версия.
Има ли някаква офис програма за IOS от сорта на Microsoft Office да могя да отварям и гледам/променям excel,word
Засега това е 100% ще имам и много други въпроси но по нататък
Проблеми с ipad 1 3g 64Gb
-
Re: Проблеми с ipad 1 3g 64Gb
Последната версия на iPad 1st е iOS 5.1.1 и не може да се качва на по-висока!Повечето приложения няма да ти тръгват.За някои приложения би трябвало да те пита дали искаш да изтеглиш по стара версия (примерно за Facebook)натискаш "Download" и трябва да ти се инсталира по старата версия на приложението!
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
-
Не изобщо не ме пита. Трябва да разгледам може и някъде в самото приложение.
Благодаря за отговара
Благодаря за отговара
"Трябва"? Изтегля се, но само ако си я теглил когато е била актуална и сега би имал възможност пак. Иначе - греда. Съветвам те да си спестиш трупкането на мнения самоцелно, щом не върши работа....стара версия (примерно за Facebook)натискаш "Download" и трябва да ти се инсталира по старата версия на приложението!
Към питащия: има начин, но леко по - различен. Намери някой с макинтош, да влезе в магазина с твоя акаунт и да го изтегли оттам в компютъра. После при теб директно от таблета го намери и ще ти се появи с облаче, т.е. ще ти осигури и стара версия.
"Мисля-значи съществувам"
Със съжаление трябва да кажа , че са Ви минали доста с този iPad 1 , продайте го и си вземете минимум iPad 2 за да си спестите доста нерви и разочерования. Разбирам че всичко опира до пари , но в момента имате не таблет а нефукционално ус-во от неясен характер .
По добре ъп то дейт андроид, отколкото out of order iPad 1
По добре ъп то дейт андроид, отколкото out of order iPad 1
Наистина е старо устройство и малко кофти ,но виж в форума в секция програми имаше тема за стари програми там ще намериш това което т интересува и можеш още да разгледаш да видиш как се инсталират
-
Благодаря на всички за включването и за помаща ви.
Не бях на ясно, че Ябълките са си зарязали по-старите устройства.
Всичко е до пари но засега ще остане този. Пак вървят някой стари игри за децата. Браузва доста добре през 3g.
Ще потърся и стари версий на програми.
Не бях на ясно, че Ябълките са си зарязали по-старите устройства.
Всичко е до пари но засега ще остане този. Пак вървят някой стари игри за децата. Браузва доста добре през 3g.
Ще потърся и стари версий на програми.