iOS 8

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Sp0wse

Re: iOS 8

Мнение от Sp0wse »

При мен iOS 8.1.3 се справя добре на iPhone 4s, на iPhone 5/5C започва да пада по бързо батерията(пробвал съм и на двата модела) а при iPhone 5S се наложи повторна инсталация защото работеше много бавно,след втората инсталация няма проблеми нито с батерията нито с работата! :)
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
nemo

Мнение от nemo »

При мен батерията вече държи нормално. Но забавянето при отговор е досадно.
4S, 6S
Аватар
speeder

Мнение от speeder »

И аз ъпдейтнах до 8.1.3. Батерията държи както преди и не забелязвам проблеми при приемане на обаждане.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Офффф... като започнете с тази батерия. Все търсите под вола, теле. :)
Ъпдейтнах всичките си iOS устройства и всичките се държат точно по същия начин, както и преди ъпдейта. Никаква разлика. Май трябва все пак да погледна какво има в този ъпдейт или само са сменили номерчето... B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
apple88

Мнение от apple88 »

Добър ден,с айфон 5 съм,до сега не съм правил ъпдейт ,как е по-добре през Itunes или wi-fi.
iPhone 5 16GB ФО iOS 8.1.3
Аватар
Lyubo_lvl
Обратна връзка:

Мнение от Lyubo_lvl »

Аз ти препоръчвам чист ъпдейт през компютъра...
iPhone 5 FW 7.0.6
apple88

Мнение от apple88 »

А как се прави чист ъпдейт.
Аватар
Lyubo_lvl
Обратна връзка:

Мнение от Lyubo_lvl »

Сваляш си последният фирмуеър от ТУК и в iTunes Shift+Restore...
iPhone 5 FW 7.0.6
apple88

Мнение от apple88 »

8.1.3 го няма
Аватар
Lyubo_lvl
Обратна връзка:

Мнение от Lyubo_lvl »

iPhone 5 FW 7.0.6
Аватар
gogispain

Мнение от gogispain »

как е батерията при Iphone 5. Аз съм със 8.1.2. Нов е телефона и прави 5 -6 часа usage i 1 ден stand by...което ми се вижда много малко за нов телефон..Виждал съм снимки с по 10 часа usage..
iPhone 5 8GB ФО 8.1.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

От "Usage", до "Usage" може да има огромна (в няколко пъти) разлика. Едно е да четеш книга в аърплейн мод, с намалена до край осветеност на екрана... а друго е да бичиш 3D онлайн игра с избичен до дупка дисплей докато през това време слушаш музика през блутуут-а. Зарежи ги снимките - телефонът ти си се държи нормално. И с по-нов фирмуер ще е същото. Разликата идва от задапаратното устройство (как си ползва телефона), а не от фирмуера. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
mugler

Мнение от mugler »

колеги темата не е за тук,но искам да попитам как мога да изтрия сваления ъпдейт на 8,1,3 понеже ми взима памет...телефона е със 7,0,4
iPhone 6S
fuji

Мнение от fuji »

Ъпдейтнах Айпад 2.Перфектен ъпдейт.Който не е ъпдейтна да го прави смело.Добра работа.С предната версия имах на моменти ядове-лагове,много мудна работа като цяло.Имах случаи направо ми замръзваше екрана.
Iphone SE Ipad Mini
Optimism

Мнение от Optimism »

Iphone 4S, 8gb (стоков iOS, 8.1.2)

Какво ще кажете, да ъпдейтвам ли? Отскоро към с айфона и не съм правил ъпдейти. Ако може ми дайте някакви прости отговори, за да добия представа .. дори въпросите да не са за тук.

Заема ли някаква памет самият ъпдейт?

Може ли просто да си го ъпдейтна от Settings > General > Software Update - с wi-fi, без да го свързвам към компа, да влизам тук-там и общо взето да се занимавам?

Резултатът и самият ъпдейт същия ли е, ако се ъдейтне така както питам или през компа резултата ще е различен, защо го предпочитате всъщност?

Оферта ли е за параметрите на моя телефон този ъпдейт или мислите, че може да мина и без него - забелязах, че пишете, че има някакъв бъг фикс за това забавяне като се отговаря на обаждане, което е супер, има ли го ?

:)
Optimism

Мнение от Optimism »

Значи, не знам как се активира този ъпдейт .. но като влядох в Sofwware Update и пуснах wi-fi - като че ли започна да се ъпдейтва, без да съм задал? Защо?

Изображение

Спрях сега нарочно, защото не знам дали да ъпдейтвам, а пък то започна да се ъпдейтва, ако съм разбрал правилно. Сега изписва Paused. Иначе изписваше, че остават няколко минути ..

Какво направих дефакто?
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Качих до 8.1.2 на таблета че да има джейл.
Като цяло е добре, няма ги вече забиванията на сафари и доста игри, НО
сафари клавиатурата вече не мигат клавишите при допир,
и всички икони имената им са максимум 6 символа...
Аватар
gogispain

Мнение от gogispain »

Optimism написа:Значи, не знам как се активира този ъпдейт .. но като влядох в Sofwware Update и пуснах wi-fi - като че ли започна да се ъпдейтва, без да съм задал? Защо?

Изображение

Спрях сега нарочно, защото не знам дали да ъпдейтвам, а пък то започна да се ъпдейтва, ако съм разбрал правилно. Сега изписва Paused. Иначе изписваше, че остават няколко минути ..

Какво направих дефакто?
Споко пич..Нека се изтегли софтуера,сам няма да се ъпдейтне бъди спокоен..После като се свали можеш спокойно да го изтриеш от Storage на aйфона,излиза ти като приложение и можеш да го изтриеш :)
iPhone 5 8GB ФО 8.1.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Изображение
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Optimism

Мнение от Optimism »

Мерси за отговора, по-горе. :)
Някой да даде мнение за този пост? :)
Optimism написа:Iphone 4S, 8gb (стоков iOS, 8.1.2)

Какво ще кажете, да ъпдейтвам ли? Отскоро към с айфона и не съм правил ъпдейти. Ако може ми дайте някакви прости отговори, за да добия представа .. дори въпросите да не са за тук.

Заема ли някаква памет самият ъпдейт?

Може ли просто да си го ъпдейтна от Settings > General > Software Update - с wi-fi, без да го свързвам към компа, да влизам тук-там и общо взето да се занимавам?

Резултатът и самият ъпдейт същия ли е, ако се ъдейтне така както питам или през компа резултата ще е различен, защо го предпочитате всъщност?

Оферта ли е за параметрите на моя телефон този ъпдейт или мислите, че може да мина и без него - забелязах, че пишете, че има някакъв бъг фикс за това забавяне като се отговаря на обаждане, което е супер, има ли го ?

:)
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

gogispain написа:
Optimism написа:Значи, не знам как се активира този ъпдейт .. но като влядох в Sofwware Update и пуснах wi-fi - като че ли започна да се ъпдейтва, без да съм задал? Защо?

Изображение

Какво направих дефакто?
Споко пич..Нека се изтегли софтуера,сам няма да се ъпдейтне бъди спокоен..После като се свали можеш спокойно да го изтриеш от Storage на aйфона,излиза ти като приложение и можеш да го изтриеш :)

Я да ни кажеш на нас по 'неграмотните" как точно изтриваш сваления файл за ъпдейт??
Защотото аз си мисля че това няма как да се случи!!
Аватар
Lyubo_lvl
Обратна връзка:

Мнение от Lyubo_lvl »

Settings-->General-->Usage-->Manage Storage-->Ще видиш Файла...
iPhone 5 FW 7.0.6
Аватар
gogispain

Мнение от gogispain »

Ето, един грамотен човек ти отговори преди мен :)
iPhone 5 8GB ФО 8.1.2
Optimism

Мнение от Optimism »

Ок, хора, съвети за или против ъпдейт на 4S ? Плюсове и минуси? :)
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Минуси: няма джейлбрейк.
Плюсове: няма.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор