Огънат iPhone 6 plus

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bakerboydeath

Огънат iPhone 6 plus

Мнение от bakerboydeath »

Здравейте телефона ми се огъна в нормални дънки,купих го от теленор дали ще ми го сменят ??
Аватар
Alxx
supporter

Re: Огънат iPhone 6 plus

Мнение от Alxx »

Застраховка имаш ли? :)
"Мисля-значи съществувам"
bakerboydeath

Мнение от bakerboydeath »

В гаранция е ?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Прочети й условията, да не станеш за смях. Гаранция и застраховка са две различни неща.
naydenoww

Мнение от naydenoww »

Вместо да гадаем и се смеем, звънни на 123 или каквото е на Теленор и питай.
Качествени iPhone 6 скрийн/screen протектори. 2,50лв БРОЙКАТА.
За повече информация на ЛС.
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Мдаааа и моя се огъва съвсем леко като го нося в джоба, ама си го изправям Q:)
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
embaro81

Мнение от embaro81 »

Аз пък не съм имал проблем досега,но го носа винаги в широки джобове.Инсче едва ли ще ти го сменят в Теленор.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Нали имаше нещо, че apple заменят огънати iphone 6+ или се бъркам?
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
buddhabar

Мнение от buddhabar »

За теленор не съм сигурен, но ментелци със сигурност ще го подменят.
nonebasi

Мнение от nonebasi »

незнам за вас ама аз моя го нося без калъф и винаги преден джоб на дънки или панталони даже и детето ми е сядало в мен до сега нямам ядове
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

Mtel сменят огънати телефони ?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Те на изрядни въртят мизерии, ти за огънати...:)
dashing90

Мнение от dashing90 »

Iphone 6 на няма и месец,носен в джоба на дънките се огъна вече съвсем леко. Ползвам apple от 2011г. такова чудо не съм виждал до сега.Тъпото е че не се признава за дефект и гаранцията се прекратява,което е безумно,глупаво и супер смешно :( :|
nonebasi

Мнение от nonebasi »

Дай някой снимка ,че аз съм с 6+ нося само в джоб преден и нямам ядове малко ми е трудно да повярвам ,че се е сгънал твоя
dashing90

Мнение от dashing90 »

утре,ще му направя една фотосесия и ще ги кача тук ;)
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Ползвам iPhone 6 от 3 месеца и го нося всекидневно по над 10 часа в предния джоб на дънките, и при това поне 30 пъти на ден се качвам и слизам в колата.Досега нямам никакъв проблем с огъване, а и не виждам и за в бъдеще да имам точно с това.Не знам как точно го правите това :|
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
buddhabar

Мнение от buddhabar »

nikolay80 написа:Ползвам iPhone 6 от 3 месеца и го нося всекидневно по над 10 часа в предния джоб на дънките, и при това поне 30 пъти на ден се качвам и слизам в колата.Досега нямам никакъв проблем с огъване, а и не виждам и за в бъдеще да имам точно с това.Не знам как точно го правите това :|
Колега, не знам дали си прочел заглавието на темата, ама тука обсъждаме 6 Plus, който е със значително по-голяма площ на задния панел :-/
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

buddhabar написа:
nikolay80 написа:Ползвам iPhone 6 от 3 месеца и го нося всекидневно по над 10 часа в предния джоб на дънките, и при това поне 30 пъти на ден се качвам и слизам в колата.Досега нямам никакъв проблем с огъване, а и не виждам и за в бъдеще да имам точно с това.Не знам как точно го правите това :|
Колега, не знам дали си прочел заглавието на темата, ама тука обсъждаме 6 Plus, който е със значително по-голяма площ на задния панел :-/
Да прочетох го естественно.Просто отговарям на колегата по горе,който или е пропуснал да напише PLUS или говори за огъната 6-ца. ;)
dashing90 написа:Iphone 6 на няма и месец,носен в джоба на дънките се огъна вече съвсем леко. Ползвам apple от 2011г. такова чудо не съм виждал до сега.Тъпото е че не се признава за дефект и гаранцията се прекратява,което е безумно,глупаво и супер смешно :( :|
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
buddhabar

Мнение от buddhabar »

В такъв случай се извинявам :^o Ама и 6 се огъва, баси ....... :-S Не е много сериозно. При мен проблема се появява когато го нося в джоба на кои да е дънки или панталон. Но изкривяването е съвсееееем леко и едвам доловимо. Аз си го оправям като го сложа на равна стъклена повърхност с дисплея надолу и ако хлопа по ръбовете просто си го изправям :) За сега не ме дразни много.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Кое "не е сериозно"? Това, че всеки знае, че телефон с подобен размер ще се огъне (и вече милиони пъти е показвано как се огъва) при носене в тесен джоб? Или, че хората въпреки това продължават да се носят по този начин... и после да "се изненадват колко е несериозно", че и техният се е огънал? :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Кое "не е сериозно" ли??? Ами телефон за 1300 лева да се огъва при положение, че го носиш в джоба!!! Е, това не е сериозно!!! Никъде не е записано, че не трябва да се носи в тесни дрехи. ПРОБЛЕМ???

За мен не е сериозно, да! Всеки има право на мнение! Имал съм други телефони от други марки със същия размер и не са се огъвали! Е това ако не е сериозно, не знам кое!

Както и да е, нямам намерения да се заяждам. Моето мнение си е мое и никой не може да го промени!
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Ами - не, аз проблеми нямам. Аз лично това, че този телефон НЕ се носи в тесни джобове (защото може да се огъне) съм го приел като даденост още преди да го купя. И всеки който го носи така (и в преден и в заден джоб) рискува да го огъне при всяко сядане или клякане. И многократно съм предупреждавал за това хора, които искат съвет за тези телефони. Но всеки си преценява за себе си. Сори... нищо лично. :)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
linkinpark79

Мнение от linkinpark79 »

Аз си патих от един такъв огънат 6+.Ходих в теленор,и ми го върнаха с ПРЕКРАТЕНА гаранция.Окей викам си аз,но тела бачка 2 месеца и почва да забива и да работи когато му кефне.Та.....занесох го в криейтив център и пичовете ми го смениха с НОВ без да ми отнемат гаранция!!!!!!!!Та к'во да ви кажа пичове,немам думи за педалите от сервиза на теленор.Лошото е че тела ми пак е заключен към тях!
Iphone 6+ 64 GB-TELENOR
Публикувай отговор