iOS 8
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: iOS 8
И на моят 5S се е случи веднъж да не тръгне звука на някое от видеата, и то точно на такива с АС3 аудио. Докато на компютъра и ТВ-то у дома върви без проблеми.
Ако ресетнеш имай в предвид, че най-вероятно няма да можеш да си свалиш отново VLC плейъра, тъй като до колкото си спомням го свалиха от AppStore малко след излизането на iOS8.
Ако ресетнеш имай в предвид, че най-вероятно няма да можеш да си свалиш отново VLC плейъра, тъй като до колкото си спомням го свалиха от AppStore малко след излизането на iOS8.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Така е, в момента Vlc го няма, но преди дни обявиха, че в много кратко време ще е отново налично.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Един път свалиш ли апликация дори след това да е махната от апп-стора ще можеш да си я свалиш с твоя акаунт. Ще ти седи в Pyrchased->Not on this iPhone. Поне така с на жена ми акаунта качихме една апликация, която вече я нямаше в апп-стора, на баща й на телефона.angelovarna написа:И на моят 5S се е случи веднъж да не тръгне звука на някое от видеата, и то точно на такива с АС3 аудио. Докато на компютъра и ТВ-то у дома върви без проблеми.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
За съжаление с VLC-то не става така. Аз след като ъпдейтнах минито, изчезна и от purchased. Пробвах и от iTunes да си го кача отново(там седеше), но не става. Иначе сега аз ползвам Oplayer lite.
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
- izzo
- Обратна връзка:
Свали си го от тук: http://izzo.stoynev.net/play/VLC%20v2.3.0.ipachocho_ написа:За съжаление с VLC-то не става така. Аз след като ъпдейтнах минито, изчезна и от purchased. Пробвах и от iTunes да си го кача отново(там седеше), но не става. Иначе сега аз ползвам Oplayer lite.
Здравейте. Искам да попитам, нормално ли е при приплъзване на home screen-а (за отваряне на searching-a за приложения), той да изглежда така http://store.picbg.net/pubpic/B2/93/5ef ... b3b293.jpg
По-скоро, ми e ясно, че не е нормално и искам да знам дали и при вас се е получавало така и как се връща към предишния му вид? (Iphone 4s, ios 8.1.2)
По-скоро, ми e ясно, че не е нормално и искам да знам дали и при вас се е получавало така и как се връща към предишния му вид? (Iphone 4s, ios 8.1.2)

-

Ако става въпрос за това, направи му ресет и ще се оправи
Да, точно за това става въпрос. Мерси. Иначе след като писах тук, се сетих да го рестартирам просто - оправи се.
Без ресет.
Но от какво е този бъг? От 8-цата?
А друг е въпросът, че въпросният searching се отваря, когато си поиска .. приплъзването обикновено е нещо между "нагоре и наляво" .. понякога се отваря винаги, дори без да искам, а понякога въобще.
Да ви дам един съвет за Айфоните, между другото. Купувайте им кейсове от мек силикон, който се слага на телефона без почти никакво притискане и бутане. Предполагам имате представа. Тези дето прилепват за телефона, и са едвали не като пластмасови, и са супер fit, ала-бала, го драскат. Просто от личен опит.

А друг е въпросът, че въпросният searching се отваря, когато си поиска .. приплъзването обикновено е нещо между "нагоре и наляво" .. понякога се отваря винаги, дори без да искам, а понякога въобще.

Да ви дам един съвет за Айфоните, между другото. Купувайте им кейсове от мек силикон, който се слага на телефона без почти никакво притискане и бутане. Предполагам имате представа. Тези дето прилепват за телефона, и са едвали не като пластмасови, и са супер fit, ала-бала, го драскат. Просто от личен опит.

- izzo
- Обратна връзка:
Не знам, за някои хора може би е удобен ап сърч-а. но за мен лично е голяма глупост... Затва и съм го дисейбълнал...
Не е като да имам един милион дришни на телефона си и да не знам кое къде е

Хмм, не знаех, че може да се изключи, от Accessibility ли?
izzo написа:Не знам, за някои хора може би е удобен ап сърч-а. но за мен лично е голяма глупост... Затва и съм го дисейбълнал...![]()
Има нов ъпдеит до 8.1.3. Сега инсталирам на моя Ipad 2!
Наблюдава ли се увеличаване на свободното място след инсталация?
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
- TheOriginal
Аз за сега няма да инсталирам, последния път като инсталирах 8.1.2 и целия ми телефон се превърна в едно лагващо същество. Ще изчакам малко отзиви.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
При мен да - 1.5GB преди ъпдейта, 1.7GB след това.speeder написа:Наблюдава ли се увеличаване на свободното място след инсталация?
iPhone SE 64GB
И при мен на минито се освободи 200мб.Довечера ъпдейтвам двойката да видим там как ще е положението.
Iphone SE Ipad Mini
Колко време зарежда при вас 8.1.3., че при мен вече над 1 час стои ябълката и линията не мърда от двайсетина процента?
4S, 6S
Бързо стана, но нещо батерията ми почна да пада много бързо.nemo написа:Колко време зарежда при вас 8.1.3., че при мен вече над 1 час стои ябълката и линията не мърда от двайсетина процента?
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Много хубаво... да чакам ли или да го разкача и да пробвам пак, ако трябва и през DFU режим?
ПП. Оправих се с рестор. Чиста инсталация.
ППП. Да, батерията пада по-бързо. Забавянето при отговор си стои.
ПП. Оправих се с рестор. Чиста инсталация.
ППП. Да, батерията пада по-бързо. Забавянето при отговор си стои.
4S, 6S
Батерията пада по-бързо след ъпдейта (6-ца). Надяваме се на бърз фикс 

-
Потвърдено с батерията и при мен.
Откакто съм го ъпдейтнал и го заредих на 100% (преди максимум час), не съм го пипал изобщо и вече е 97%.

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3