Проблем с 5s появява се ябълката, но не се включва
Проблем с 5s появява се ябълката, но не се включва
Здравейте, някой ако може да ми помогне - днес телефонът се зареждаше и в същото време играех игра и проведох 1-2
разговора, батерията се беше заредила на 98% и изведнъж се появи ябълката и угасна. След това пробвах да го включа,
но излиза ябълката и после черен екран - не се включва. Компютърът не го отчита изобщо като го свържа с кабела.
Пробвах комбинацията хоум и лок бутони да се задържат - пак си мига ябълката и дотам. Досега не съм имала никакви проблеми. Телефонът не е ъпдейтван до 8.
разговора, батерията се беше заредила на 98% и изведнъж се появи ябълката и угасна. След това пробвах да го включа,
но излиза ябълката и после черен екран - не се включва. Компютърът не го отчита изобщо като го свържа с кабела.
Пробвах комбинацията хоум и лок бутони да се задържат - пак си мига ябълката и дотам. Досега не съм имала никакви проблеми. Телефонът не е ъпдейтван до 8.
Re: Проблем с 5s появява се ябълката, но не се включва
Вкарай го в дфу и ще го засече компа оттам си знаеш...
извинете за въпроса, но след това какво се прави понеже не разбирам много .. даже никак
Просто следвай стъпките,които ще ти даде айтюнс.Трябва да го ресторнеш.Ако не знаеш как се прави- има много материали в нета-намери си и действай.
Щом не го засича компа, вкарваш в дфу ето така : https://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI когато е готов, на компа ще ти излезе надпис, че телефона е в рековъри мод. Натискаш рестор и чакашlolly написа:извинете за въпроса, но след това какво се прави понеже не разбирам много .. даже никак

iPhone 5S FW 7.1.2
Хубаво е да четеш преди да пишеш, горе е написано, че iTunes не го разпознава.krasifer написа:Просто следвай стъпките,които ще ти даде айтюнс.Трябва да го ресторнеш.Ако не знаеш как се прави- има много материали в нета-намери си и действай.
iPhone 5S FW 7.1.2

само последно да попитам, понеже понякога кабелът на зарядното нещо се размества и не прави контакт ли незнам и спира и тръгва пак да се зарежда, ако случайно сега спре докато се ресторва може ли да блокира тотално телефона?
Ако стане така отначало ли да започна рестор или ?
Това,което си го написал за мене,всъщност се отнася за тебе,защото след въпроса, и преди моя отговор,kawabiker е написал че трябва да се вкара в дфу.tribaleo написа:Хубаво е да четеш преди да пишеш, горе е написано, че iTunes не го разпознава.krasifer написа:Просто следвай стъпките,които ще ти даде айтюнс.Трябва да го ресторнеш.Ако не знаеш как се прави- има много материали в нета-намери си и действай.
Ама то не може,ако някой не се опита да се прави на интересен!
Тъпчо, аз повторих това + линк как става...айде сега у левоkrasifer написа:Това,което си го написал за мене,всъщност се отнася за тебе,защото след въпроса, и преди моя отговор,kawabiker е написал че трябва да се вкара в дфу.tribaleo написа:Хубаво е да четеш преди да пишеш, горе е написано, че iTunes не го разпознава.krasifer написа:Просто следвай стъпките,които ще ти даде айтюнс.Трябва да го ресторнеш.Ако не знаеш как се прави- има много материали в нета-намери си и действай.
Ама то не може,ако някой не се опита да се прави на интересен!

iPhone 5S FW 7.1.2
Най-добре си намери читав кабел, на мен ми е спирал тока по време на рестор и няма проблем...сигурно ли е че не е в кабела причината iTunes да не вижда телефона?lolly написа:много ви благодаря ,
само последно да попитам, понеже понякога кабелът на зарядното нещо се размества и не прави контакт ли незнам и спира и тръгва пак да се зарежда, ако случайно сега спре докато се ресторва може ли да блокира тотално телефона?
Ако стане така отначало ли да започна рестор или ?
iPhone 5S FW 7.1.2
да, не е от кабела, той просто за секунда-две прекъсва понякога и пак тръгва да си зарежда, и си се свързваше с itunes,
не е имало проблем
ако ми прекъсне отначало ли да започна рестора ? А след правен рестор важи ли гаранцията( евентуално, ако оплескам
нещата) ?
А този файл IPSW аз ли трябва да го сложа преди рестора или си го има ? откъде да го взема
не е имало проблем
ако ми прекъсне отначало ли да започна рестора ? А след правен рестор важи ли гаранцията( евентуално, ако оплескам
нещата) ?
А този файл IPSW аз ли трябва да го сложа преди рестора или си го има ? откъде да го взема

Тюнсът ще си го "вземе" сам. Ресторваш и ако пак не бачка, тичай по гаранция докато я има.
"Мисля-значи съществувам"
tribaleo
Mоля думи като "тъпчо" и "у лево" да си ги използваш в къщи.Тука не ти прави чест,а само показва възпитанеито ти!
Моля колегите да ме извинят за отклонението от темата.
Mоля думи като "тъпчо" и "у лево" да си ги използваш в къщи.Тука не ти прави чест,а само показва възпитанеито ти!
Моля колегите да ме извинят за отклонението от темата.