iPhone 6 в МТЕЛ
Re: iPhone 6 в МТЕЛ
Има. Набий кастъм бандъл с голяма цифра на версията и заспива 

"Мисля-значи съществувам"
Ко риечи 

Ето офертата на М-тел за бизнес клиенти:

iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Тази оферта на Мтел, се задържа на сайта им за много кратко време. Днес реших да я потърся пак и вече я няма.
То откакто изпуснаха клиентите... сега и да има - кел-файда. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
-
Здравейте, чудя се дали ако се откажа от Мтел и си запазя номера (за да взема 6+ от Теленор) ще мога след изтичане на 2те години да се върна към Мтел? Там са ми все пак повечето контакти!
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Ipad Air 3G 64GB
Как може да правите такива глупости, просто ви се чудя?! След като са ви повече контактите към Мтел, какъв ще го дирите в Глобул??? Такива телефони се продават под път и на път! И са фабрично отключени, а не кодирани като глобулските! И като платите за 2г. високите такси и шибания интернет - телефона ще ви излезе над 2000лв.! Ако нямате парите, значи това не е вашия телефон! Ама да сменяте оператора само и само да го вземете на лизинг и да плащате една купчина пари...просто не мога да го проумея!codename47 написа:Здравейте, чудя се дали ако се откажа от Мтел и си запазя номера (за да взема 6+ от Теленор) ще мога след изтичане на 2те години да се върна към Мтел? Там са ми все пак повечето контакти!

А иначе винаги можете да се върнете към Мтел.

Mr. Bean
Гоше пак ли почна да пишеш ?
-
Не е така. При теленорите телефона излиза 230лв по-евтино на изплащане отколкото при Мтел. Повечето ми контакти използват viber/skype. Просто тяхната оферта е много по-изгодна от на Мтел които не си мръднаха пръста да направят нещо по въпроса...
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Ipad Air 3G 64GB
В крайна сметка с една турбо сим карта, ще можеш да го използваш на който оператор поискаш.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Шпеки, да не ти е свършил салама?!shpeki написа:Гоше пак ли почна да пишеш ?
Mr. Bean
- TheOriginal
Мдае, 2000лв за 16гб в ЕмТел ей ся ще им ги дам как не.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Сам си си отговорил на въпроса - предвид, че ти си плащаш сметката твой е избора дали да спестиш тези 230 лв или да ги дадеш на М-тел. Лично аз разлика между Глобул и М-тел не виждам и за мен водещо би била месечната такса и цената на телефона.codename47 написа:Не е така. При теленорите телефона излиза 230лв по-евтино на изплащане отколкото при Мтел. Повечето ми контакти използват viber/skype. Просто тяхната оферта е много по-изгодна от на Мтел които не си мръднаха пръста да направят нещо по въпроса...
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Здравейте,
аз също съм пред такава дилема, като дългогодишен М-тел абонат, дали да премина към Теленор.
Какви са разликите и евентуалните негативи? В кое кой оператор е по-силен и съответно в кое по-слаб от другия?
Мерси предварително!
аз също съм пред такава дилема, като дългогодишен М-тел абонат, дали да премина към Теленор.
Какви са разликите и евентуалните негативи? В кое кой оператор е по-силен и съответно в кое по-слаб от другия?
Мерси предварително!
Аз поне ги деля по два основни признака:
1. По покритие (вкл. най-вече за Интернет) из България... където най-добре е покритието на ВиваКом; след това са МТел; и най-слабо е при Теленор (лично тествано с мои и на колеги пътувания из страната, нямам намерение да споря). Но все пак си зависи и къде се намираш най-често, защото в различните места е различно.
2. По цялостна цена за целия срок на договора: т.е. цена на телефона, който търся (в случая - някой модел айФон 6 или 6+ със съответно количество памет) ПЛЮС цената на договора за целия срок на договора... където най-изгодно излиза на Теленор (практически заедно с договора и всички такси излиза почти колкото в МТел само за телефона); след това е съответно МТел (където айФон-ите са на доста надути цени, отделно и услугите, които гледах бяха най-скъпи
) и малко извън класацията остава ВиваКом (където айФон-и по принцип не се предлагат, освен на корпоративни клиенти с връзки).
Като услуги са приблизително на еднакво ниво... но винаги има различни изключения и промоции при този или онзи за различни договори, с различни включени услуги. Всеки трябва да си гледа за себе си какво го устройва (да чете внимателно "дребния шрифт") и да преценява за какво да си дава парите. Т.е. аз лично бих предпочел ВиваКом (където и услугите, които ме интересуват по принцип са най-изгодни, ако не се брои телефона, а и практически семейството ми е почти изцяло на ВиваКом и разговорите от и най-вече КЪМ мен са по-евтини), но си взех телефона (айФон 6 Плюс 128ГБ) с договор към Теленор, защото така ми беше най-изгодно в този случай, а поне в местата, където се намирам най-често, покритието е еднакво (а договорът и включените услуги са ми предостатъчни и не успявам да ги изхарча, та не ми дреме колко струват извън договора).
--------------
* Моят айФон 6 Плюс 128ГБ ми струва за 2 год.: 1250 лв. за телефона + 24 месеца по 35 лв. = 2090 лв. Горе-долу толкова (около 2000 лв.) излиза и в Епъл-ски магъзин да кажем в Германия. А в МТел даже не се предлага 6 Плюс със 128 ГБ, но ако предположим, че сега предлагат айФон 6 Плюс 16ГБ за 1320 лв. (със сегашните им промоции и предложения за отстъпки), за 128ГБ би струвал предполагаемо с да кажем 350 лв. отгоре, т.е. към 1650-1700 лв., ПЛЮС МТел Трансфер XL, по 35 лв. на месец за 2 год. договор (и по 100 лв. на месец след като свърши договора
), т.е. 1650 + 24 * 35 = 2490 лв., т.е. приблизително 400 лв. по-дебело (с всичките им отстъпки), плюс някоя и друга стотачка отгоре евентуално докато спра подобен разхищаващ договор, след края му. 
1. По покритие (вкл. най-вече за Интернет) из България... където най-добре е покритието на ВиваКом; след това са МТел; и най-слабо е при Теленор (лично тествано с мои и на колеги пътувания из страната, нямам намерение да споря). Но все пак си зависи и къде се намираш най-често, защото в различните места е различно.
2. По цялостна цена за целия срок на договора: т.е. цена на телефона, който търся (в случая - някой модел айФон 6 или 6+ със съответно количество памет) ПЛЮС цената на договора за целия срок на договора... където най-изгодно излиза на Теленор (практически заедно с договора и всички такси излиза почти колкото в МТел само за телефона); след това е съответно МТел (където айФон-ите са на доста надути цени, отделно и услугите, които гледах бяха най-скъпи

Като услуги са приблизително на еднакво ниво... но винаги има различни изключения и промоции при този или онзи за различни договори, с различни включени услуги. Всеки трябва да си гледа за себе си какво го устройва (да чете внимателно "дребния шрифт") и да преценява за какво да си дава парите. Т.е. аз лично бих предпочел ВиваКом (където и услугите, които ме интересуват по принцип са най-изгодни, ако не се брои телефона, а и практически семейството ми е почти изцяло на ВиваКом и разговорите от и най-вече КЪМ мен са по-евтини), но си взех телефона (айФон 6 Плюс 128ГБ) с договор към Теленор, защото така ми беше най-изгодно в този случай, а поне в местата, където се намирам най-често, покритието е еднакво (а договорът и включените услуги са ми предостатъчни и не успявам да ги изхарча, та не ми дреме колко струват извън договора).

--------------
* Моят айФон 6 Плюс 128ГБ ми струва за 2 год.: 1250 лв. за телефона + 24 месеца по 35 лв. = 2090 лв. Горе-долу толкова (около 2000 лв.) излиза и в Епъл-ски магъзин да кажем в Германия. А в МТел даже не се предлага 6 Плюс със 128 ГБ, но ако предположим, че сега предлагат айФон 6 Плюс 16ГБ за 1320 лв. (със сегашните им промоции и предложения за отстъпки), за 128ГБ би струвал предполагаемо с да кажем 350 лв. отгоре, т.е. към 1650-1700 лв., ПЛЮС МТел Трансфер XL, по 35 лв. на месец за 2 год. договор (и по 100 лв. на месец след като свърши договора

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Аз си взех от Мтел iPhone 6 16 GB за 1169 лв. кеш с план за 30 лв. месечно, който има 1800 мин. към всички мрежи и 4.5 ГБ интернет на максимална скорост, при това планът е трансфер и минутите ми се натрупват в следващия месец, ако не се изговорят. Така апаратът + планът излизат 1889 лв.
Аз лично понеже има 2-3 контакта на Теленор, за да ползвам минутите към всички трябва да си взема някакъв по-скъп план от Теленор, примерно 60 лв. на месец + супер евтиния апарат за 650 лв = 2090 лв.
Плановете на Теленор са много куци, ако не говориш основно с Теленор! Може ли за 60 лв. план да имаш само 500 мин извън Теленор
+ 2000 в резерв, което е по още цели 83 мин на месец 
За покритие на 3G няма смисъл да коментирам.
В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си преценя сам кое му е най-изгодно.
Аз лично понеже има 2-3 контакта на Теленор, за да ползвам минутите към всички трябва да си взема някакъв по-скъп план от Теленор, примерно 60 лв. на месец + супер евтиния апарат за 650 лв = 2090 лв.
Плановете на Теленор са много куци, ако не говориш основно с Теленор! Може ли за 60 лв. план да имаш само 500 мин извън Теленор

За покритие на 3G няма смисъл да коментирам.
В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си преценя сам кое му е най-изгодно.
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
И къде се намира този план по точно и как се казва ,защото в сайта на Мтел плановете трансфер нямат нищо общо с това което ти казваш???
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
-
iPhone 6 16GB за 1169 лв. кеш и 30 лева на месец такса за сим картата? И смяташ, че си ударил джакпота? По принцип избягвам каквито и да е спорове с хора, които си купуват iPhone-и с по 16 GB памет, защото може би това е най-комерсиалното нещо за което се сещам по отношение на "смартфон културата" в България, но само ще ти кажа че моя iPhone 6 64GB от "Telenor" за 909 лева кеш и 35 лева на месец за сим картата, е не знам колко пъти по-изгоден, ама от където и да го погледнеш (единствения недостатък е, че е заключен). И за да не те затруднявам - 1749 срещу 1889 и 64GB срещу 16GB...дано не се опиташ да ме опровергаеш, защото би било жалко. И 200 лева отгоре да изговоря към хора, които са на "Мтел" / "Виваком" за двете години на договора, пак "далаверата" ми е доволно по-голяма (дори въобще няма да споменавам VoIP application-ите, които всеки нормален съвременен човек би трябвало да използва). Никой не може да ме убеди, че да си купиш iPhone 6 от "Мтел" е изгодно, просто няма как (освен ако не си бизнес клиент, тогава съм съгласен). В крайна сметка нещата действително опират до самото потребление на всеки човек, но да се обяснява как iPhone 6 от "Мтел" е оферта, е меко казано комично.chocho_ написа:"Аз си взех от Мтел iPhone 6 16 GB за 1169 лв. кеш с план за 30 лв. месечно, който има 1800 мин. към всички мрежи и 4.5 ГБ интернет на максимална скорост, при това планът е трансфер и минутите ми се натрупват в следващия месец, ако не се изговорят. Така апаратът + планът излизат 1889 лв..."
Беше М-тел трансфер L с три пъти повече минути и MB, сега го няма, но има за 35 лв. неограничени минути към всички и 10 GB интернет.nikolay80 написа:И къде се намира този план по точно и как се казва ,защото в сайта на Мтел плановете трансфер нямат нищо общо с това което ти казваш???
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
Също е комично да се говори как 16ГБ-товите айФони са половин айФони, че чак и спорове с потребителие им да се избягват.
Ползвал съм с 32 и съм преценил че не ми трябват толкова. Сега трява ли да се делим на кой си го е купил кеш, кой на изплащане, кой е с ФО или ФЗ, кой колко мегабайта тряфик има в плана и т.н.
Именно всеки се преценя според възможностите и потреблението.
Ползвал съм с 32 и съм преценил че не ми трябват толкова. Сега трява ли да се делим на кой си го е купил кеш, кой на изплащане, кой е с ФО или ФЗ, кой колко мегабайта тряфик има в плана и т.н.
Именно всеки се преценя според възможностите и потреблението.
И в двата случая говориш за промоционални планове като тези условия се предлагат за кратък период от време.Факт е ,че тези условия са до края на месеца и след това не можеш да си вземеш телефон с тези условия,така ,че сравнението е неуместно според мен.Нормалните непромоционални условия на плановете им са неизгодни и меко казано смешни.Както и да е имаме избор и всеки може да прецени къде е по изгодно за негоchocho_ написа:Беше М-тел трансфер L с три пъти повече минути и MB, сега го няма, но има за 35 лв. неограничени минути към всички и 10 GB интернет.nikolay80 написа:И къде се намира този план по точно и как се казва ,защото в сайта на Мтел плановете трансфер нямат нищо общо с това което ти казваш???

iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
-
Промоционалните тарифни планове са за целият период на договора и факт е ,че за момента Мтел предлагат най-добрите планове в съотношение цена -мин.GB.В момента остана в действие само една промоционална тарифа до края на месец януари и тя е 35 лв за ЦЕЛИЯТ период от 2 години и включва неограничени разговори към ВСИЧКИ оператори и 10 GB трафик .Ако ще се спори по тази тема поне да се информирате преди да се пишат неверни глупости!
Разбрахме на чие канче си, аре нема нужда от удивителни?!
"Мисля-значи съществувам"