Проблем с яркостта на iphone 6 plus
-
Проблем с яркостта на iphone 6 plus
Здравейте имам iphone 6plus 64gb ios 8.1.2 когато го купих от техномаркет една седмица след това предната камера спря да работи след което ми дадоха гаранционно нов от creative center обаче сега ми се случва както е на максимална яркост изведнаж се намаля малко яркостта а не съм слагам отметка на автоматичното регулиране когато се случи това като пробвам от максимална яркост да намаля има към 1см който като отместя нищо не се случва чак след това почва да намалява яркостта,а след това минава време и от самосебе си се връща на максимална яркост.Въпроса ми мога ли да го оправя и това софтуерен проблем ли е или хардуерен?
Re: Проблем с яркостта на iphone 6 plus
Аз имам същия проблем. Случва се когато телефона загрее. След като поизстина се оправя
-
Добре обаче не смятам че това е нормално а и преди да ми го сменят с нов телефона аз пак си го натоварвах с игри и приложения и не е правил така.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Посъветвай се с хората от Криейтив Центъра.
Ако беше софтуерен проблема, от Аpple до сега да са пуснали някакъв фикс. Може ако не ти се разхожда за всеки случай да изчакаш следващ ъпдейт на iOS. Пробвай и един рестор на телефона на чисто.
Ако всичко това не помогне - най-вероятно проблема ще е хардуерен.
Ако беше софтуерен проблема, от Аpple до сега да са пуснали някакъв фикс. Може ако не ти се разхожда за всеки случай да изчакаш следващ ъпдейт на iOS. Пробвай и един рестор на телефона на чисто.
Ако всичко това не помогне - най-вероятно проблема ще е хардуерен.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV