Много слабо ме интересува къде е измислен термина "депозит при покупка". Факт е, че никога не ми се е налагало да депозирам каквото и да било при покупка на телефон или друг тип техника. Неумението ми да комуникирам? Бих казал, че точно това е една от силните ми страни.kawabiker написа:Точно в Англия е измислен термина депозит при покупкаа капалъ чарши няма нищо общо с неумението ти да комуникираш явно
iPhone 6 от Telenor
-
Re: iPhone 6 от Telenor
То и аз миналата година на 19 Септември бях с новия телефон, а жена ми чака нейния един месец въпреки че го бяхме платили. Тази година беше обратно, но все си чакахме. Така, че недейте да драматизирате излишно за чакането. Има го в цял свят и без да защитавам операторите, но ще повторя за н-ти път, че Епъл оакаха тази година.ALLEyezOnMe написа:Много слабо ме интересува къде е измислен термина "депозит при покупка". Факт е, че никога не ми се е налагало да депозирам каквото и да било при покупка на телефон или друг тип техника. Неумението ми да комуникирам? Бих казал, че точно това е една от силните ми страни.kawabiker написа:Точно в Англия е измислен термина депозит при покупкаа капалъ чарши няма нищо общо с неумението ти да комуникираш явно
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Вчера ми казаха че Теленор ги отрязали нещо с доставките и щело да има март-април
.Някой има ли информация,че ми се струва несериозно това

Направих едно малко видио за интернета на Теленор. Ако не мислите да сте на договор поне с 1GB интернет, ще ви спаси много нерви!
Youtube
Youtube
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
момчета сега за 1ви път ползвам ейпъл 3джи и искам да попитам защо като свържа усб към компа , ми излиза само Scanner and camera wizard? искам да прехвърля музика , снимки от компа към тела но не става...мерси предварително и сори , че писах тука.
Постнах видеото ти на страницата им във Фейсбук.Да ги видят повече хора какво представляват.sladyrko написа:Направих едно малко видио за интернета на Теленор. Ако не мислите да сте на договор поне с 1GB интернет, ще ви спаси много нерви!
Youtube

iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
ползвай iTunes на компютъраkovacic написа:момчета сега за 1ви път ползвам ейпъл 3джи и искам да попитам защо като свържа усб към компа , ми излиза само Scanner and camera wizard? искам да прехвърля музика , снимки от компа към тела но не става...мерси предварително и сори , че писах тука.
- TheOriginal
Абе много сте ми интересни с тоя интернет на теленор. Вие да не мислите, че при другите е по - добре? Същия кенеф е.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- angelovarna
- Обратна връзка:
Абе чак да не може да се върже не е. Поне при мен на Мтел не е така. Веднъж ми свърши трафика и скоростта от 64kbps си я покриваше, която в случая стигаше за четене на мейли, опресняване на weather app-a, четене на оптимизирани за моб. устройства новинарски сайтове (ако ти се чака по 20 секунди зареждане на страница).
В момента при повечето оператори размера на трафика е увеличен и достатъчен за нормална употреба (която не включва постоянно гледане на клипчета от youtube и слушане на музика от spotify).
В момента при повечето оператори размера на трафика е увеличен и достатъчен за нормална употреба (която не включва постоянно гледане на клипчета от youtube и слушане на музика от spotify).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Шегуваш ли се? Другите са на светлинни години.. До миналото лято, дори Spotify и iTunes можеше да се слуша след изчерпване.. Сега даже не се конектва както се вижда на видиото. Другото Теленор за всички планове май след изчерпване е до 64кбпс... Другите имат 126кбпс ако не греша.. Има разлика повярвайTheOriginal написа:Абе много сте ми интересни с тоя интернет на теленор. Вие да не мислите, че при другите е по - добре? Същия кенеф е.

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
При всички оператори при най ниската тарифа след изчерпване на "бързия" интернет скороста след това е 64. Изключение е макс телеком но там така или иначе няма нищо общо за сравнение като скорост. На места където Теленор няма покритие дори за гласови разговори, виваком имат едж.
При теленор има още един много тънък момент. Когато ти свършат мегабайтите на бърза скорост и получиш съобщение, че си ги изразходвал под съобщението има линк.
Когато цъкнеш на линка получаваш две опции едната е да си закупиш за 1.50 лева 200 мегабайта на висока скорост или да продължиш на ниска скорост.
Ако не цъкнеш на продължи на ниска скорост тогава нета е покъртително зле.
Когато цъкнеш на линка получаваш две опции едната е да си закупиш за 1.50 лева 200 мегабайта на висока скорост или да продължиш на ниска скорост.
Ти ме изненада. Досега години наред си мислех, че ако не цъкна на продължи на ниска скорост, нямам никакъв нетmartokb написа:При теленор има още един много тънък момент. Когато ти свършат мегабайтите на бърза скорост и получиш съобщение, че си ги изразходвал под съобщението има линк.

Хора, някой няма ли някаква информация до кога ще е тая суша с айфоните? Тука гледам някакъв колега е писал март-април
Аз съм бизнес клиент и искам да взема три телефона, да не говорим, че трябва да преподписвам договор февруари и ще си изисквам единият да ми е подарък. Знаете ли дали наличностите са общи за бизнес и частни клиенти?
Много съм разочарована от това положение, ако не ми бяха откраднали стария Айфон на 25.12 сигурно нямаше да ми дреме, ама сега съм с една антика HTC и е страшна мъка. Никаква работа не мога да свърша с него, а и ситуацията е такава, че не е разумно да купувам свободно от другаде.

Аз съм бизнес клиент и искам да взема три телефона, да не говорим, че трябва да преподписвам договор февруари и ще си изисквам единият да ми е подарък. Знаете ли дали наличностите са общи за бизнес и частни клиенти?
Много съм разочарована от това положение, ако не ми бяха откраднали стария Айфон на 25.12 сигурно нямаше да ми дреме, ама сега съм с една антика HTC и е страшна мъка. Никаква работа не мога да свърша с него, а и ситуацията е такава, че не е разумно да купувам свободно от другаде.
Защо задаваш такъв въпрос тук, а не на бизнес консултанта в Теленор? А и за подарък, много смело изказване, може да ги дадат на по-преференциална цена, но чак подарък няма как да стане, все пак е достатъчно евтин при тях.
iPhone 6+
Дават ги с фактура за 0лв. и незаключени, не е като подарък, но е нещо подобно. Аз на всеки две години преподписвам като корпоративен клиент и ми дават списък със всички налични телефони и имам бюджет до определена сума, според сметките предполагам се формира.donpeev написа:Защо задаваш такъв въпрос тук, а не на бизнес консултанта в Теленор? А и за подарък, много смело изказване, може да ги дадат на по-преференциална цена, но чак подарък няма как да стане, все пак е достатъчно евтин при тях.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Звъня и през ден и не получавам никаква информация, защото нямало. Реших просто да потърся и от друго място, а във форумите, понякога изпада информация за всичко. Айфон винаги са ми подарявали при преподписване, все пак имам 20 карти.
Драсни някой ред какво е станало при преподписването.Декември ми изтече договора и ми се обаждаха да ходя да преподписвам.От доста време съм техен абонат мисля 6-та година ако не и повече.И изненада,водя се при тях бизнес клиент.Едната ми фирма с три карти.Не можело да взема три телефона казват само един нали на преференциална цена.Иначе може да взема още два на свободни цени не с намаления.Питах ги тогава и поради каква причина тогава да преподпиша че и се смляхте да ми звъните?Жалка,търгашка политика имат.В крайна сметка си оставих договора на трите карти безсрочен.А това с изискването на един безплатен телефон-подарък от Теленор,искам да ти кажа дръж здраво,не се излагай.Незнам даже как си си го помислила.Успех все пак!arizonna написа:Хора, някой няма ли някаква информация до кога ще е тая суша с айфоните? Тука гледам някакъв колега е писал март-април![]()
![]()
![]()
Iphone SE Ipad Mini
Бизнес абонатите имат според броя карти и според месечните сметки определен кредитен лимит при преподписването на договора с който може да се закупят апарати.На фирмата в която работя този кредитен лимит примерно е 1500 лева за преподписване за 1 година..Така,че абсолютно спокойно се взима един iPhone с тези пари при преподписването на договора.Не знам какво толкова невъзможно ви се вижда да се вземе безплатен iPhone от бизнес абонат при преподписване.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
За двугодишен договор с 20 карти 1 телефон е малко, напъвай ги за два. Ние спокойно вземаме 2 16ки при преподписване. Ако е за 1 година си ок.arizonna написа:Звъня и през ден и не получавам никаква информация, защото нямало. Реших просто да потърся и от друго място, а във форумите, понякога изпада информация за всичко. Айфон винаги са ми подарявали при преподписване, все пак имам 20 карти.
Щом ще предподписваш другия месец - отиди говори с Виваком и М-тел да имаш готови оферти и им кажи на тея тъпунгери, че ако нямаш телефоните до 2 дена ще прехвърлиш картите. Да видиш как ще ти ги намерят за отрицателно време.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
sdimov написа:За двугодишен договор с 20 карти 1 телефон е малко, напъвай ги за два. Ние спокойно вземаме 2 16ки при преподписване. Ако е за 1 година си ок.arizonna написа:Звъня и през ден и не получавам никаква информация, защото нямало. Реших просто да потърся и от друго място, а във форумите, понякога изпада информация за всичко. Айфон винаги са ми подарявали при преподписване, все пак имам 20 карти.
Щом ще предподписваш другия месец - отиди говори с Виваком и М-тел да имаш готови оферти и им кажи на тея тъпунгери, че ако нямаш телефоните до 2 дена ще прехвърлиш картите. Да видиш как ще ти ги намерят за отрицателно време.
Напълно е така, аз имам 15 карти и като преподписвам на всеки две години си взимам по един iPhone 16Gb и някакъв друг за около 500-600лв. по техните ценови листи, тъй че за 20 карти 2 телефона по 16Gb е съвсем нормално.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Скъпо ти дават iphone-а.Аз с три карти само ми направиха оферта за 640 лева.Проблема при мен беше че можеше само един телефон да взема на преференциална цена,а да подпиша двугодишен договор за трите карти.Ross написа:sdimov написа:За двугодишен договор с 20 карти 1 телефон е малко, напъвай ги за два. Ние спокойно вземаме 2 16ки при преподписване. Ако е за 1 година си ок.arizonna написа:Звъня и през ден и не получавам никаква информация, защото нямало. Реших просто да потърся и от друго място, а във форумите, понякога изпада информация за всичко. Айфон винаги са ми подарявали при преподписване, все пак имам 20 карти.
Напълно е така, аз имам 15 карти и като преподписвам на всеки две години си взимам по един iPhone 16Gb и някакъв друг за около 500-600лв. по техните ценови листи, тъй че за 20 карти 2 телефона по 16Gb е съвсем нормално.
Iphone SE Ipad Mini
Не знам дали разбра, но човека взема 1 iPhone+втори телефон, чиято цена е около 500-600 лв и не дава никакви пари. Иначе говориш за различни неща - на тебе са ти направили оферта за преференциална цена, защото имаш 3 карти, в нашия случай ни дават бюджет, който можем да изхарчим или за услуги, или за апарати. Недостатъка, когато използваш бюджета, е че имаш определени цени за апаратите. По спомен 1360 лв за 16 гб.fuji написа: Скъпо ти дават iphone-а.Аз с три карти само ми направиха оферта за 640 лева.Проблема при мен беше че можеше само един телефон да взема на преференциална цена,а да подпиша двугодишен договор за трите карти.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Здравейте, предлагат ми да си закупя Iphone 6 закупен от Теленор на лизинг но незнам дали лизинга е плащан.
Ако го закупя ще работи ли със x sim evo?
Благодаря ви предварително
Ако го закупя ще работи ли със x sim evo?
Благодаря ви предварително