Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
От 7.1. насам с виваком не работи нищо освен 4s и 5
Някой инфо дали ще върви чипа на 8.1 ... 

Здравейте,
Мога ли да update-на до iOS 8.1.1 ? В момента съм с iOS 8.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Мога ли да update-на до iOS 8.1.1 ? В момента съм с iOS 8.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
iPhone 5 iOS 9.2.1
Можеш.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Здравейте,
имам проблем с iphone 5, който е купен от UK и беше заключен ако не се лъжа към orange, посредством turbo sim при мен работеше перфектно с карта на глобул, но даде проблем и сега ми няма обхват като цяло изписва no service, рестартирам дава сърчинг и толкова, поставяйки карта на виваком телефона с turbo sim-a си работи, а с глобулската нестава, а тя пък слагайки я в друг телефон работи. някакви идеи какво може да се направи?
имам проблем с iphone 5, който е купен от UK и беше заключен ако не се лъжа към orange, посредством turbo sim при мен работеше перфектно с карта на глобул, но даде проблем и сега ми няма обхват като цяло изписва no service, рестартирам дава сърчинг и толкова, поставяйки карта на виваком телефона с turbo sim-a си работи, а с глобулската нестава, а тя пък слагайки я в друг телефон работи. някакви идеи какво може да се направи?
-
Здравейте.Искам да попитам Iphone 5s закупен от Америка заключен към Sprint USA дали ще мога да го ползвам по някакъв начин ?
Само фабрично отключване за жалост
За повече инфо на ЛС

Здравейте колеги имам rsim mini+ който със сигурност работи на ios 7 но да ли някой от вас има представа дали работи и на ios 8 ?
Ъпдейт на заключен iPhone 5 (EE)
Здравейте, колеги!
Имам iPhone 5, който в момента е с 7.1.1. и R-Sim 8. Работи безупречно. Въпросът ми е дали ако ъпдейтна до 8.1.1 ще има проблеми, т.е. R-Sim 8 няма да може да го отключи?
Телефонът е заключен към английския ЕЕ, ако това е от значение.
Благодаря!
Поздрави
Имам iPhone 5, който в момента е с 7.1.1. и R-Sim 8. Работи безупречно. Въпросът ми е дали ако ъпдейтна до 8.1.1 ще има проблеми, т.е. R-Sim 8 няма да може да го отключи?
Телефонът е заключен към английския ЕЕ, ако това е от значение.
Благодаря!

Поздрави
Здравейте имам проблем с моя Р-сим 9 про, когато го поставя заедно с сим картата и ваведа IMSI кода се появява сигнал, но когато искам да го активирам ми дава Sim not valid. Телефонат е заключен към Австрия 3Hutch, а аз използвам вивакомска карта.На по старите версий на iOS 7.1.1 нямах проблем телефонат се ънлокваше но чипа изгоря и сега купих нов.Сега съм с 8.1.2 и незнам какав е проблема ако някои може да помогне благодаря предварително 

Привет iphone 5s ios 7.1.2 не мога да го отключа с rsim mini 2 v10.1 не става и не става с карта на глобул и мтел,та въпроса ми е,ако направя ъпдейт до ios 8.1 примерно,дали може да има някакъв резултат,телефона е заключен към vodafone UK
С карта на Глобул няма да стане.По добре ползвай Мтелски нано сим . За да имаш входящи повиквания ще ти трябва и джейл+пач .
А какъв е варианта за Глобул
Само Фабрично Отключване,за повече информация на ЛС !
Въпрос за R sim7
Здравейте колеги, закупих си айфон 5 заключен към теле 2 на Швеция. Взех нова нано сим карта от Мтел, и направих процедурите по отключване. Но сега пише " no service" и не знам как да го оправя. Казаха ми, че трябва да инсталирам патч, но за съжаление познанията ми не са чак толкова големи и не знам как да го направя. Моля за съвет и помощ. Благодаря предварително!
Iphone 2g -> iphone 3g -> samsung galaxy s advance -> Iphone 4s ->Iphone 5-> Galaxy s4-> Iphone 6s -> Iphone 8Plus
privet na vsichki iskam da pomola za pomosh i savet imam iphone 5s zakluchen kam t mobile usa ios 8.1.1 i 6 sashto kam tobile usa 8.1 mogali da polzvam tezzi r-sim karti ikakvi tochno shte mi triabvat.kupih vchera edna no nishto ne stana...blagodaria predvaritelno
Само фабрично отключване е вашият вариант, няма на 100% работещи карти на тези модели.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Здравейте, днес си сложих Х сим на айфон 5, заключен към Теленор и сега го ползвам успешно с Мтел. Но, постоянно ми изписва стрелката за локация на телефона, не изгасва. Това дали е от Х сима или нещо по настройките съм направил? Не ми пречи, само си мисля че точи по - бързо батерията.

- clwnjester
Общо взето Gevey Ultra S се оказа чекджииска история при мен. След като ъпдейтнах на 8.1 не можех да изпращам SMS. Варианта беше да имам оригинална карта на AT&T и след всяко падане на батерията да сменям СМС центъра на Виваком. В крайна сметка се обадих в AT&T (като се представих за един приятел, който живее в Америка) и ми отключиха телефона, без да плащам нищо.
iPhone 3G 8G 3.12FW
iPhone 4S 16G 8.1FW
iPhone 4S 16G 8.1FW
Здравейте, съжалявам, че задавам идентични въпроси (и вероятно ви се струват глупави, но better safe than sorry).
Мога ли да update-на до iOS 8.1.2 ? В момента съм с iOS 8.1.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Мога ли да update-на до iOS 8.1.2 ? В момента съм с iOS 8.1.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
iPhone 5 iOS 9.2.1