Доволни ли сте от Iphone ?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...

Да
20
31%
Не
0
Няма гласували
По-ското да
6
9%
По-скоро не
2
3%
Очаквах повече
3
5%
Напълно съм доволен/а
10
16%
Това е най-невероятното нещо, което съм имал/а
23
36%

Общо гласове: 64

MishoT.

Мнение от MishoT. »

Здравейте приятели, потребители и фенове на Iphone! Първо искам да поздравя създателя/ите на този саит. Бях го изчел няколко пъти преди да си купя Iphone :)
Искам да пусна една анкета сред iphone user-ите. Доволни ли сте от покупката на въпросния телефон. Аз лично го притежавам от малко повече от седмица и .........като че ли очакванията ми бяха по-големи............започна да ми писва от проблема с +359; това че няма репорт на СМС-ите също е доста дразнещо......
Оставям ви да напишете кои са най-лошите му страни според всеки от вас, понеже добрите му ги знаем всички..............
Аватар
anelia
Обратна връзка:

Re: Доволни ли сте от Iphone ?

Мнение от anelia »

Гласувах за последната опция, защото наистина е най-невероятната ми джаджа.
А относно недостатъците на телефона - вече си имаме тема Минусите на iPhone
Там доста хора сме си изказали мнението. Хвърли едно око :)
my precious iPhone 8GB 1.1.2 OTB
+ фешън калъф Cellet Flip Cover Fashion Case, Black
Аватар
beji

Мнение от beji »

Нямам забележки, братлета това не е телефон това си е компютър в джоба :) Естествено гласувах за последната опция.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

ми аз съм си мега доволен, защото при мене си е телефон .. и го ползвам пълноценно .. две неща обаче отварям много рядко (едното почти не) Stocks и Weather ... :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

Гласувах с последната опция. Това не е телефон, просто това е всичко друго, а телефонията му е допълнителна екстра :)
Individual

Мнение от Individual »

Тове "нещо" си е уникално,какви ли не телефони и nokia N95 и WM pocket pc-а и всички nokia 8800-серии последно бях с sirocco gold но този телефон не може да се сравни с никой друг,когато излезе 2.0 и него ще си взема :D
Аватар
foolmastah

Мнение от foolmastah »

Nickolaicho написа:
Individual написа:Наясно съм, че много хора ще ми кажат "Ти си луд", "Нищо не разбираш" и прочее. Просто не могат да ме убедят в противното, защото "Ееее, 4 милиона са продадени, значи е добър, а ти си крив" не върши работа.
Прав си - ще го кажем. И след като веднъж си заявил, че нищо не може да те убеди в противното, няма смисъл да си приказваме празни приказки... :roll:
Изображение
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

Aз не един път съм ти казал и съм намеквал, че ти Nickolaicho си супер странна птица. След като ти харесва повече N95 от iPhone, ок ти си знаеш. Но все пак симбиан е операционна систама интегрирана за работа с телефони на доста доста доста повече време от колкото OS-а на iPhone. До колкото ми е понятно до сега са се разработвали програми само от аматьори, които го правят за хоби без да очакват печалби за това, освен донейшъни. След като се пуснат права за правене на легален софт ще видим какви чудеса ще се появят за този телефн, защото както много хора казват това е телефон с много хардуер и много малко софтуер... Много потенциял нереализиран от Аpple.

С няколко думи: "Ще почакаме и ще видим".
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
sonic01
Обратна връзка:

Мнение от sonic01 »

Nickolaicho, трябва да призная, че съм съгласен с някои неща, които мислиш. Първият ми симбиан телефон беше 7610, нямах търпение да му кача филми и да ги гледам в автобуса например - голямата работа. Точно на 2рия ден ми писна. Явно и при тебе е станало така с iphona - очаквал си нещо повече, защото си спомням колко запален беше в началото. Не забравяй обаче, че каквото и да си говорим, това си е само телефон и не можем да му се сърдим :) Дано някой ден излезе нещо, което ще задоволи всичките ни претенции ;) Поздрави от мен
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

измествате темата .. от тук на сетне почвам да трия наред ... !!!

п.п. На който не му харесва ... да делфне форума от фаворитет си и да не стъпва повече тук !!!
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

Брат, със всичко е така. Ако искаш просто телефон, си вземи една Нокиа 3310, те са вечни, просто щото няма какво да им се повреди.

Ако искам нещо да работи и да прави каквото АЗ искам, както АЗ го искам, ще трябва да правя сума ти допълнителни неща.

Пример:
Всяка операционна система. Да речем Уиндоус. Чисто нов инсталиран току-що.
Обаче нещата, които аз искам да правя, ги няма в уиндоуса.
Искам поддръжка на други архиви освен zip? Ще трябва да слагам допълнително архиватор.
Искам да записвам ISO имиджи? Е няма как, айде допълнителна записваща.
Искам да гледам филми? Да, ама не. Айде допълнително кодеци и плейър.
Играят ми се игрички? Свалям си и си инсталирам.

И всичко това трябва да се ънлоква, серийни номера, кракнати ехе-та, нам си кво.

Общо взето, самото преинсталиране на уиндоус отнема половин час. Завършването на цялостната инсталация, така както на МЕН ми харесва, с функциите, които АЗ искам да има, с екстрите, които искам, с настройките, които предпочитам, ми отнема още поне един ден.

То е същото. Имам си един чист Уиндоус и нищо повече. Обаче възможностите му са не в пъти, а в десетки пъти по-големи.

Аз го приемам, че и iPhone е същия, като компютъра ми. Възможностите му са в пъти по-големи, просто като си сложиш каквото си пожелаеш, става в пъти по-добро.
pomariana

Мнение от pomariana »

За това всички сме различни, но като човек(жена съм, пиша го защото повечето мъже гледат доста особенно на жена употребяваща покети и всякакви сложни устройства за комуникация), ползвал почти всички устройства заслужаващи внимание и започнал с QTEK 9000 , мога да кажа с чиста съвест че Айфон е уникален за мен, имам и Нокиа Н95 ,8гб. Чудно ми е какво свободно време трябва да има човек, за да инсталира и деинсталира по цял ден, но това не е моя работа, за мен Айфон, има всичко необходимо, което ми се налага да употребявам, да не говорим че дисплея е един от най важните плюсове, но за това човек трябва да е ползвал доста неща преди него. За снимки и видео има камери, не ми се вярва работещ човещ, да тръгне да редактира документи от телефона си, браузването е огромно удоволствие и няма друг телефон, който да предложи това, смс има, може да се праща ммс, има речници, четци за книги, ама какво да има още??? Нокиа Н95 е хубав телефон, но не носи това удоволствие при ползване и никога не съм употребявала повечето и екстри, на този дисплей би било трудничко !
Аватар
pixel

Мнение от pixel »

Adamov написа:п.п. На който не му харесва ... да делфне форума от фаворитет си и да не стъпва повече тук !!!
Това звучеше като - "за айфон или хубаво или нищо" :D
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

Изобщо не е деспотично, това е форум ПОСВЕТЕН на iPhone. Тук идват хора, които са фенове на този телефон.
Ако не ме кефи, просто нямам работа във фенклуб на iPhone, нали?

Все едно да отидеш в БМВ форума и да пуснеш тема "BMW Sucks".
Аватар
pixel

Мнение от pixel »

Fil написа:Изобщо не е деспотично, това е форум ПОСВЕТЕН на iPhone. Тук идват хора, които са фенове на този телефон.
Ако не ме кефи, просто нямам работа във фенклуб на iPhone, нали?

Все едно да отидеш в БМВ форума и да пуснеш тема "BMW Sucks".
Ако е само за фенове на телефона , тогава какъв е смисъла от анкетата ? По-скоро въпроса е към всички притежателите на телефона и е напълно нормално ,както има доволни , така да има и някой недоволен . Просто зависи какви нужди има човек.
Аватар
Daniel
Обратна връзка:

Мнение от Daniel »

Готина играчка е, но за мен не става за първи телефон. Има някои малки забележки, които ме дразнят :)
Nokia N85 + 8GB microSD - headphones: BOSE In-Ear; Shure SE110
Pacifier_

Мнение от Pacifier_ »

Много ми харесва iphone-a :) :) от момента,в който го видях се влюбих! Това доказва,че има любов от пръв поглед 8-) ;)
Публикувай отговор