iPhone 6 от Telenor
Re: iPhone 6 от Telenor
Направих го това и ми излезе че има carrier update и вече ми пише Telenor BG 

Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
И при мен се смени.
Това за новите параметри и по-добрия интернет мисля, че е голяма измама. В моя град (Добрич) уж приключиха с смяната и по-принцип нямам оплаквания. Като съм на максимални МБ нета си лети, ама свършат ли повече от 0.02мбпс не можеш да вдигнеш, което се равнява на 20кбпс, а те обещават 64кбпс след изчепране на турбото. Е как става така? Аз мисля, че изобщо нямат проблеми с мрежата и го ползват за оправдание, че да се купуват допълнително МБ-ти и подписват договори с по-високи такси. Най-вероятно е софтуерна шашма.. То ако е от мрежата, какво значение щеше да има дали си с турбо Мб-ти или си на ниска скорост? Би трябвало и при двата да си стои на 0.02мбпс. Не ги разбирам много, някой ако е по-запознат и аз греша нека обясни
Това за новите параметри и по-добрия интернет мисля, че е голяма измама. В моя град (Добрич) уж приключиха с смяната и по-принцип нямам оплаквания. Като съм на максимални МБ нета си лети, ама свършат ли повече от 0.02мбпс не можеш да вдигнеш, което се равнява на 20кбпс, а те обещават 64кбпс след изчепране на турбото. Е как става така? Аз мисля, че изобщо нямат проблеми с мрежата и го ползват за оправдание, че да се купуват допълнително МБ-ти и подписват договори с по-високи такси. Най-вероятно е софтуерна шашма.. То ако е от мрежата, какво значение щеше да има дали си с турбо Мб-ти или си на ниска скорост? Би трябвало и при двата да си стои на 0.02мбпс. Не ги разбирам много, някой ако е по-запознат и аз греша нека обясни

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Отличен 6+.

Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
- adibg
- Обратна връзка:
Здравейте, всеки ден следя в сайта на Теленор дали не са актуализирали за продажба на iPhone 6 64GB и без да искам забелязах че са премахнали и на Plus версията 64GB-вия 

Първия ми iPhone 2G 8GB iOS 3.1.3
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor

-
Аз днес разбрах, че 64 ще има евентуално лятото
-
Лятото? Шегуваш се, нали? Кой нормален човек би си купил iPhone през лятото, когато четири месеца по-късно вече ще има по-нов модел на същата цена? На тези от "Telenor" доста им куца планирането, при положение че в най-силния за продажби сезон - този покрай Коледа, нямат какво да ти продадат. Още по-лошото е, че нямат и каквато и да било информация. Стартираха добре, но след месец започнаха да издишат брутално. Добре, че "Mtel" има конкурентноспособни бизнес планове и когато искаш да си купиш телефон, ти го продават.
Какво стана няма ли вече да получават Теленор Iphone.
Който иска да ми пише, ще му предоставя мойта възможност от Теленор да си купи 64гб спейс грей. Аз се отказвам да го купувам, но в Теленор не съм отказал 

аз днес си купих един 16гб и един 64гб спейс грей
капарирах ги онзи ден 

От Теленор ли ги взе? Нали въобще не предлагат 64GB, а 16GB са "Временно изчерпана наличност"? 

now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
Телефони има, ама ги дават пезавентската защото са им къси наличностите , на към 23 ще им се пооправят евентуално и след това след 15 ще са ок по последни данни.
- adibg
- Обратна връзка:
Как така, при нашите офиси даже не приемат капаро !!!

-
Я обади точно как и къде е станало това?hox написа:аз днес си купих един 16гб и един 64гб спейс грейкапарирах ги онзи ден
От теленор фантастико надежда, но с капаро
-
Ей, ще ги избия тея глупаци в магазините в Пловдив.hox написа:От теленор фантастико надежда, но с капаро
-
Братле, точно там е проблема, отиваш с 2000 лева и няма кой да ти ги вземе. Вдигат рамене и ти обясняват как не можели да вземат капаро, защото специално 64 гигабайтовата версия нямало да се предлага повече въобще. Капарирай ми две 64-ки, ще дойда до София да си ги взема и ще почерпяhox написа:platete si kaparo prosto

Звънни на 1515 и се оплачи или напиши оплакване в сайта и кажи че в еди кой си магазин са некомпетентни и не искат да ти вземат капаро и веднага ще ти се обадят
Има някакви бройки но те са за хората които са оставили капаро. Даже споменаха, че може и да не стигнат за тях.
Днес взех Iphone 6 gold 64 gb от Telenor
- adibg
- Обратна връзка:
Дааа, Честито на печалившите, днес и аз успях да си взема iPhone 6 64GB Space Grey 

-
Това с оставянето на капаро е супер жалко и почти обидно, все едно сме на Kapala Charshi.
На Капълъ-то поне можеш да свалиш от цената. Иначе аз не виждам нищо лошо в това да се иска капаро или предоставяне на кредитна карта, с която да потвърдиш, че искаш да закупиш апарата и парите се теглят от нея, когато е наличен(това го няма засега тук, но в други страни си е нормална практика).ALLEyezOnMe написа:Това с оставянето на капаро е супер жалко и почти обидно, все едно сме на Kapala Charshi.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
Не знам, просто някак си ми се струва назадничаво...все едно ще купят телефон специално заради мен и ако не го взема, ще ги набутам по някакъв начинsdimov написа:На Капълъ-то поне можеш да свалиш от цената. Иначе аз не виждам нищо лошо в това да се иска капаро или предоставяне на кредитна карта, с която да потвърдиш, че искаш да закупиш апарата и парите се теглят от нея, когато е наличен(това го няма засега тук, но в други страни си е нормална практика).

Точно в Англия е измислен термина депозит при покупка
а капалъ чарши няма нищо общо с неумението ти да комуникираш явно